Opleiding Mindful Run® instructeur

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een enthousiaste hardloper, running therapeut of mindfulness trainer en deel je dat enthousiasme graag met anderen? Dan is de 2-daagse opleiding tot Mindful Run® instructeur misschien wel iets voor jou.

 

Onze opleidingen zijn corona proof. Wij werken met kleine groepen en zijn 90% van de tijd in de buitenlucht.

 

In  2020 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 2-daagse opleiding. 

 

Opleidingsdata start op:

Maandag 07 december 2020 t/m dinsdag 08 december 2020

 

*Voor deelname aan de online opleiding  klik hier! 

 

Inge Weijers: "Ik ben zo blij dat ik de opleiding heb gedaan. Mindful Run brengt hele mooie momenten voor de deelnemers en voor mij. Ik geef inmiddels ruim 20 jaar allerlei sportlessen maar dit is wat me écht raakt. Geweldig!" 

 

Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier

Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door Master Instructors Martijn Mensink en Dianne Schutmaat.

 

Extra: 

Alle Mindful Run® instructeurs kunnen naast de Mindful Run cursus ook de 5 weekse Mindful Walk cursus aanbieden. Gaat je voorkeur uit naar de opleiding tot Mindful Walk instructeur klik dan hier.  

 

Opleiding Mindful Run instructeur

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Run instructeur. Vanaf dat moment kun je in je eigen gemeente een 5 weekse Mindful Run cursus geven. Afhankelijk van het aantal inwoners van een gemeente worden 1 of meer instructeurs toegelaten. 

 

Vereisten om instructeur te worden

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Run instructeur te worden kennis moet hebben van hardlopen of mindfulness. Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen:

 

Een aanvraag indienen voor toelating tot de opleiding, waarbij de bovenstaande eis wordt onderbouwd. Deze aanvraag kun je mailen naar info@mindfulrun.nl o.v.v. Opleiding Mindful Run instructeur.

 

Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. Ook wordt aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van de eigen looptechniek. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een theoretisch en praktisch examen af.

  

Certificering en gecertificeerd blijven

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijk examen hebt gehaald. Eén keer per jaar is er een bijscholingsdag voor de Mindful Run instructeurs. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden van Mindful Run®.

 

Deze opleiding wordt gewaardeerd door de Nederlandse Atletiekunie met 6 licentiepunten niveau 3. 

 

Maximale groepsgrootte

Per opleiding worden minimaal 8 en maximaal 12 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

De 2-daagse instructeurs opleiding kost 695 euro (excl. b.t.w.).

Dit is inclusief koffie/thee/lunch.

 

Wat kun en mag je allemaal als instructeur?

•Les geven en het aanbieden van de 5 weekse Mindful Run en/of Walk cursus;
•Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;
•Je cursus aanbieden op www.mindfulrun.nl*;  
•Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Run zoals Facebook, Twitter, Instagram. 

*Mindful Run Nederland beheert de website. Hiervoor geldt een jaarlijkse bijdrage van 95 euro. Deze kosten zitten niet bij de licentie inbegrepen. 

 

Mindful Run® in Nederland bestaat 5 jaar. Wil jij deel uit maken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

 

* onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink en Dianne Schutmaat

 

Mindful Run® Nederland

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.