Mindfulness in Emmeloord

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Emmeloord - Gertina Blankestijn

Welkom op mijn pagina en leuk dat je een kijkje neemt!

 

Ik ben Gertina Blankestijn en Mindful Run® instructeur in de gemeente Noordoostpolder en ik geef de Mindful Walk cursus. Mindful Walk is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen.

 

Ik geef de Mindful Walk cursus en dat doe ik op verschillende momenten in het jaar. Naast Mindful Run® instructeur bied ik individuele wandelcoaching aan gericht op omgaan met stress en burn-out gerelateerde klachten. Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.b-wel.nl of check mijn instagram: blankestijn_wel

 

 

Mindful Walk biedt jou plezier, een laagdrempelige kennismaking met mindfulness, meer energie en minder stress.

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.  

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.    

 

Wil je als bedrijf weten wat de mogelijkheden zijn ook dan kan je contact met mij opnemen en kan een offerte worden aangevraagd.

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail: info@b-wel.nl

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.