Mindful Run Retreat Salland van 20 maart t/m 22 maart 2020

Mindful Run Retreat 2020 bij David Sieben en Patricia Lohuis

 

Tijdens het weekend van 20 maart t/m 22 maart 2020 organiseert Mindful Run een Mindful Run Retreat op de Sallandse Heuvelrug.

 

Een Mindful Run Retreat is een weekend voor jezelf, waarin je heerlijk kunt ontspannen, waar je nieuwe mensen leert kennen en waar je inspiratie opdoet.

 

In een mooie herberg aan een riviertje bij de bossen wisselen we hardlopen af met allerlei workshops voor ontspanning en inzicht. Zijn in deze omgeving is heerlijk en je zal tot rust komen en na afloop vol energie naar huis gaan.

 

voor foto's van vorige editie klik dan hier.

 

Voor wie?

 

Het Mindful Run Retreat is voor iedereen die van hardlopen houdt, die van de natuur houdt, die geïnteresseerd is in Mindful Run. Ben je toe aan een weekend weg, een weekend voor jezelf? Is het tijd om weer op te laden, om inspiratie op te doen, om tot rust te komen waarbij er aandacht is voor zowel een stukje hardlopen als ontspanning?

 

We gaan stukken hardlopen op een laag tempo en opsplitsen in 2 niveaus tijdens het rennen is een mogelijkheid. Je hoeft geen ervaren loper te zijn, maar je moet wel langer dan 10 minuten kunnen hardlopen.

 

Locatie?

Nabij het prachtige gebied van de Sallandse Heuvelrug, in het rustige Nijverdal ligt De Wilgenweard.

Op deze gastvrije en sfeervolle locatie verblijven we in basic kamers. Je slaapt met 2 personen in een kamer. Wil je een eigen kamer, dan komen er extra kosten bij. (extra kosten voor een 1 persoonskamer bedragen . 45 euro)

Vanuit De Wilgenweard gaan we verschillende uitstapjes maken, zie programma.

 

Kosten?

 

De kosten voor het weekend zijn €335,- (incl. btw).

 

Hierbij zit inbegrepen: 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, koffie en thee en alle workshops.

 

Programma?

 

Vrijdag 20 maart 2020:

Op vrijdagavond tussen 19:00 en 19:30 uur is de ontvangst met een kopje koffie of thee. Aansluitend is er een sessie in de zaal, gevolgd door een Night Run op de Sallandse Heuvelrug.

 

Zaterdag 21 maart 2020:

Een ontspannen start met een klankschalensessie, een uitgebreid ontbijt, een Mindful Run clinic en een lunch. Na de lunch starten we met een yoga en Tai Chi sessie en daarna heb je de keuze om iets voor jezelf te doen of nog een extra bootcamp workshop te volgen. Een gezamenlijk diner en een rustige avond naar eigen invulling zorgt voor de nodige energie voor de volgende morgen.

 

Zondag 22 maart 2020:

Vroeg op pad voor de Sunrise Run, daarna een ontbijt en een optionele wandelmeditatie. Voor de lunch een verrassingsworkshop, een korte evaluatie en na de lunch nemen we afscheid.

 

*Het Retreat gaat door vanaf 8 deelnemers.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.