Mindful Run Retreat

 

Een Mindful Run Retreat is een weekend voor jezelf, waarin je heerlijk kunt ontspannen, waar je nieuwe mensen leert kennen en waar je inspiratie opdoet.

 

In een mooie herberg aan een riviertje bij de bossen wisselen we hardlopen af met allerlei workshops voor ontspanning en inzicht. Zijn in deze omgeving is heerlijk en je zal tot rust komen en na afloop vol energie naar huis gaan.

 

voor foto's van vorige editie klik dan hier.

 

Voor wie?

 

Het Mindful Run Retreat is voor iedereen die van hardlopen houdt, die van de natuur houdt, die geïnteresseerd is in Mindful Run. Ben je toe aan een weekend weg, een weekend voor jezelf? Is het tijd om weer op te laden, om inspiratie op te doen, om tot rust te komen waarbij er aandacht is voor zowel een stukje hardlopen als ontspanning?

 

We gaan stukken hardlopen op een laag tempo en opsplitsen in 2 niveaus tijdens het rennen is een mogelijkheid. Je hoeft geen ervaren loper te zijn, maar je moet wel langer dan 10 minuten kunnen hardlopen.

 

Locatie?

 

Wordt nader bekendgemaakt

 

Kosten?

 

De kosten voor het weekend zijn €335,- (incl. btw).

 

Hierbij zit inbegrepen: 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, koffie en thee en alle workshops.

 

Programma?

 

Vrijdag:

Op vrijdagavond tussen 19:00 en 19:30 uur is de ontvangst met een kopje koffie of thee. Aansluitend is er een sessie in de zaal, gevolgd door een Night Run.

 

Zaterdag :

Een ontspannen start met een klankschalensessie, een uitgebreid ontbijt, een Mindful Run clinic en een lunch. Na de lunch starten we met een yoga en Tai Chi sessie en daarna heb je de keuze om iets voor jezelf te doen.

 

Zondag :

Vroeg op pad voor de Sunrise Run, daarna een ontbijt en een optionele wandelmeditatie. Voor de lunch een verrassingsworkshop, een korte evaluatie en na de lunch nemen we afscheid.

 

*Het Retreat gaat door vanaf 8 deelnemers.

 

Nieuwe datum wordt z.s.m. bekendgemaakt. Kun je niet wachtenen wil je op de hoogte worden gehouden vul dan onderstaand formulier in.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.