Coach in Portugal - Susanne Ampt

Wat goed dat je mij gevonden hebt !

 

Want hoe mooi is het om gecoacht te worden in de ongerepte natuur van het zonnige Portugal? ! 

 

Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik ben als actief en blij persoon, met de naam Susanne Ampt, geboren en getogen in de kop van NH. Na diverse functies in de financiële wereld, kwam ik er al snel achter dat ook bij mij het ondernemersbloed van mijn familie kroop en opende ik mijn eerste zaak, in de interieurbranche. 

Jaren leefden we, zoals velen in Nederland, een hectisch bestaan: eigen ondernemer, jonge kinderen en een druk sociaal leven. We hakten de knoop door: In 2010 zijn we als jong gezin geëmigreerd naar Portugal. 

 


 

Daar startten wij een nieuw leven en nieuwe business op. De kinderen gingen naar een Portugese school en zo integreerden wij in een leuk dorp in een prachtige omgeving aan de westkust van de Algarve. Ook hier was ik op vele fronten actief, lekker druk, ik stond bijna altijd aan! Ja ik had mezelf meegenomen naar Portugal.

Na enkele jaren raakte ik in een heftige burn-out, ik heb m.b.v. diverse methodes en coaches een mooi proces van zelfontwikkeling doorlopen. 

Door weer bij mijn gevoel terug te komen en naar mijn lichaam te leren luisteren  sta ik nu evenwichtig in het leven, zo kan ik weer veerkrachtig omgaan met uitdagende levenssituaties en kan ik intens genieten van kleine dingen. 

Hiermee heb ik vele tools in handen gekregen om jou te kunnen mentoren op jouw pad. Ik help je graag om jouw doel te bereiken!

 

Wat ik voor je kan betekenen!

Met een solo-retreat in Portugal gebaseerd op Wandelcoaching, kan ik je terug brengen naar je eigen kern, zodat jij weer kan stralen en bruisen. Uit je hoofd en naar je gevoel !!  Je energie en plezier weer laten stromen, weer dichtbij jezelf zijn!

Door het “zijn” in de ongerepte natuur hier in de Algarve en het heerlijke klimaat, zal je al een enorme rust ervaren.

De unieke combinatie van gezond bewegen, buitenlucht, gezond ademhalen, mindfulness oefeningen en coaching zorgt voor bewustwording en het herstellen van de balans. En dat binnen 1 week in het mooie zonnige Portugal! 

 

De Mindful Wandelcoaching volgens de MR-methode voelt voor mij goed, het is een prachtige manier om van stress naar ontspanning te gaan en weer vol energie en vitaal in het leven te staan.

Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt.  

 

Het is jouw traject, ik ben jouw begeleider, iemand die je meeneemt en inzicht geeft. Samen gaan wij de eerste stappen zetten, maar je gaat zelf jouw pad bewandelen. Na dit coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Kom naar Portugal, ik ondersteun je graag op jouw pad. 

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach volgens de MR-Methode
 • Mindfulness trainer 
 • Reiki practioner
 • Emigratie/ingrijpende levensveranderingen
 • Ondernemerschap
 • Levenservaring/zelfontwikkeling

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Overprikkeld zenuwstelsel en hooggevoeligheid
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Ademhaling
 • Mindfulness en meditatie
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Intuïtie
 • Spirituele ontwikkeling

 Door het “zijn” in de ongerepte natuur hier in de Algarve en het heerlijke klimaat, zal je al een enorme rust ervaren. 


Zo ziet het solo-retreat in Portugal er uit!

In Nederland betreft het MR-wandelcoachtraject 6 coachingsessies verspreid over 6 weken. In Portugal kun je kiezen of je een 5-daags of een 7-daags retreat wilt. In deze dagen gaan we niet alleen wandelen door de prachtige natuur, bosrijk en langs het strand aan de westkust van de Algarve, maar ook praten, mindful oefeningen doen en mediteren. En je hebt ook tijd voor jezelf! 

Je zult verblijven in een modern vakantiehuisje gelegen in een rustgevende natuurlijke omgeving. Ook heb je een huurauto tot je beschikking, zodat je in je vrije tijd meer van de prachtige omgeving kunt ontdekken. Er zijn een paar extra keuzes om toe te voegen aan je solo-retreat, zoals massage, reiki, surf en/of yoga.

 

Het zonnige zuiden: Soms heb je letterlijk licht nodig om tot inzicht te komen!

 

Na een vrijblijvend kennismakings-videogesprek stemmen we af of er een klik is om samen verder te gaan. Zo ja, dan plannen we de data in. Tijdens de Portugal-trip volgen we het Mindful Wandelcoaching traject. Ongeveer 2 weken na thuiskomst doen we nog een video-sessie. 

 

Het tarief van de MR-wandelcoaching wordt geïmplementeerd in je retreat.

 

De prijs varieert (afhankelijk van het aantal dagen en het seizoen), vanaf €1.395. Dit is incl. coaching, verblijf, huurauto. (Vlucht naar Faro en maaltijden dien je zelf te regelen).

 

Vraag je werkgever naar de mogelijkheden, in veel gevallen willen ze je graag ondersteunen.

 


Locatie

Algarve – Aljezur in Portugal.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@mindful-algarve.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Je kunt ook mijn website bezoeken: www.mindful-algarve.nl

 

Als je een e-mail stuurt, neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.