Mindful Run opleidingen

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een gepassioneerde hardloper, hardlooptrainer, running therapeut of mindfulness trainer en deel je je passie graag met anderen? Dan past een Mindful Run opleiding bij jou!

 


Opleidingen Mindful Run

Mindful Run Instructeur 5-weekse cursus

De Mindful Run Instructeurs opleiding leidt je op tot een professionele Mindful Run Instructeur voor het geven van de 5-weekse Mindful Run cursus. De Mindful Run cursus is een bewustwordingsproces, waarin ademhalingstechnieken en mindfulness technieken toegepast worden in combinatie met het hardlopen. Deze opleiding geeft je het recht om de cursus uit te mogen voeren in jouw omgeving onder de naam van Mindful Run. De opleiding is inclusief een licentieovereenkomst van 1 jaar, welke ieder jaar verlengd kan worden.

Lees verder over instructeur worden in Nederland

 

Klik hier voor informatie over instructeur worden in België

 

Wandelcoaching opleiding

Deze nieuwe opleiding van Mindful Run is coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf. Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Coachen leer je vooral door te doen! Daarom organiseren wij een effectieve 3-daagse Wandelcoaching opleiding waarin je kennis maakt met de coachingsmethodiek van Mindful Run.

Lees verder over deze opleiding

 

Mindful Run Masterclass

De Mindful Run masterclass is specifiek ontwikkeld voor iedereen die kennis willen maken met de Mindful Run ademhalingstechniek. Tijdens deze masterclass leer je alles over effectief ademen. Mindful Run is Mindfulness in combinatie met hardlopen/bewegen. D.m.v. deze combinatie ben je in staat om je lichaam beter te kunnen "voelen", waardoor je meer balans bereikt tussen lichaam en geest. De opgedane kennis kun je gelijk toepassen binnen je eigen hardlooptrainingen* en eventueel besluiten de opleiding tot Mindful Run Instructeur te volgen.

 *KNAU gecertificeerde hardlooptrainers ontvangen 4 punten voor het volgen van de masterclass.

Klik hier voor meer informatie over de masterclass

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.