Wandelcoaching

Wandelcoaching is een coachingstraject met bewegen in de buitenlucht. 

Onze Wandelcoaches werken volgens de effectieve Mindful Run® Methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken wij aan jouw fysieke, mentale en emotionele balans en zorgen wij ervoor dat jij volledig in jouw eigen kracht komt te staan. 

 

In heel Nederland zijn wandelcoaches actief die werken met onze methode.

Heb je stress- of burn-out klachten? Ben je fysiek- en/of mentaal uit balans? Heb je een moeilijke periode achter de rug en wil je wat extra aandacht aan jezelf besteden? Spoken er vragen door je hoofd waar je de antwoorden niet op kunt vinden? Heb je moeite met situaties in jouw privé- of werksfeer? Prestatiedrang? Of wil je gewoon extra tijd en aandacht besteden aan jouw fysieke- en mentale gesteldheid? Weet jij al wat jouw valkuilen zijn maar lukt het niet om tot de juiste actie te komen? Neem contact op en samen komen we tot een passende aansluiting om jou verder te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

 

Wat de Wandelcoaching zo bijzonder maakt, is dat de coaching op ongedwongen wijze wordt ingezet tijdens een wandeling in de buitenlucht, in informele setting. Als je wilt, kan de coaching ook worden gecombineerd met hardlopen. 

In tegenstelling tot confronterende gesprekken houdt onze Wandelcoaching het luchtig om ongeforceerd dichter bij jezelf te komen. Vooral door te doen en te ervaren, met als resultaat bewustwording. 

 

Samen werken we aan een goede balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken en (weer en meer) te genieten van het hier en nu. Samen vinden we de rust en ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens en werken we aan het loskomen uit oude / terugkerende patronen. 

 

De Wandelcoaching is helder, effectief en voor iedereen.

Een coachingstraject bestaat uit vijf sessies van twee uur plus één terugkomsessie, na twee maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is.

Dit gesprek is altijd gratis.

  

Resultaat van het Wandelcoachingstraject

☑ Dichter bij jezelf komen, je herkent emoties en leert hiermee omgaan.

☑ Je komt los van oude patronen waardoor je de vicieuze cirkel doorbreekt.

☑ Je leert situaties en patronen herkennen en krijgt grip op jouw leven.

☑ Je bent in staat om een betere balans tussen werk en privé te creëren. 

☑ Een positief zelfbeeld, goede lichamelijke conditie. 

☑ Weer in contact komen met jouw eigen gevoel. 

☑ Je ziet (weer) waar je energie van krijgt, je weet wat je wilt en durft weer stappen te ondernemen. 

☑ Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans. 

☑ De juiste balans tussen gevoel en verstand om gewenste keuzes te maken. 

 

Wil je meer lezen over ervaringen van onze klanten? Klik hier voor onze reviews. 

 

Daarom kiest u voor Wandelcoaching

☑ Onze aanpak is persoonsgericht, eigentijds, direct, duidelijk en actief.

☑ Geen zweverige of ingewikkelde materie, maar eenvoudig en direct toepasbaar. 

☑ Geen diepgaande gesprekken maar ongeforceerd dichter bij jezelf komen.

☑ Professionele begeleiding volgens de Mindful Run®-Methode.

☑ Begeleiding van een ervaren gecertificeerd Wandelcoach.

☑ Nazorg programma's: U kunt na het coaching traject deelnemen aan de Mindful Run of Mindful Walk cursus. 

 

Werkwijze

Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake om kennis te maken en jouw coachvraag en behoeften duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder. In de daaropvolgende sessies gaan we daarmee aan de slag. Het kan zijn dat jouw coachvraag gedurende het traject verandert, hier spelen wij moeiteloos op in. 

 

Op basis van de intake wordt een passende offerte gemaakt. De coaches werken zelfstandig en hanteren eigen uurtarieven. De tarieven liggen rond de €75,- per uur. 

 

Ben jij toe aan de volgende stap?

 

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in de Wandelcoaching. Wij kunnen je dan in contact brengen met een door ons opgeleide coach in jouw eigen omgeving. Of zoek zelf een aangesloten coach door op de button hieronder te klikken. 

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.