Samenwerkingspartners van Mindful Run

Mindful Run heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE". Daarom werkt Mindful Run Nederland samen met partners die ook tot doel hebben dat regelmatig sporten het beste medicijn is bij gezondheidsproblemen en o.a. burn-outklachten kan verminderen. Hardlopen met Mindful Run gaat niet zozeer over het hardlopen, maar over jou en hoe je zelf meer energie kan creëren om dingen te doen. De 5-weekse cursus bieden we aan in diverse verzorgingsgebieden speciaal voor leden van Thebe-Extra, Kruiswerk Achterhoek, Activite, Vivium Zorggroep en Rivas Zorggroep. 

VGZ

In samenwerking met Zorgverzekeraar VGZ organiseert Mindful Run de Mindful Lunch Walk voor bedrijven.

 

Mindful Lunch Walks worden gegeven in heel Nederland en bij alle mogelijke bedrijven. 

 

Klik op het logo hiernaast voor meer informatie over de mogelijkheden voor een Mindful Lunch Walk voor uw bedrijf. 


Thebe-Extra

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. De ledenvereniging Thebe-Extra maakt het makkelijk om keuzes te maken die het leven prettiger maken. Daarom biedt Mindful Run leden van Thebe-Extra alle cursussen met 10% korting aan. Kennismaken met Mindful Run is voor Thebe-Extra leden zelfs gratis.  

 

Klik op een plaats om te zien wat het aanbod van de instructeur ter plaatse is. Of klik op het logo van Thebe-Extra om de website van Thebe-Extra te bezoeken.Kruiswerk Achterhoek

Kruiswerk Achterhoek is de onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek. en richt zich primair op aanvullende zorg en diensten om de leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Mindful Run biedt leden van Kruiswerk Achterhoek alle cursussen met 10% korting aan. Kennismaken met Mindful Run is voor Kruiswerk Achterhoek leden zelfs gratis.

 

Klik op een plaats om te zien wat het aanbod van de instructeur ter plaatse is. Of klik op het logo van Kruiswerk Achterhoek om de website van Kruiswerk Achterhoek te bezoeken.

 

Deelnemende gemeenten:  Doetinchem, Montferland, Slangenburg,  Zevenaar,

 

 

 

 


Activite

Activite is een actieve en betrokken zorgorganisatie in Noord-Holland en Zuid-Holland. Activite biedt hulp bij het huishouden, verzorging, verpleging en alarmopvolging.

Mindful Run biedt leden van Activite alle cursussen met 10% korting aan. Kennismaken met Mindful Run is voor leden van Activite zelfs gratis.

 

Klik op een plaats om te zien wat het aanbod van de instructeur ter plaatse is. Of klik op het logo van Activite om de website te bezoeken.Vivium zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Ze helpen cliënten het eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook ondersteunen ze partners en familie indien gewenst.

 

Lees hier meer over de actie met Vivium en deelnemende locatiesRivas Zorggroep

Goed op elkaar afgestemde zorg. Dát is de kernkwaliteit van Rivas. Hierdoor zijn cliënten verzekerd van zorg die direct, dichtbij en goed is geregeld. 

Verbeteren en vernieuwen is essentieel voor Rivas. Daarom wordt steeds op nieuwe ontwikkelingen ingespeeld. Zo gaat Rivas als zorgondernemer aan de slag met uitdagingen op het gebied van gezondheid en preventie. De insteek is om de inwoners in de regio te ondersteunen bij gezond leven en gezond oud worden. Dit wordt onder andere gedaan met preventieve zorg, gezondheidsprogramma’s en cursussen op het gebied van een gezonde leefstijl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemende gemeenten:

Mindful Run/Walk/Zwanger:

VijfheerenlandenCulemborgDordrechtSliedrecht, Gorinchem

  

Mindful Cycling:

Gorinchem 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.