Mindful Run® opleidingen

Alle opleidingen die door Mindful Run® Nederland zijn ontwikkeld zijn te vinden op onze nieuwe website www.mroi.nl. Hieronder zie je een overzicht welke opleidingen we aanbieden op deze website


Geregistreerde Onderwijsinstelling

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. 

Accreditatie mogelijkheden bij


Opleiding tot Mindful Run instructeur - Live

Voor het geven van de 5-weekse

Mindful Run en/of Mindful Walk cursus.

 

De Mindful Run® Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Run® Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run en/of Mindful Walk cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Run/Walk cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het hardlopen of wandelen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run®. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst.

 

Lees verder over Mindful Run® instructeur wordenOpleiding tot Mindful Run instructeur - Online

Voor het geven van de 5-weekse

Mindful Run en/of Mindful Walk cursus.

 

De Mindful Run® Instructeurs online opleiding leidt je net als de live opleiding op tot een professionele Mindful Run® Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run en/of Mindful Walk cursus aan particulieren en bedrijven. De Mindful Run cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het hardlopen of wandelen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run®. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst.

 

Lees verder over Mindful Run® instructeur worden

 Opleiding tot Mindful Cycling instructeur - Live

Voor het geven van de 5-weekse Mindful Cycling cursus.

 

De Mindful Cycling Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Cycling Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Cycling cursus en clinics aan particulieren en bedrijven. De Mindful Cycling cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het wielrennen of mountainbiken. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Cycling. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst.

 

Lees verder over Mindful Cycling instructeur wordenOpleiding tot Wandelcoach

 

 

Deze opleiding van Mindful Run® is coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf. Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Coachen leer je vooral door te doen! Daarom organiseren wij een effectieve 3-daagse Wandelcoaching opleiding waarin je kennis maakt met de coachingsmethodiek van Mindful Run® Nederland.

 

Lees verder over de Wandelcoach opleidingOpleiding tot Mindful Run 4 Kids Coach

 

 

De Mindful Run 4 kids opleiding is specifiek ontwikkeld voor mensen die werken of graag willen werken met kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 14 jaar. In de Mindful Run 4 kids coach opleiding leer je hoe je op een prettige manier Mindfulness technieken kunt toepassen tijdens verschillende beweegvorm oefeningen gericht op wandelen en/of hardlopen. Alle oefeningen zijn volledig uitgeschreven in een Mindful Run 4 kids coach handboek. 

 

Lees verder over de Mindful Run 4 kids coach opleidingCursus Mindful Walk voor Fysiotherapeuten

 

 

Deze Mindful Walk cursus is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten en richt zich op het opleiden van fysiotherapeuten in het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken) van patiënten met niet overdraagbare chronische aandoeningen. Na het volgen van de Mindful Walk cursus kunnen fysiotherapeuten groepsgewijs of individueel met patiënten naar buiten om te wandelen en bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl. Fysiotherapeuten leren met behulp van deze cursus om samen met de patiënt te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl.  

 

Lees verder over de cursus Mindful Walk voor fysiotherapeuten.Opleiding tot PowerWalk trainer - Live

Bij de PowerWalk Club

 

 

Mindful Run Nederland heeft een speciale PowerWalk trainers opleiding gemaakt. Hieraan kan iedereen meedoen die graag zelf wil PowerWalken of PowerWalk lessen wil gaan geven via de PowerWalk Club. Deze 1-daagse opleiding bevat een 10-weekse PowerWalk trainingsprogramma inclusief video's en toegang tot de trainers login.

 

Lees verder over de opleiding tot PowerWalk trainer.Opleiding tot PowerWalk trainer - Online

Bij de PowerWalk Club

 

 

Mindful Run Nederland heeft een speciale PowerWalk trainers opleiding gemaakt die zowel online als live gegeven wordt. Hieraan kan iedereen meedoen die graag zelf wil PowerWalken of PowerWalk lessen wil gaan geven via de PowerWalk Club. Deze 2-daagse opleiding bevat een 10-weekse PowerWalk trainingsprogramma inclusief video's en toegang tot de trainers login.

 

Lees verder over de opleiding tot PowerWalk trainer.Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met het UWV!

 

Mindful Run heeft een scholingsovereenkomst met UWV gesloten. Werk door studie aan de verbetering van uw eigen baanperspectief!

 

Onlangs hebben we een scholingsovereenkomst gesloten met het UWV in het kader van de uitvoering van scholingen en/of functiegerichte vaardigheidstrainingen. Deze overeenkomst is uitsluitend bedoeld voor klanten die onder de Intensieve Dienstverlening sector van het UWV vallen, (WAO, Wajong, WAZ, WIA, WSW, ZW, SUWI.)

 

Bel of mail ons, als je van gedachten wilt wisselen over de toegevoegde waarde van een Mindful Run opleiding voor jou, info@mindfulrun.nl of 085 212 93 24.