Mindful Run® opleidingen

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een gepassioneerde hardloper, hardlooptrainer, running therapeut, coach, fietser, mindfulness trainer of andere leefstijlprofessional en deel je je passie graag met anderen? Dan past een Mindful Run®, Mindful Walk, Mindful Run 4 Kids, Wandelcoach, Mindful Cycling of PowerWalk trainers opleiding bij jou!

 

Onze opleidingen zijn corona proof. Wij werken met kleine groepen en zijn 90% van de tijd in de buitenlucht.

 

Onze opleidingen zijn aftrekbaar voor de belasting.Agenda Mindful Run opleidingen 2021


Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier


Instructeurs opleidingen

Mindful Run Instructeurs opleiding 

De Mindful Run Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Run Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Run cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het hardlopen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over Mindful Run instructeur worden

 

Mindful Walk Instructeurs opleiding

De Mindful Walk Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Walk Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Walk cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het wandelen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over Mindful Walk instructeur worden

 

Mindful Cycling Instructeurs opleiding

De Mindful Cycling Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Cycling Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Cycling cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Cycling cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het wielrennen of mountainbiken. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Cycling. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over Mindful cycling instructeur worden 

Coachings opleidingen

Wandelcoach opleiding

Deze opleiding van Mindful Run® is coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf. Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Coachen leer je vooral door te doen! Daarom organiseren wij een effectieve 3-daagse Wandelcoaching opleiding waarin je kennis maakt met de coachingsmethodiek van Mindful Run® Nederland.

Lees verder over de Wandelcoach opleiding

 

Mindful Run 4 kids coach opleiding 

De Mindful Run 4 kids opleiding is specifiek ontwikkeld voor mensen die werken of graag willen werken met kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 14 jaar. In de Mindful Run 4 kids coach opleiding leer je hoe je op een prettige manier Mindfulness technieken kunt toepassen tijdens verschillende beweegvorm oefeningen gericht op wandelen en/of hardlopen. Alle oefeningen zijn volledig uitgeschreven in een Mindful Run 4 kids coach handboek. 

Lees verder over de Mindful Run 4 kids coach opleiding

 

Cursus Mindful Walk Chronisch ZorgNet (alleen voor fysiotherapeuten)

Deze Mindful Walk cursus is speciaal ontwikkeld voor Chronisch ZorgNet therapeuten en richt zich op het opleiden van Chronisch ZorgNet therapeuten in het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken) van patiënten met niet overdraagbare chronische aandoeningen. Na het volgen van de Mindful Walk cursus kunnen Chronisch ZorgNet therapeuten groepsgewijs of individueel met patiënten naar buiten om te wandelen en bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl. Chronisch ZorgNet therapeuten leren met behulp van deze cursus om samen met de patiënt te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl.  

Lees verder over de cursus Mindful Walk voor Chronisch ZorgNet leden

 

Cursus Mindful Walk voor Zorg- en leefstijlprofessionals

Deze cursus Mindful Walk is speciaal ontwikkeld voor zorg- en leefstijlprofessionals en richt zich op het opleiden van zorg- en leefstijlprofessionals in het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken). Na het volgen van de cursus Mindful Walk  kunnen professionals groepsgewijs of individueel met patiënten/medewerkers naar buiten om te wandelen en bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl. Professionals leren met behulp van deze cursus om samen met de patiënt/medewerker te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die wel de technieken uit de Mindful Run Methode wil leren toepassen, maar op een eigen manier integreert in zijn/haar werk.

Aan deze opleiding zit geen licentie gekoppeld zoals bij de 5-weekse Mindful Walk cursus. De inhoud van de opleiding komt dan ook niet overeen met de opleiding tot instructeur 5-weekse Mindful Walk cursus. Het is bedoelt voor diegenen die wel technieken willen inzetten, maar geen 5-weekse Mindful Walk cursus wenst te geven. Is dit wel het doel dan is de Mindful Run® Instructeursopleiding een opleiding die wellicht beter aansluit. 

Lees verder over de cursus Mindful Walk voor zorgprofessionals


Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met het UWV!

 

Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met UWV gesloten. Werk door studie aan de verbetering van uw eigen baanperspectief!

 

Onlangs hebben we een scholingsovereenkomst gesloten met het UWV in het kader van de uitvoering van scholingen en/of functiegerichte vaardigheidstrainingen. Deze overeenkomst is uitsluitend bedoeld voor klanten die onder de Intensieve Dienstverlening sector van het UWV vallen, (WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, SUWI.)

 

Bel of mail ons, als je van gedachten wilt wisselen over de toegevoegde waarde van een Mindful Run opleiding voor jou.

info@mindfulrun.nl of 06-48796219