2-Daagse opleiding Mindful Walk voor Fysiotherapeuten

Deze Mindful Walk cursus is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten en richt zich op het opleiden van fysiotherapeuten in het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken) van patiënten. 

 

Na het volgen van de Mindful Walk cursus kunnen fysiotherapeuten groepsgewijs of individueel met patiënten naar buiten om te wandelen en bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl. Fysiotherapeuten leren met behulp van deze cursus om samen met de patiënt te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl. Voor het volgen van deze opleiding krijg je 10 accreditatiepunten KNGF (Vrije deel). 

 

Op onze nieuwe website www.mroi.nl staan alle data om mee te doen aan deze unieke en exclusieve 2-daagse opleiding ontwikkeld door Mindful Run® Nederland (www.mindfulrun.nl).           

 

 Magda Janson Fysiotherapeutisch Centrum Palenstein

 

 "Deze cursus is een mooie aanvulling op de post-HBO opleiding mindfulness fysiotherapie. Veel nieuwe praktische oefeningen en meer inzicht gekregen. Erg leuk om met mensen te gaan uitproberen." 

 

Daniela Bongrazio

 

"Verrassend hoe goed het praktijkgedeelte werd vormgegeven, ondanks dat alles online moest. Het enthousiasme van Martijn en Dianne kwamen ook via het beeldscherm binnen. De praktijkoefeningen kun je alleen vanuit huis doen of met iemand samen uit je omgeving. Ik heb ze samen gedaan met mijn zoon van 13, bewust samen in het hier en nu, echt genieten en gaan we zeker vaker doen. Veel geleerd deze twee dagen voor mezelf en meteen toepasbaar in de fysiotherapiepraktijk. Super!