3-Daagse opleiding Wandelcoaching

Ben je enthousiast over ons concept? Hou je van bewegen in de buitenlucht? Ben je coach of wil je graag coach worden? Ben je running therapeut of mindfulness trainer? Dan is deze erkende 3-daagse opleiding tot Wandelcoach volgens de Mindful Run® Methode misschien wel iets voor jou.

 

In  2019 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 3-daagse opleiding.

Opleidingsdata

 

Maandag 09 december, dinsdag 10 december en woensdag 11 december 2019 Arnhem

 

Maandag 16 december, dinsdag 17 december en woensdag 18 december 2019 Arnhem 

 

Maandag 20 januari, dinsdag 21 januari en woensdag 22 januari 2020 Arnhem

 

Esther van der Salm. "Een te gekke opleiding👏🏼👏🏼. Overzichtelijk (3 dgn), doeltreffend (praktijkgericht), intens en vooral waardevol 🙏🏻

In mijn praktijk als persoonlijke coach heb ik al heel wat coachees mogen en kunnen begeleiden in dat waar zij beter in willen worden. De methode die binnen deze opleiding wordt ingezet, speelt daarbij een grote en buitengewoon positieve rol. 

A gift for life 👌🏼 "

 

 

Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier

 

 

 

Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door Master coaches Martijn Mensink & Dianne Schutmaat

 

De opleiding Wandelcoaching van Mindful Run® Nederland is coachen op een vernieuwende en effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf!

 

Het unieke van deze opleiding is dat wij een mix maken van wandelen in de drukke stad met het wandelen in de natuur. Alle technieken zijn gemakkelijk te integreren in je huidige leefstijl.

 

Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Tijdens deze unieke 3-daagse opleiding maak je kennis met de coachingsmethode van Mindful Run®. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin alle technieken en handvatten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 

De methode richt zich op: bewegen, ademhaling, mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

  

Praktische informatie

De opleiding duurt drie dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve 3-daagse kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. 

 

Wat is Wandelcoaching met de Mindful Run® coachingsmethode?

De natuur is ons kantoor. Coaching doen wij dan ook altijd in de natuur met ontspanning en plezier. Je leert mensen weer te voelen, inzicht te geven in gedachtes en gedrag. Je brengt mensen bij de kern, maar doet dit met een hoge fun factor, waardoor mensen weer in hun kracht komen te staan. Het beroep van coach is authentiek, uitdagend en geeft veel voldoening! Coaching met de Mindful Run Methode is coachen vanuit het hart!

 

Groepsgrootte

Per opleiding worden minimaal 6 tot maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

Kosten voor de opleiding bedragen €1095 (excl. BTW).

Dit is inclusief koffie/thee en lunch.

 

 * onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

 

Toelatingseisen

  • Je hebt affiniteit met coaching
  • Je bent een buitenmens
  • Je hebt affiniteit met mindfulness

Inschrijven

 

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Mindful Run® Nederland neemt daarna  contact met je op.

 

Via de link https://www.kruidvat.nl/overnachting2019 kun je ook nog een spotgoedkope overnachting boeken in een van de Fletcher Hotels. Voor 12.99 euro per nacht kun je al overnachten.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.