Mindful Wandelen workshop voor bedrijven (ONLINE)

 

De Mindful (lunch)Walk online is het perfecte team uitje tussen de digitale meetings door. De online workshop kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd. Deze workshop kan ook aangeboden worden voor de hardlopers, de Mindful (lunch)Run online. 

 

Inhoud van de workshop

Iedere deelnemer loopt in zijn of haar eigen woonplaats. Wandelend in het dorp, park, bos of door de weilanden.

 

Iedereen loopt individueel maar toch online met elkaar verbonden. De Mindful Walk instructeur staat constant in verbinding met de deelnemers. We spelen dus geen bandje af, maar de medewerkers worden op afstand begeleid. 

 

Na een online introductie door onze instructeur gaan de deelnemers zelfstandig op pad. Tijdens het wandelen gaat de telefoon in de jas en blijven de "Airpods" aan. Zo krijgen de deelnemers tussen het wandelen door leuke oefeningen die zij direct kunnen toepassen.

 

Na de online Mindful Walk workshop vindt een korte nabespreking plaats, waarna de deelnemers weer fris en fruitig de dag kunnen vervolgen.

 

Mindful walk is wandelen op een ontspannende én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en bovendien met veel plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en meer stil te staan in het hier en nu.

 

Met een Mindful Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het makkelijk te leren en toe te passen, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling met collega’s. Daarbij kan je deze ervaring weer meenemen in je werk en dagelijks leven.

 

Bedrijven die gebruik maken van onze Mindful Walk

 


 

“Graag nog een keer, was een hele mooie ervaring - kracht van herhaling”

“Leuk zo’n super grote groep - individueel, een bijzondere ervaring dit”

“Heel leuk dankjewel, wat mij betreft mag dit een wekelijks ritueel worden”.

 

Ordina Nederland, Nieuwegein


Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier onderaan deze pagina.


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.