Wandelcoach opleiding (online)

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het NRTO en bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. 

Ben je enthousiast over ons concept? Hou je van bewegen in de buitenlucht? Ben je coach of wil je graag coach worden? Ben je running therapeut of mindfulness trainer? Dan is deze erkende 2-daagse online opleiding tot Wandelcoach volgens de Mindful Run® Methode misschien wel iets voor jou.

 

Je leert in deze opleiding de tools en technieken die wij inzetten tijdens onze wandelcoaching sessie's. Onze wandelcoaching sessie's duren 6 weken en we gaan uit van een 2 uur durende wandelcoaching traject. 

 

Op onze nieuwe website www.mroi.nl staan alle data en prijzen om mee te doen aan deze unieke en exclusieve 2-daagse opleiding ontwikkeld door Mindful Run® Nederland (www.mindfulrun.nl).                      

Er een speciale online wandelcoach opleiding ontwikkeld door Mindful Run Nederland.

 

Je leert in deze opleiding de tools en technieken die wij inzetten tijdens onze wandelcoaching sessie's. Onze wandelcoaching sessie's duren 6 weken en we gaan uit van een 2 uur durende wandelcoaching traject. 

 

Meer informatie over het aangeboden concept vind je hier.

 

Deze opleiding bevat 6 online sessie's en heeft meer dan 25 video's aan lesmateriaal online staan. Tijdens de opleiding krijg je toegang tot de speciale login pagina van deze site. De opleiding start dan ook pas na het volgen van deze unieke 2 daagse omdat je dan met de geleerde techieken aan de slag gaat.

 

Ook na het volgen van de opleiding krijg je toegang tot de video's waar alle oefeningen uitgelegd staan.Inhoud online opleiding

Voor aanvang van de online opleiding ontvang je het Wandelcoach handboek per post thuisgestuurd.

 

Dag 1 individuele Wandelcoach opleiding start met een online sessie. Tijdens deze welkom sessie maak je kennis met de oprichters van Mindful Run, hun filosofie en natuurlijk de Wandelcoaching volgens deze methode.

 

Na deze online sessie kun je de Ademhalingstechnieken, NLP techieken oefeningen direct in de praktijk brengen. De praktijkoefeningen kun je  alleen oefenen maar je zou het ook met zijn 2en kunnen doen. Dus je man, vrouw, kinderen zijn welkom.

 

De vragen en de opmerkingen die hierbij ontstaan kun je in de 2e online sessie direct bespreken.

 

Dag 2 Wandelcoach opleiding start een webinar. Tijdens dit webinar gaan je aan de slag met de yoga en de tai gong oefeningen die je ook in de wandelcoaching kunt toepassen. In de middag ga je aan de slag met diverse Wandelvormen, Metaforen, Affermaties. Dit kan je samen met je partner/kind(eren) doen maar zeker ook alleen.

 

* De Wandelcoaching opleiding van Mindful Run is een praktijkgerichte opleiding. Deze opleiding gaat ook niet om het overdragen van Kennis. Het is een opleiding gericht op bewustwording. De technieken die je zelf gaat toepassen ga je dus in een later stadium  ook weer doorgeven aan je coachee. Bewustwording is dan ook de sleutel naar werkelijke vrijheid.

 

Ook na de 2e dag is er een online sessie waarbij je alle vragen en opmerking kunt stellen. Na dit slot onderdeel krijg je een certificaat (opgestuurd) en kun je direct aan de slag dit concept als (wandel)coach.

 

De online opleiding Wandelcoaching van Mindful Run® Nederland is coachen op een vernieuwende en effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf!

 

Het unieke van deze opleiding is dat wij een mix maken van wandelen in de drukke stad met het wandelen in de natuur. Alle technieken zijn gemakkelijk te integreren in je huidige leefstijl.

 

Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Tijdens deze unieke 2-daagse opleiding maak je kennis met de coachingsmethode van Mindful Run®. Voor aanvang van deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin alle technieken en handvatten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 

De methode richt zich op: Wandelvormen, Ademhaling, Mindfulnesstechnieken en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). 

 

Na het volgen van de opleiding kun je direct starten met het Wandelcoaching concept van Mindful Run.

Je kunt dus een 6 weekse Wandelcoaching aanbieden van 2 uur per sessie.

 

Belangrijk: om te melden is dat iedereen die meedoet aan deze speciale online Wandelcoaching opleiding, GRATIS mag meedoen met de 3 daagse Live Wandelcoach opleiding. Je bent zelf verantwoordelijk voor aanmelding. Per opleiding houden we enkele plekken hiervoor vrij. Tevens word je direct na de online 2 daagse toegelaten tot onze besloten community met 340 leden waardoor de opleiding een heel mooi vervolg krijgt.

 

Kosten:

 

De 2 daagse online Wandelcoach opleiding kost 1295 euro (excl. b.t.w.)

*Dit is tevens je gratis ticket voor deelname aan de volledige 3 daagse Wandelcoach opleiding in Arnhem. Dit ticket is 1 jaar geldig.

  

Mindful Run® in Nederland bestaat 6 jaar. Wil jij werken volgens deze unieke en effectieve methode? Dan kun jij je aanmelden voor deze online opleiding door onderstaand formulier in te vullen.

 

Onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst. 

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink en Dianne Schutmaat

 

 

Mindful Run® Nederland

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.