5-weekse Mindful Run cursus

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. 


Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Op steeds meer locaties wordt een 5-weekse Mindful Walk cursus aangeboden, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

 

En zoek je na de basiscursus meer verdieping, dan is de vervolgcursus een mooie volgende stap. 

 

Er zijn momenteel ruim 200 Instructeurs actief in heel Nederland en België. Wil je liever de cursus individueel volgen dan kan dat uiteraard ook in overleg met de instructeur. Om te zien welke cursussen de instructeur uit jouw regio aanbiedt, klik je op de onderstaande link voor een overzicht van alle cursussen in Nederland.

 

Ga naar het overzicht van cursussen in Nederland,

 

of lees hieronder meer over de cursus.

Voor meer cursist ervaringen verwijzen we je graag naar Youtube met de zoekterm 'Mindful Run' of lees onze reviews van klanten die deelgenomen hebben aan een cursus.

 

Voorbeeld van een cursusdag

09:30 uur: Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;

09:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;

10:00 uur: Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen;

10:20 uur: Hardloop kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:45 uur: Cooling down en Body-Scan;

11:00 uur: Einde training.

 
Resultaat

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen.

Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.  

 

Kosten

De cursuskosten bedragen €129,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief. 

 

Cursusaanbod

Mindful Run is actief in heel Nederland. Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland. Volgens dit concept zijn in Nederland en België ruim 160 gecertificeerde Mindful Run Instructeurs actief die de 5-weekse Mindful Run - en Mindful Walk cursus verzorgen. Hierdoor is het mogelijk om in je eigen omgeving de 5-weekse cursus te volgen.

 

Aanmelden 

Aanmelden kan via de plaats van jouw keuze. Alle Instructeurs werken zelfstandig. Via de Instructeur verloopt de aanmelding, betaling en de uitvoering van de cursus.

 

Heb je een algemene vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Je vraag komt dan terecht bij Mindful Run Nederland.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.