Mindfulness in Zaanstad

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Zaanstad - Sylvia Argelo

Mindful Run Zaanstad met Sylvia Argelo

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Sylvia Argelo en Mindful Run® instructeur in de gemeente Zaanstad.

 

Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus. 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Bewustzijnscoach en Spiegelcoach.  

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website 

https://www.puurauthentiek.nl/mindful-run/ of naar mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/puurauthentiek

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail info@puurauthentiek.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-50584184.

 

Bewust ademen en bewegen draagt bij aan een gezond lichaam, immuunsysteem en welzijn. Door een open en ontspannen houding ontstaat er een verbinding met de natuur die een helend effect kan hebben op je gezondheid. Je gaat meer energie, balans en kracht ervaren.

 

Wil je alvast informatie over de lessen of heb je een andere vraag over de cursus. Stel hieronder je vraag en ik neem z.s.m. contact met je op.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken