Nieuw: Mindful Walk/Run instructeurs opleiding (online)

Vanwege het Coronavirus zijn er tijdelijk geen 'live' Mindful Walk en Run instructeurs opleidingen. 

 

Om toch te kunnen voldoen aan de vraag om Mindful Walk of Mindful Run instructeur te worden, is er een speciale online instructeurs opleiding ontwikkeld door Mindful Run Nederland.

 

In 2020 kun je op onderstaande datum meedoen aan deze exclusieve 2-daagse opleiding. 

 

Opleidingsdata start op:

*Start op dinsdag 14 april t/m woensdag 15 april 2020 

 

Hoe ziet zo’n online Mindful Walk/Run instructeurs training eruit?

 

* Voor aanvang van de online instructeurs opleiding ontvang je het Mindful Walk/Run instructeurs handboek per post thuisgestuurd.

 

Dag 1 De Mindful Walk/Run instructeurs opleiding start om 09:30 t/m 11:30 met een online sessie met Master instructors Martijn Mensink en of Dianne Schutmaat. Tijdens deze welkom sessie maak je kennis met de oprichters van Mindful Run, hun filosofie en natuurlijk de Mindful Run methode.

 

Na de ochtend online sessie kun je  s'middags de geleerde techieken en oefeningen direct in de praktijk brengen. De praktijkoefeningen kun je  alleen oefenen maar je zou het ook met zijn 2en kunnen doen. Dus je man, vrouw, kinderen zijn welkom.

 

De vragen en de opmerkingen die hierbij ontstaan kun je in de middag tijdens de 2e online sessie direct bespreken.

 

De middag online sessie begint om 15:15 t/m  16:45 en staat in het teken van vraag en antwoord. 

 

Dag 2 Mindful Walk/Run instructeurs opleiding start om 09:30 t/m 11:30 met een live webinar. Tijdens dit live webinar gaan we samen aan de slag met de yoga en de tai gong oefeningen die je ook in de 5 weekse cursus kunt toepassen. In de middag ga je samen met je partner/kind(eren) of alleen aan de slag met het vervolg van het handboek.

 

Ook aan het einde van deze dag om 15:15 t/m 16:30 is een gezamenlijke online webinar waarbij je alle vragen rustig kunt stellen. Na dit slot onderdeel krijg je een certificaat (opgestuurd) en ben je een gecertificeerde Mindful Walk/Run instructeur. Vanaf dat moment kun je in je eigen woonplaats een 5-weekse Mindful Walk of Mindful Run cursus geven.

 

Belangrijk: om te melden is dat iedereen die meedoet aan deze speciale online Mindful Walk instructeurs opleiding, GRATIS mag meedoen met de 2 daagse Live Mindful Walk of Run instructeurs opleiding na de zomer. Tevens word je direct na de online 2 daagse toegelaten tot onze besloten community met 340 leden waardoor de opleiding een heel mooi vervolg krijgt.

 

Kosten:

 

De 2 daagse online instructeurs opleiding kost 695 euro (excl. b.t.w.)

*Dit is tevens je gratis ticket voor deelname aan de volledige 2 daagse instructeurs opleiding in Arnhem. Dit ticket is 1 jaar geldig.

 

Wat kun en mag je allemaal als instructeur?

 

•Les geven en het aanbieden van de 5 weekse Mindful Walk en/of Run cursus;

•Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

•Je cursus aanbieden op www.mindfulrun.nl;  

•Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Run zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

Mindful Run® in Nederland bestaat 6 jaar. Wil jij deel uitmaken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.

 

* onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

 

Aanmelden voor deze unieke 2 daagse online training kan d.m.v. onderstaand formulier in te vullen. 

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink en Dianne Schutmaat

 

Mindful Run® Nederland

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.