Mindful Run® opleidingen

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een gepassioneerde hardloper, hardlooptrainer, running therapeut, coach, fietser of mindfulness trainer en deel je je passie graag met anderen? Dan past een Mindful Run®, Mindful Walk, Mindful Run 4 Kids, Wandelcoach of Mindful Cycling opleiding bij jou!

 

Onze opleidingen zijn corona proof. Wij werken met kleine groepen en zijn 90% van de tijd in de buitenlucht.

 

Onze opleidingen zijn aftrekbaar voor de belasting.


Agenda Mindful Run opleidingen 2020

Data 2020 Opleiding Plaats Docenten
02 nov t/m 03 nov 2020 3 daagse Mindful Run Wandelcoach opleiding (Deze opleiding zit vol) Arnhem Martijn Mensink & Dianne Schutmaat
09 nov t/m 10 nov 2020 2 daagse Mindful Run/Walk instructeurs opleiding (Deze opleiding zit vol) Arnhem Martijn Mensink & Dianne Schutmaat
16 nov t/m 17 nov 2020 2 daagse Mindful Run/Walk instructeurs opleiding Arnhem Martijn Mensink & Dianne Schutmaat
23 nov t/m 24 nov 2020 2 daagse Mindful Run en Walk instructeurs opleiding online Online Martijn Mensink
26 nov t/m 27 nov 2020 2 daagse Mindful Run 4 kids coach opleiding Arnhem Dennis Licht & Martijn Mensink
12 dec 2020 1-daagse Word Power Walk instructeur Arnhem Andrea Hofste
14 dec t/m 16 dec 2020 3 daagse Mindful Run Wandelcoach opleiding Arnhem Martijn Mensink & Dianne Schutmaat
14 & 15 januari 2021 2-daagse Mindful Walk voor fysiotherapeuten Arnhem Martijn Mensink & Dianne Schutmaat
26 & 27 januari 2021 2-daagse Mindful Walk voor fysiotherapeuten Online Martijn Mensink & Dianne Schutmaat
8 & 9 februari 2021 2-daagse Mindful Walk voor fysiotherapeuten Arnhem Martijn Mensink & Dianne Schutmaat

 


Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier


Instructeurs opleidingen

Mindful Run Instructeurs opleiding 

De Mindful Run Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Run Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Run cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het hardlopen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over Mindful Run instructeur worden

 

Mindful Walk Instructeurs opleiding

De Mindful Walk Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Walk Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Walk cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het wandelen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over Mindful Walk instructeur worden

 

Mindful Cycling Instructeurs opleiding

De Mindful Cycling Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Cycling Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Cycling cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Cycling cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het wielrennen of mountainbiken. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Cycling. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over Mindful cycling instructeur worden 

Coachings opleidingen

Wandelcoach opleiding

Deze opleiding van Mindful Run® is coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf. Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Coachen leer je vooral door te doen! Daarom organiseren wij een effectieve 3-daagse Wandelcoaching opleiding waarin je kennis maakt met de coachingsmethodiek van Mindful Run® Nederland.

Lees verder over de Wandelcoach opleiding

 

Mindful Run 4 kids coach opleiding 

De Mindful Run 4 kids opleiding is specifiek ontwikkeld voor mensen die werken of graag willen werken met kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 14 jaar. In de Mindful Run 4 kids coach opleiding leer je hoe je op een prettige manier Mindfulness technieken kunt toepassen tijdens verschillende beweegvorm oefeningen gericht op wandelen en/of hardlopen. Alle oefeningen zijn volledig uitgeschreven in een Mindful Run 4 kids coach handboek. 

Lees verder over de Mindful Run 4 kids coach opleiding

 

Cursus Mindful Walk Chronisch ZorgNet (alleen voor fysiotherapeuten)

Deze Mindful Walk cursus is speciaal ontwikkeld voor Chronisch ZorgNet therapeuten en richt zich op het opleiden van Chronisch ZorgNet therapeuten in het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken) van patiënten met niet overdraagbare chronische aandoeningen. Na het volgen van de Mindful Walk cursus kunnen Chronisch ZorgNet therapeuten groepsgewijs of individueel met patiënten naar buiten om te wandelen en bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl. Chronisch ZorgNet therapeuten leren met behulp van deze cursus om samen met de patiënt te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl.  

Lees verder over de cursus Mindful Walk voor Chronisch ZorgNet leden


Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met het UWV!

 

Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met UWV gesloten. Werk door studie aan de verbetering van uw eigen baanperspectief!

 

Onlangs hebben we een scholingsovereenkomst gesloten met het UWV in het kader van de uitvoering van scholingen en/of functiegerichte vaardigheidstrainingen. Deze overeenkomst is uitsluitend bedoeld voor klanten die onder de Intensieve Dienstverlening sector van het UWV vallen, (WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, SUWI.)

 

Bel of mail ons, als je van gedachten wilt wisselen over de toegevoegde waarde van een Mindful Run opleiding voor jou.

info@mindfulrun.nl of 06-48796219 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.