Mindful Run en Walk Retreat

Laat de drukte van je afglijden en trakteer jezelf op een MINDFUL RUN & WALK RETREAT vlak bij het strand. 

 

Een weekend waarin je heerlijk kunt ontspannen en opladen en waar de natuur en het strand je uitnodigt om naar buiten te gaan en om naar binnen te keren.

Naast het inspirerende programma is er ruimte om heerlijk te wandelen, te zwemmen en/of te genieten in de sauna. We verwelkomen je graag op deze geweldige locatie.

 

WANNEER - Datum volgt z.s.m. Houd deze pagina in de gaten!

 


Wat zeggen de deelnemers van de Mindful Run/Walk retreat op 27 oktober 2023!NIEUWE DATA VOLGEN!

 

VOOR WIE

De MINDFUL RUN & WALK RETREAT is voor iedereen die van hardlopen of wandelen in de buitenlucht houdt, die geïnteresseerd is yoga en meditatie en nieuwsgierig is wat stilte met je doet. Ben je toe aan een weekend weg en aandacht voor jezelf? Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor het wandelen en/of hardlopen? Zoek je een moment voor jezelf om tot rust te komen? Reserveer dan jouw plek.

 

LOCATIE

Yogabee Villa in Domburg

 

INVESTERING

De investering per persoon €495,- incl. BTW

 

Inclusief:

* Twee overnachtingen in een prachtig luxe resort

* Mindful Run en Walk, 3 x Yoga, Klankschaal Meditatie 

* Geheel verzorgd ontbijt, lunch en diner

* Smaakvolle tussendoortjes en drankjes

 

* Onbeperkt gebruik van zwembad en sauna

* Bedlinnen en handdoeken set

 

Het resort beschikt over 7 tweepersoons kamers (met losse bedden) waarvan:

 

*1 deluxe kamer met eigen bad en douche

*2 luxe kamers met eigen badkamer

*2 luxe kamers delen een aangrenzende badkamer

*1 luxe kamer en 1 kleinere kamer delen de badkamer in de gang

 

GROEPSGROOTTE

Minimaal 8 maximaal 14 deelnemers

 

PROGRAMMA

 

MINDFUL RUN & WALK RETREAT VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je tussen 16 - 17u. We beginnen met een Mindful Walk om te landen in het hier en nu. Daarna geniet je van een huisgemaakte soep met brood in de riante keuken gevolgd door een ontspannen yoga sessie en het zetten van een intentie. Na afloop is er ruimte voor jezelf. Je kunt een duik nemen in het overdekte zwembad, een rondje sauna doen, vroeg naar bed, jezelf onderdompelen in een boek, of je gaat voor een avondwandeling in de duinen en op het strand.  

 

 

MINDFUL RUN & WALK RETREAT ZATERDAG

Op zaterdag ontwaken we in stilte en starten we met een ochtend practice yoga. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt voor je klaar en eten we in stilte. Na het ontbijt kan je kiezen voor een Mindful Run of een Mindful Walk. Vervolgens staat er een vers bereide lunch voor je klaar. In het begin van de middag is er een moment van reflectie en sharing gevolgd met tijd voor jezelf. Je kan een wandeling maken, zwemmen in de zee of het binnenzwembad, een goed boek lezen op de bank, een dutje doen, wat jij wil. Vervolgens mag je aanschuiven aan de lange keukentafel voor een gezond en lekker diner. In de avond kan je kiezen tussen een Barefoot night run of Walk at the beach. 

 

MINDFUL RUN & WALK RETREAT ZONDAG

Zondag beginnen we met een silence morning sunrise walk naar zee of je slaapt lekker uit (we hebben een uurtje langer door het verzetten van de klok). Daarna schuif je aan voor heerlijk ontbijt. Na het ontbijt is er een klankschaal meditatie en aansluitend is er een moment van reflectie en sharing. We sluiten het weekend gezamenlijk af met een lekkere lunch. Je mag nagenieten op de locatie tot een uur of 14.00 voordat je ontspannen en opgeladen weer naar huis gaat. 

 

 

Het retreat wordt verzorgd door Petra Joziasse (mijn werkgeluk) en Esther Korteweg (aandacht-werkt). 

 


 

Petra is een buitencoach op het gebied van stress, werkgeluk en mindset en Mindful Run en Mindful Walk coach. Ze is energiek, positief en pragmatisch en heeft een liefde voor bewegen in de natuur.

 

Esther is een down to earth yoga lover, Mindful Run en Mindful Walk coach, enthousiaste levensgenieter en een liefde voor eenvoud en puurheid! Ze heeft zichzelf verloren aan solo hikes in de natuur. 

 

Petra en Esther zijn beiden instructeur en trainer van Mindful Run Nederland.

 

Al benieuwd naar het volgende Retreat? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.