Mindful Run opleidingen

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een gepassioneerde hardloper, hardlooptrainer, running therapeut of mindfulness trainer en deel je je passie graag met anderen? Dan past een Mindful Run opleiding bij jou!

 

Data 2019 Opleiding Plaats Docenten
       
       
03 & 04 juni

2-daagse opleiding tot Mindful Run instructeur

Arnhem

Martijn Mensink & Dianne Schutmaat

18 t/m 20 juni

3-daagse opleiding tot Wandelcoach 

volgens de Mindful Run® Methode

Arnhem

Martijn Mensink & Dianne Schutmaat

13 & 14 mei

2-daagse opleiding tot Mindful Walk instructeur

Arnhem

Martijn Mensink & Dianne Schutmaat

3 t/m 4 juni 2-daagse opleiding tot Mindful Run instructeur

 

Arnhem

Martijn Mensink & Dianne SchutmaatOpleidingen Mindful Run

Mindful Run Instructeur 5-weekse cursus

De Mindful Run Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Run Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run cursus. De Mindful Run cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het hardlopen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te mogen voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over instructeur worden in Nederland

 

Klik hier voor informatie over instructeur worden in België

 

Mindful Walk Instructeur 5-weekse cursus

De Mindful Walk Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Walk Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run cursus. De Mindful Walk cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het wandelen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te mogen voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over instructeur worden in Nederland 

 

Wandelcoaching en Runningtherapeut opleiding

Deze opleiding van Mindful Run is coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf. Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Coachen leer je vooral door te doen! Daarom organiseren wij een effectieve 3-daagse Wandelcoaching opleiding waarin je kennis maakt met de coachingsmethodiek van Mindful Run.

Lees verder over de Wandelcoach opleiding

Lees verder over de opleiding tot Runningcoach

 

Mindful Run Masterclass

De Mindful Run masterclass is specifiek ontwikkeld voor iedereen die kennis willen maken met de Mindful Run ademhalingstechniek. Tijdens deze masterclass leer je alles over effectief ademen. Mindful Run is Mindfulness in combinatie met hardlopen/bewegen. D.m.v. deze combinatie ben je in staat om je lichaam beter te kunnen "voelen", waardoor je meer balans bereikt tussen lichaam en geest. De opgedane kennis kun je gelijk toepassen binnen je eigen hardlooptrainingen* en eventueel besluiten de opleiding tot Mindful Run Instructeur te volgen.

 *KNAU gecertificeerde hardlooptrainers ontvangen 4 punten voor het volgen van de masterclass.

Klik hier voor meer informatie over de masterclass


Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met het UWV!

 

Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met UWV gesloten. Werk door studie aan de verbetering van uw eigen baanperspectief!

 

Onlangs hebben we een scholingsovereenkomst  gesloten met het UWV in het kader van de uitvoering van scholingen en/of functiegerichte vaardigheidstrainingen. Deze overeenkomst is uitsluitend bedoeld voor klanten die onder de Intensieve Dienstverlening sector van het UWV vallen, (WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, SUWI.)

 

Bel of mail ons, als je van gedachten wilt wisselen over de toegevoegde waarde van een Mindful Run opleiding voor jou.

info@mindfulrun.nl of 06-48796219 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.