Wandelen en mindfulness workshops voor bedrijven

Als bedrijf wil je graag dat je medewerkers gezond, fit en in balans zijn. Daarom is een workshop van Mindful Run® Nederland de perfecte activiteit om in te zetten voor jouw medewerkers. De workshops blijven lang in het geheugen van mensen, omdat wij mindfulness brengen op een nuchtere en leuke manier. Naast veel inzichten gaan de medewerkers weer met volle energie aan het werk. Echt een natuurlijke booster voor je algehele gezondheid. "Minder stress en meer energie!"

 

Klik op onderstaande link voor meer informatie over onze diensten voor bedrijven of lees verder op deze pagina:


Mindful Walk (of Run) workshop

Een Mindful Walk staat voor minder stress en meer energie!

 

Als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van je medewerkers. Wat is dan de beste tip? Aandacht besteden aan bewegen! Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest.

Zeker als je het combineert met mindfulness. Dat bekent meer energie en minder stress.

 

Deze workshop kan zowel LIVE als ONLINE gegeven worden. 


5-weekse Mindful Run - of Mindful Walk cursus

Als bedrijf kun je ook onze 5-weekse Mindful Run cursus of Mindful Walk cursus inzetten voor uw bedrijf. Mail ons en wij zorgen dat er een instructeur voor je klaar staat. De kosten zijn € 129,- excl. btw per persoon bij een minimale groepsgrootte van 8 en maximaal 15 personen. Afhankelijk van de reisafstand berekenen we 35 cent per km. Een offerte is opvraagbaar via het contactformulier onderaan deze pagina. 


Wandelcoaching

Wandelcoaching is een coachingstraject met bewegen in de buitenlucht. De opgeleide wandelcoaches werken volgens de effectieve MR-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken wij aan jouw fysieke, mentale en emotionele balans en zorgen wij ervoor dat jij volledig in jouw eigen kracht komt te staan.

 

Lees hier meer over wat wandelcoaching is. 

 

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor uw bedrijf.


Vitaal Leiderschap

Een vitaal leider zorgt ervoor dat zijn/haar medewerkers maximaal gemotiveerd aan de slag te gaan en daarmee optimaal presteren. Gemotiveerde medewerkers komen zelf in beweging, zonder ze achter hun broek aan te hoeven zitten, ze te verleiden met een beloning of ze te controleren. Motivatie stuurt gedrag en zet mensen in beweging. 

 

Voor leidinggevenden & managers die leiding (willen) geven op basis van autonomie, verbinding en competenties, gebaseerd op de Zelfbeschikkingstheorie én die dit willen combineren met de vrijheid van buiten zijn in beweging!


PowerWalk workshop

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

 

Daarom is dit de perfecte activiteit voor bedrijven om medewerkers te laten ervaren dat ook wandelen intensief kan zijn zonder je lichaam teveel te belasten. Zo kun je iedereen iets bieden. De wandelaar een Mindful Walk, de wandelaar die net iets meer conditie wil PowerWalk en de medewerker die een intensievere workout wil een Mindful Run workshop.

 

Lees meer over Powerwalking op de website van de PowerWalk Club.


Mindful Cycling workshop - Rijden naar succes!

Ontdek onze exclusieve MTB Workshop: "Rijden naar Succes" - een perfect bedrijfsuitje of leiderschapstraining!

 

Onze deskundige instructeurs begeleiden je door een reeks boeiende oefeningen op de mountainbike en geven inzichten die je fietsvaardigheden verbeteren en je mentale veerkracht versterken.

 

Leer essentiële mountainbiketechnieken, optimaliseer je ademhaling en focus, en laat belemmerende gedachten los voor een meer ontspannen rit. Deze bewustwordingsworkshop belooft niet alleen een verrijkende ervaring op de fiets, maar ook een transformerend effect op je dagelijkse leven, waardoor stress vermindert en energie toeneemt. We gebruiken de fiets om bewustwording te creëren gerelateerd aan werksituaties. 

 

Laat ons voor de mountainbikes zorgen terwijl jij jezelf onderdompelt in deze unieke ervaring. Rijden naar succes begint hier! Boek nu voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of leiderschapstraining.

 

Lees meer over Mindful Cycling op www.mindfulcycling.nl

 

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Een klein overzicht van bedrijven die Mindful Run al ontdekt hebben: