Mindful Run en Walk Retreat - 14 t/m 16 maart 2025

Laat de drukte van je afglijden en trakteer jezelf op een MINDFUL RUN & WALK RETREAT vlak bij het strand. 

 

Een weekend waarin je heerlijk kunt ontspannen en opladen en waar de natuur en het strand je uitnodigt om naar buiten te gaan en om naar binnen te keren.

 

Naast het inspirerende programma is er ruimte om heerlijk te wandelen, te zwemmen en/of te genieten op het strand.

 

We verwelkomen je graag op deze geweldige locatie, lees hieronder meer!


Wat zeggen de deelnemers van de Mindful Run/Walk retreat op 27 oktober 2023!WANNEER

Aankomst vrijdag 14 maart 2025 om 13.00 uur

Vertrek zondag 16 maart 2025 om 13.00 uur

 

VOOR WIE

De MINDFUL RUN & WALK RETREAT is voor iedereen die van hardlopen of wandelen in de buitenlucht houdt, die geïnteresseerd is yoga en meditatie en nieuwsgierig is wat stilte met je doet.

 

Ben je toe aan een weekend weg en aandacht voor jezelf? Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor het wandelen en/of hardlopen? Zoek je een moment voor jezelf om tot rust te komen? Reserveer dan jouw plek.

 

WAT ANDEREN EROVER VERTELLEN

“De combinatie van ontspanning, beweging, buitenlucht en verdieping was alles heel goed in balans. Het programma was voldoende gevuld met ook ruimte voor improvisatie en vrijetijd. Tel daarbij de ongedwongen sfeer en de leuke vrouwen op en dan heb je dus een topweekend”. 

“Het was mooi, bijzonder en fijn, super bedankt. Wat een mooie herinnering”.

 

“Dank allemaal dat iedereen zo zichzelf was en dat we mochten zijn en konden delen. Heel bijzonder”.

 

“Het retreat was voor mij een startpunt om weer meer beweging in mijn dagelijks leven te integreren. Dank voor de inspiratie”.

 

LOCATIE

Yogabee Farmhouse in Domburg

 

JOUW INVESTERING:

  • 595,- p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer incl. douche en toilet (Farmhouse)
  • 555,- p.p. o.b.v. een tweepersoonskamer met douche en toilet op de gang (Farmhouse)
  • 555,- p.p. o.b.v. een tweepersoons blokhut buiten op het terrein met douche en toilet apart in een verwarmd badhuis (bij 12 deelnemers)
  • Inclusief BTW, twee overnachtingen, eten, drinken, lessen en workshops. 

NIET INBEGREPEN:

  • Reis-/annuleringsverzekering
  • Vervoer van en naar de locatie 
  • Overige dranken en etenswaren buiten het programma.

GROEPSGROOTTE

Minimaal 8 maximaal 12 deelnemers

 

PROGRAMMA

 

MINDFUL RUN & WALK RETREAT VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je tussen 13 - 14u. We beginnen met een Mindful Walk om te landen in het hier en nu. Optioneel kan je onder begeleiding dippen in de zee. Daarna geniet je van een huisgemaakte soep met brood in de riante keuken gevolgd door een ontspannen yoga sessie en het zetten van een intentie. Na afloop is er ruimte voor jezelf. 

 

MINDFUL RUN & WALK RETREAT ZATERDAG

Op zaterdag ontwaken we in stilte en starten we met een ochtenpractice yoga. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt voor je klaar en eten we in stilte. Na het ontbijt kan je kiezen voor een Mindful Run of een Mindful Walk. Vervolgens staat er een vers bereide lunch voor je klaar. In het begin van de middag is er een moment van reflectie gevolgd met tijd voor jezelf. Optioneel kan je een verbonden ademsessie volgen. Vervolgens schuif je aan, aan de lange keukentafel voor een gezond en lekker diner. In de avond staat er een barefoot night run of walk at the beach op het programma. 

 

MINDFUL RUN & WALK RETREAT ZONDAG

Zondag beginnen we met een silence morning sunrise walk naar zee of je slaapt lekker uit. Daarna schuif je aan voor heerlijk ontbijt. Na het ontbijt is er een klankschaal meditatie en aansluitend is er een moment van reflectie en sharing. We sluiten het weekend gezamenlijk af met een lekkere lunch. Je mag nagenieten op de locatie tot een uur of 14.00 voordat je ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat. 

 

Het retreat wordt verzorgd door Petra Joziasse (mijn werkgeluk) en Esther Korteweg (aandacht-werkt). 

 


 

 

Esther is een down to earth yoga lover, mindful run en mindful walk coach, enthousiaste levensgenieter en een liefde voor eenvoud en puurheid! Ze heeft zichzelf verloren aan solo hikes in de natuur. 

 

Petra is een buitencoach op het gebied van stress, werkgeluk en mindset en mindful run en mindful walk coach. Ze is energiek, positief en pragmatisch en heeft een liefde voor bewegen in de natuur.

 

Petra en Esther zijn beiden instructeur en trainer van Mindful Run Nederland.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.