3-Daagse opleiding word Wandelcoach

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen. 

Ben je enthousiast over ons concept? Hou je van bewegen in de buitenlucht? Ben je coach of wil je graag coach worden? Ben je running therapeut of mindfulness trainer? Dan is deze erkende 3-daagse opleiding tot Wandelcoach volgens de Mindful Run® Methode misschien wel iets voor jou.

 

Je leert in deze opleiding de tools en technieken die wij inzetten tijdens onze wandelcoaching sessie's. Onze wandelcoaching sessie's duren 6 weken en we gaan uit van een 2 uur durende wandelcoaching traject. 

 

Op onze nieuwe website www.mroi.nl staan alle data en prijzen om mee te doen aan deze unieke en exclusieve 3-daagse opleiding ontwikkeld door Mindful Run® Nederland (www.mindfulrun.nl).                      


 

De opleiding wordt gegeven door Master coaches Martijn Mensink & Dianne Schutmaat.

 

De wandelcoach opleiding van Mindful Run® Nederland is coachen op een vernieuwende en effectieve manier. We wandelen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf!

 

Het unieke van deze opleiding is dat wij een mix maken van wandelen en coachen, waar mogelijk in de drukke stad in combinatie met het wandelen in de natuur. Alle technieken zijn gemakkelijk te integreren in de huidige leefstijl.

 

Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Tijdens deze unieke 3-daagse opleiding maak je kennis met de coachingsmethode van Mindful Run®. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin alle technieken en handvatten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 

De methode richt zich op: bewegen, ademhaling, mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

  

Praktische informatie:

De opleiding duurt drie dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte.

Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve 3-daagse kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. 

 

Wat is Wandelcoaching met de Mindful Run® coachingsmethode? 

De natuur is ons kantoor. Coaching doen wij dan ook altijd in de natuur met ontspanning en plezier. Je leert mensen weer te voelen, inzicht te geven in gedachtes en gedrag. Je brengt mensen bij de kern, maar doet dit met een hoge fun-factor, waardoor mensen weer in hun kracht komen te staan. Het beroep van coach is authentiek, uitdagend en geeft veel voldoening! Wandelcoaching met de Mindful Run® Methode is coachen vanuit het hart!

 

Na het volgen van de opleiding kun je direct starten met het (wandel)coach concept van Mindful Run®.

Je kunt dan een 6 weekse (wandel)coaching aanbieden van 2 uur per sessie.

 

Na het volgen van de opleiding heb je de mogelijkheid om opgenomen te worden in onze database van wandelcoaches. 

 

Wat krijg je hiervoor:

  • Vermelding op onze locatiekaart;
  • Persoonlijke pagina op onze website met daarin een link naar je eigen website;
  • Meeliften op de landelijke bekendheid van Mindful Run® Nederland;
  • Mogelijkheid om deel te nemen in de Mindful Run® Community;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan webinars georganiseerd door Mindful Run® Nederland;
  • 10% korting op georganiseerde bijscholingsdagen voor wandelcoaches;
  • Aansluiten bij de leukste en gezelligste instructeurs- en wandelcoachgroep van Nederland. Je krijgt er ineens meer dan 220 collega's bij. Hiervoor hebben we de werkgroep 'Samen Sterker! ontwikkeld voor kennisdeling, waarin je actief mee kunt participeren als je dat leuk vindt.

Aanmelden voor deze opleiding kan d.m.v onderstaand formulier in te vullen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.