Wandelen en mindfulness workshops voor bedrijven

Als bedrijf wil je graag dat je medewerkers gezond, fit en in balans zijn. Daarom is een workshop van Mindful Run® Nederland de perfecte activiteit om in te zetten voor jouw medewerkers. De workshops blijven lang in het geheugen van mensen, omdat wij mindfulness brengen op een nuchtere en leuke manier. Naast veel inzichten gaan de medewerkers weer met volle energie aan het werk. Echt een natuurlijke booster voor je algehele gezondheid. "Minder stress en meer energie!"

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie over onze diensten voor bedrijven of lees verder op deze pagina:


5-weekse Mindful Run - of Mindful Walk cursus

Als bedrijf kun je ook onze 5-weekse Mindful Run cursus of Mindful Walk cursus inzetten voor uw bedrijf. Mail ons en wij zorgen dat er een instructeur voor je klaar staat. De kosten zijn € 129,- excl. btw per persoon bij een minimale groepsgrootte van 8 en maximaal 15 personen. Afhankelijk van de reisafstand berekenen we 35 cent per km. Een offerte is opvraagbaar via het contactformulier onderaan deze pagina. 


Wandelcoaching

Wandelcoaching is een coachingstraject met bewegen in de buitenlucht. De opgeleide wandelcoaches werken volgens de effectieve MR-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken wij aan jouw fysieke, mentale en emotionele balans en zorgen wij ervoor dat jij volledig in jouw eigen kracht komt te staan.

 

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor uw bedrijf.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Een klein overzicht van bedrijven die Mindful Run al ontdekt hebben: