Ik ben een coach

Nu tijdelijk voor:17,95 / per maand*


Ben jij een coach en wil je graag op de website van Mindful Run Nederland vermeld worden?  Dan ben je hier op de juiste pagina.

 

Alleen erkende coaches worden opgenomen in onze database. Ben jij niet niet erkend, maar wil je wel graag vermeld worden op onze website? Kijk dan eens naar onze opleiding tot wandelcoach of neem contact met ons op als jij vindt dat je opleiding aan dezelfde eisen voldoet. 

 

In de locatiekaart zoekt de klant een coach die het beste past bij hem/haar past. Door op de link in de tekst te klikken gaat de klant naar de persoonlijke pagina van de wandelcoach. Op deze pagina kun jij jezelf als coach profileren. De klant neemt rechtstreeks met jou contact op. Hier zitten wij niet tussen. 

 

Het enige wat je hoeft te doen is aan te sluiten als coach! 

 

Lees hieronder alles over de voordelen. 


Waarom je naam vermelden op deze site.

Beter vindbaar voor je klanten

Met je persoonlijke profielpagina ben je beter vindbaar voor je klant, omdat je via onze website een groter bereik hebt. Maandelijks bezoeken 15.000 mensen onze website.

 

Daarnaast kunnen wij jou inzetten als coach bij onze klanten!Interessante nascholingen

Jaarlijks organiseren wij interessante bijscholingsdagen. Jij als lid van Mindful Run krijgt 10% korting op het volgen van een bijscholingsdag.Gratis webinars

Regelmatig organiseren we webinars om professioneler te worden als coach. Verschillende thema's als: jezelf profileren op sociale media, marketing, ondernemerschap komen aan bod. Samen Sterker!

Aansluiten bij de leukste en gezelligste instructeurs- en wandelcoachgroep van Nederland. Je krijgt er ineens meer dan 220 collega's bij. Hiervoor hebben we de werkgroep 'Samen Sterker! ontwikkeld voor kennisdeling, waarin je actief mee kunt participeren als je dat leuk vindt.Aansluiten als coach

Kosten voor vermelding op onze website zijn nu tijdelijk van €24,95 voor 17,95 per maand*. 

 

*Normaal 24,95 per maand. Dat is meer dan 20 procent korting. Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Het jaarabonnement is tot wederopzegging en is maandelijks opzegbaar. Zie onze abonnementsvoorwaarden.