Individueel coaching retreat in Portugal

  • Ben jij toe aan een “escape” van de hectiek van je dagelijkse leven?
  • Wil jij tijd voor jezelf om de stand op te maken, waar je nu staat en hoe je verder wilt?
  • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Voel je je gestrest, gespannen ? Onrust in je hoofd ?
  • Heb jij het idee dat je een “wandelend hoofd” geworden bent ?
  • Wil jij weer je kracht, je vuur voelen ?

Kom naar Portugal!

Ik help je terug te komen naar je eigen kern, je natuurlijke kracht, zodat jij weer kan stralen en bruisen. Je energie en plezier weer laten stromen!

 

Door het “zijn” in de ongerepte natuur hier in de Algarve en het heerlijke klimaat, zal je al een enorme rust ervaren. Uit je hoofd en naar je gevoel!!  

 

Weer dichtbij jezelf zijn! Waardoor je weer weet welk pad je wilt bewandelen, waardoor je de innerlijke rust weer terug vindt. Je ogen weer gaan twinkelen!

 

De unieke combinatie van gezond bewegen, buitenlucht, gezond ademhalen, mindfulness oefeningen en coaching zorgt voor bewustwording en het herstellen van de balans. En dat kan binnen 1 week in het mooie zonnige Portugal! 


WAT

Een solo-retreat gebaseerd op coaching, mindfulness en wandelen, met aanvullingen van yoga, reiki, massage, surf en mooi weer! Je verblijft in een modern luxe huisje dat rustig en landelijk gelegen is en volop privacy biedt.

 

WANNEER

Je kunt kiezen voor 5 of 7 dagen (of langer). De data plannen we samen en is mogelijk in de periode oktober t/m juni.

 

WAAR

In de prachtige natuur (bossen, duinen, zee) bij Aljezur – Algarve - Portugal.

 

INVESTERING

Vanaf € 1.395 Dit is inclusief coaching, verblijf en huurauto. De vlucht naar Faro en maaltijden mag je zelf verzorgen.

 

Nieuwsgierig geworden? Contact me dan zeker voor meer informatie door vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen.

 

Het retreat wordt verzorgd door Wandelcoach Susanne Ampt. Lees hieronder meer over Susanne.

 


 

Ik ben als actief en blij persoon, met de naam Susanne Ampt, geboren en getogen in de kop van Noord-Holland. Na diverse functies in de financiële wereld, kwam ik er al snel achter dat ook bij mij het ondernemersbloed van mijn familie kroop en opende ik mijn eerste zaak, in de interieurbranche. 

 

Jaren leefden we, zoals velen in Nederland, een hectisch bestaan: eigen ondernemer, jonge kinderen en een druk sociaal leven. We hakten de knoop door: In 2010 zijn we als jong gezin geëmigreerd naar Portugal. 

 

Daar startten wij een nieuw leven en nieuwe business op. De kinderen gingen naar een Portugese school en zo integreerden wij in een leuk dorp in een prachtige omgeving aan de westkust van de Algarve. Ook hier was ik op vele fronten actief, lekker druk, ik stond bijna altijd aan! Ja ik had mezelf meegenomen naar Portugal.

 

Na enkele jaren raakte ik in een heftige burn-out, ik heb m.b.v. diverse methodes en coaches een mooi proces van zelfontwikkeling doorlopen. 

 

Door weer bij mijn gevoel terug te komen en naar mijn lichaam te leren luisteren sta ik nu evenwichtig in het leven, zo kan ik weer veerkrachtig omgaan met uitdagende levenssituaties en kan ik intens genieten van kleine dingen. 

 

Hiermee heb ik vele tools in handen gekregen om jou te kunnen mentoren op jouw pad. Ik help je graag om jouw doel te bereiken!

 

Susanne is Wandelcoach volgens de Mindful Run methode. 

 

Nieuwsgierig geworden? Contact me dan zeker voor meer informatie door vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.