5-weekse Mindful Walk cursus

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent. 

 

Wil jij liever hardlopen? Dan is de Mindful Run cursus geschikt voor jou. 

  

Er zijn momenteel ruim 160 Instructeurs actief in heel Nederland en België die de Mindul Run en/of de Mindful Walk cursus aanbieden.

 

Heb je meer interesse in individuele wandelcoaching? Vraag dan aan Mindful Run Nederland welke wandelcoach actief is bij jou in de buurt.

 

Om te zien welke cursussen de instructeur uit jouw regio aanbiedt, klik je op de onderstaande link voor een overzicht van alle cursussen in Nederland.

 

Ga hier naar het overzicht van Mindful Walk/Run cursussen in Nederland,

 

of lees hieronder meer over de cursus.

 

 

Ervaringen Mindful Walk cursisten 

Voor meer cursist ervaringen verwijzen we je graag naar Youtube met de zoekterm 'Mindful Run' of lees onze reviews van klanten die deelgenomen hebben aan een cursus.

 

Voorbeeld van een cursusdag

09:30 uur: Start cursus rustig wandelen of andere opwarmende oefeningen;

09:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;

10:00 uur: Beter leren lopen, wandelen als beleving, beter leren voelen;

10:20 uur: Kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:45 uur: Cooling down en Body-Scan;

11:00 uur: Einde training.

 
Resultaat

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen.

Je wandelcarrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.  

 

Kosten

De cursuskosten bedragen €129,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief. 

 

Cursusaanbod

Mindful Run is actief in heel Nederland. Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland. Volgens dit concept zijn in Nederland en België ruim 160 gecertificeerde Mindful Run Instructeurs actief die de 5-weekse Mindful Run - en Mindful Walk cursus verzorgen. Hierdoor is het mogelijk om in je eigen omgeving de 5-weekse cursus te volgen.

 

Aanmelden 

Aanmelden kan via de plaats van jouw keuze. Alle Instructeurs werken zelfstandig. Via de Instructeur verloopt de aanmelding, betaling en de uitvoering van de cursus.

 

Heb je een algemene vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Je vraag komt dan terecht bij Mindful Run Nederland.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.