Opleiding Mindful Walk instructeur

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. 

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een enthousiaste hardloper, wandelaar, powerwalker, (running)therapeut, mindfulness trainer of leefstijlprofessional en deel je je enthousiasme graag met anderen? Dan is de 2-daagse opleiding tot Mindful Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland misschien wel iets voor jou. Je kunt aan deze opleiding zowel live als online deelnemen. Door het volgen van deze opleiding kun je de Mindful Walk cursus en/of Mindful Run cursus geven. 

 

Op onze nieuwe website www.mroi.nl staan alle data om mee te doen aan deze unieke en exclusieve 2-daagse opleiding ontwikkeld door Mindful Run® Nederland (www.mindfulrun.nl).           


 

Alle Mindful Walk ® instructeurs zijn opgeleid om zowel de 5-weekse Mindful Run cursus als de 5-weekse Mindful Walk cursus aan te kunnen bieden. Zelf maak je een keuze of je beide cursussen aan wil bieden of één van beide.

 

Tijdens de opleiding zijn we vooral praktijkgericht bezig. 10% van de tijd zijn we binnen voor uitleg en 90% van de tijd zijn we buiten om jou alle tools en technieken te geven om gelijk na de opleiding de 5-weekse cursus in de praktijk te brengen. Je ontvangt een compleet handboek met een uitgebreide omschrijving van de 5-weekse cursus en de methodiek, zodat je alles wat je geleerd hebt tijdens de opleiding terug kunt lezen. 

 

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur op onze trainingslocatie in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen. Na het praktijkexamen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Run® instructeur. I.c.m. de licentie kun je vanaf dat moment de 5-weekse Mindful Run- en/of de 5-weekse Mindful Walk cursus geven. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.