Samenwerkingspartners van Mindful Run

Mindful Run® heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE". Daarom werkt Mindful Run® Nederland samen met partners die ook tot doel hebben dat regelmatig sporten het beste medicijn is bij gezondheidsproblemen en o.a. burn-outklachten kan verminderen. Hardlopen met Mindful Run® gaat niet zozeer over het hardlopen, maar over jou en hoe je zelf meer energie kan creëren om dingen te doen. De 5-weekse cursus bieden we aan in diverse verzorgingsgebieden speciaal voor leden van Centraal Beheer Achmea, VGZ, Kruiswerk Achterhoek, Activite en Rivas Zorggroep. 

Centraal Beheer Achmea

Samenwerking met Centraal Beheer Achmea.

Onze diensten van Mindful Run® Nederland zijn opgenomen in het Lekker Bezig programma van Centraal Beheer.VGZ

In samenwerking met Zorgverzekeraar VGZ organiseert Mindful Run de Mindful Lunch Walk voor bedrijven.

 

Mindful Lunch Walks worden gegeven in heel Nederland en bij alle mogelijke bedrijven. 

 

Klik op het logo hiernaast voor meer informatie over de mogelijkheden voor een Mindful Lunch Walk voor uw bedrijf. Kruiswerk Achterhoek en Liemers

Kruiswerk Achterhoek en Liemers is de onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek. en richt zich primair op aanvullende zorg en diensten om de leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Mindful Run biedt leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers alle cursussen met 10% korting aan. Kennismaken met Mindful Run is voor Kruiswerk Achterhoek en Liemers leden zelfs gratis.Activite

Activite is een actieve en betrokken zorgorganisatie in Noord-Holland en Zuid-Holland. Activite biedt hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en alarmopvolging.

Mindful Run biedt leden van Activite alle cursussen met 10% korting aan. Kennismaken met Mindful Run is voor leden van Activite zelfs gratis.
Rivas Zorggroep

Goed op elkaar afgestemde zorg. Dát is de kernkwaliteit van Rivas. Hierdoor zijn cliënten verzekerd van zorg die direct, dichtbij en goed is geregeld. 

Verbeteren en vernieuwen is essentieel voor Rivas. Daarom wordt steeds op nieuwe ontwikkelingen ingespeeld. Zo gaat Rivas als zorgondernemer aan de slag met uitdagingen op het gebied van gezondheid en preventie. De insteek is om de inwoners in de regio te ondersteunen bij gezond leven en gezond oud worden. Dit wordt onder andere gedaan met preventieve zorg, gezondheidsprogramma’s en cursussen op het gebied van een gezonde leefstijl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.