5-weekse cursussen van Mindful Run

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Mindful Run heeft het volgende cursusaanbod:

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt bewegen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run, -Walk of - Cycling  geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper, wandelaar, wielrenner of mountainbiker. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende sporter kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het bewegen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het sporten bent. 

 

En zoek je na de basiscursus meer verdieping, dan is de vervolgcursus een mooie volgende stap. 

 

Er zijn momenteel ruim 220 Instructeurs actief in heel Nederland en België. Wil je liever de cursus individueel volgen dan kan dat uiteraard ook in overleg met de instructeur. Om te zien welke cursussen de instructeur uit jouw regio aanbiedt, klik je op de onderstaande link voor een overzicht van alle cursussen in Nederland.

 

of lees hieronder meer over de cursus en ervaringen van deelnemers.

 

Naast het geven van cursussen werkt Mindful Run® Nederland samen met verschillende partners op het gebied van gezondheidsbevordering. Samen met deze partijen bieden we diverse acties om kennis te maken met de diensten van Mindful Run.

 

 

Ervaringen Mindful Run cursisten 

Voor meer cursist ervaringen verwijzen we je graag naar Youtube met de zoekterm 'Mindful Run' of lees onze reviews van klanten die deelgenomen hebben aan een cursus.

 

Voorbeeld van een cursusdag

09:30 uur: Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;

09:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;

10:00 uur: Beter leren lopen, (hard)lopen als beleving, beter leren voelen;

10:20 uur: Hardloop/wandel kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:45 uur: Cooling down en Body-Scan;

11:00 uur: Einde cursusdag.

 
Resultaat

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen.

Je hardloop of wandel carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.  

 

Kosten

De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief. 

 

Cursusaanbod

Mindful Run is actief in heel Nederland. Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland. Volgens dit concept zijn in Nederland en België ruim 220 gecertificeerde Mindful Run Instructeurs actief die de 5-weekse Mindful Run - en Mindful Walk cursus verzorgen. Hierdoor is het mogelijk om in je eigen omgeving de 5-weekse cursus te volgen.

 

Aanmelden 

Aanmelden kan via de plaats van jouw keuze. Alle Instructeurs werken zelfstandig. Via de Instructeur verloopt de aanmelding, betaling en de uitvoering van de cursus.

 

Heb je een algemene vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Je vraag komt dan terecht bij Mindful Run Nederland.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.