Wandelcoaching

Wandelcoaching: een coachingstraject in de buitenlucht waarin je letterlijk in beweging komt. 

 

Jouw fysieke, mentale en emotionele balans staat centraal. Stap voor stap werken we daar samen aan. Je leert vertrouwen op je eigen kracht, zonder twijfels of stoorzenders van buitenaf. 

 

Onze wandelcoaches werken volgens de effectieve Mindful Run® Methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. In heel Nederland zijn wandelcoaches actief die werken met onze methode, daarom is er altijd wel een coach bij jou in de buurt te vinden.

 

In heel Nederland zijn wandelcoaches actief die werken met onze methode.

Wandelcoaching kan een uitkomst bieden bij uiteenlopende coachvragen. Denk aan stress- of burn-out klachten of het gevoel dat je fysiek- en/of mentaal uit balans bent. Of misschien heb je een moeilijke periode achter de rug en wil je wat extra aandacht aan jezelf besteden? Spoken er vragen door je hoofd waar je de antwoorden niet op kunt vinden? Heb je moeite met situaties in jouw privé- of werksfeer? Of wil je gewoon extra tijd en aandacht besteden aan jouw fysieke- en mentale gesteldheid? Het kan ook zijn dat je al weet  wat jouw valkuilen zijn, maar dat het nog niet lukt om tot de juiste actie te komen. Wat je vraagstuk ook is, neem vrijblijvend contact met ons op. Graag kijken we samen met jou of we een  passende aansluiting vinden om jou verder te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

 

Coaching op ongedwongen wijze. Gecombineerd met een wandeling. In een informele setting. Onder andere deze ingrediënten maken de wandelcoaching zo bijzonder. En als je wilt, kan de coaching ook worden gecombineerd met hardlopen. 

 

Ongeforceerd kom je dichter bij jezelf, doordat de wandelcoach het luchtig houdt. Vooral doen en ervaren in plaats van confronterende gesprekken. Het resultaat? Bewustwording! Je wordt je bijvoorbeeld bewuster van je sterke kanten en hoe je die optimaal kunt benutten. Of van je overtuigingen of patronen die je belemmeren in je groei. Uiteraard afhankelijk van je coachvraag. 

 

Samen werken we aan een goede balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken en (weer en meer) te genieten van het hier en nu. Samen vinden we de rust en ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens en werken we aan het loskomen uit oude / terugkerende patronen. 

 

De Wandelcoaching is helder, effectief en voor iedereen.

Een coachingstraject bestaat uit vijf sessies van twee uur plus één terugkomsessie, na twee maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is.

Dit gesprek is altijd gratis.

  

Afhankelijk van je coachvraag, kunnen dit resultaten zijn van het wandelcoachingstraject: 

☑ Je komt dichter bij jezelf, je herkent emoties en leert hiermee omgaan.

☑ Je komt los van oude patronen waardoor je de vicieuze cirkel doorbreekt.

☑ Je leert situaties en patronen herkennen en krijgt grip op jouw leven.

☑ Je bent in staat om een betere balans tussen werk en privé te creëren. 

☑ Je hebt een positief zelfbeeld en eengoede lichamelijke conditie. 

☑ Je komt weer in contact met jouw eigen gevoel. 

☑ Je ziet (weer) waar je energie van krijgt, je weet wat je wilt en durft weer stappen te ondernemen. 

☑ Je hebt een gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans. 

☑ Je vindt de juiste balans tussen gevoel en verstand om gewenste keuzes te maken. 

 

Wil je meer lezen over ervaringen van onze klanten? Klik hier voor onze reviews. 

 

Kies voor wandelcoaching

☑ Onze aanpak is persoonsgericht, eigentijds, direct, duidelijk en actief.

☑ Geen zweverige of ingewikkelde materie, maar eenvoudig en direct toepasbaar. 

☑ Al wandelend ongeforceerd dichter bij jezelf komen.

☑ Professionele begeleiding volgens de Mindful Run®-Methode.

☑ Begeleiding van een ervaren gecertificeerde wandelcoach.

☑ Van 'ik weet wat ik moet veranderen' naar 'ik ga daadwerkelijk iets veranderen'.

☑ Nazorg programma's: u kunt na het coachingstraject deelnemen aan de Mindful Run of Mindful Walk cursus of af en toe een terugkom sessie inplannen. 

 

 

Werkwijze

Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake om kennis te maken en jouw coachvraag en behoeften duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder. In de daaropvolgende sessies gaan we daarmee aan de slag. Het kan zijn dat jouw coachvraag gedurende het traject verandert, hier spelen wij moeiteloos op in. 

 

Op basis van de intake wordt een passende offerte gemaakt. De coaches werken zelfstandig en hanteren eigen uurtarieven. De tarieven liggen rond de €75,- per uur. 

 

 

Ben jij toe aan de volgende stap?

 

Vul onderstaand formulier in als je interesse hebt in de wandelcoaching. Wij kunnen je dan in contact brengen met een door ons opgeleide coach in jouw eigen omgeving. Of zoek zelf een aangesloten coach door op de button hieronder te klikken. 

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.