2-Daagse cursus Mindful Walk - Chronisch ZorgNet

Deze Mindful Walk cursus is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten en richt zich op het opleiden van fysiotherapeuten in het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken) van patiënten. Na het volgen van de Mindful Walk cursus kunnen fysiotherapeuten groepsgewijs of individueel met patiënten naar buiten om te wandelen en bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl. Fysiotherapeuten leren met behulp van deze cursus om samen met de patiënt te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl. Voor het volgen van deze opleiding krijg je 10 accreditatiepunten KNGF (Vrije deel). 

 

Onze opleidingen zijn corona proof. Wij werken met kleine groepen en zijn 90% van de tijd in de buitenlucht.


Opleidingsdagen

14 en 15 januari 2021 (10 accreditatiepunten KNGF) Arnhem

€ 695,00 (excl. 21% btw)

26 en 27 januari 2021 (10 accreditatiepunten KNGF) Online € 695,00 (excl. 21% btw)
08 en 09 februari 2021 (10 accreditatiepunten KNGF) Arnhem € 695,00 (excl. 21% btw)

Inschrijven kan via het formulier onder aan deze pagina.


 

Esther van der Salm. "Een te gekke opleiding👏🏼👏🏼. Overzichtelijk (2 dagen), doeltreffend (praktijkgericht), intens en vooral waardevol 🙏🏻

In mijn praktijk als persoonlijke coach heb ik al heel wat coachees mogen en kunnen begeleiden in dat waar zij beter in willen worden. De methode die binnen deze opleiding wordt ingezet, speelt daarbij een grote en buitengewoon positieve rol. 

A gift for life 👌🏼 "

 

Waheeda Shadood. " Ik ben naar Martijn gegaan voor de wandelcoach opleiding. Niet om te leren coachen maar om te leren om echt outside of a box ( de vier muren van een kantoor), mijn coachees te helpen ook outside hun box te treden. Naar buiten gaan om dichter bij binnen te komen. Martijn heeft mij laten zien hoe gemakkelijk ik de schoonheid, eenvoud en grilligheid van de natuur en de concrete jungle waar wij in leven, kan gebruiken om essentiële veranderingen teweeg te brengen. En, ik heb ook anders leren ademhalen waardoor ik nu al dagen nauwelijks meer een verstopte neus heb. Alleen al dat heeft een grote impact op mijn leven. Martijn practices what he preaches. 45000 stappen verder mag ik dankzij  Martijn mijzelf wandelcoach noemen"

Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier


Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door Master coaches Martijn Mensink & Dianne Schutmaat tevens oprichters van Mindful Run® Nederland.

 

Deze cursus Mindful Walk voor fysiotherapeuten is speciaal voor Chronisch ZorgNet ontwikkeld. De training vindt plaats op twee aaneengesloten dagen. Wij vinden het belangrijk om te werken met kleine groepen, die niet groter zijn dan 10 deelnemers. Bij de cursus ligt de nadruk op ervaren en oefenen. 

 

Wandelen helpt veel gezondheidsproblemen te voorkomen, en reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness heeft dit bijzonder goede effecten op lichaam én geest. 

 

Op een innovatieve en effectieve manier leer je hoe je Mindful Walk kunt inzetten binnen de behandeling van patiënten met o.a. chronische aandoeningen en hoe je de patiënt op een ontspannen manier laat genieten van bewegen. Binnen Mindful Walk geen ingewikkelde gesprekken, maar vooral voelen, ervaren en doen. Plezier staat hierbij voorop. Buiten bewegen heeft daarnaast ook vele gezondheidsvoordelen, voor zowel de patiënt als de therapeut. Het geeft energie en creativiteit.

 

Tijdens deze unieke 2-daagse opleiding maak je kennis met de methode van Mindful Run®. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin alle technieken en handvatten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 

De methode richt zich op: bewegen, ademhaling, mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

  

Praktische informatie

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve 2-daagse kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. 

  

Groepsgrootte

Per opleiding worden minimaal 6 tot maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden. Onze opleidingen zijn zo ingericht dat we de RIVM richtlijnen kunnen volgen. 

 

Kosten

Kosten voor de opleiding bedragen €695,00 (excl. 21% BTW).

Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Volg je de online opleiding dan mag je nog een keer gratis deelnemen aan de live opleiding op een later moment.

 

 * onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.


Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Mindful Run® Nederland neemt daarna  contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voorwaarden en annuleringsregeling

  • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
  • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
  • Mocht een training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum. Je ontvangt dan de volledige deelnemersbijdrage retour.
  • Bij afmeldingen tot één maand voor aanvang geldt dat je de volledige deelnemersbijdrage van ons retour krijgt m.u.v. € 50,00 administratiekosten.
  • Tot 1 week voor de training ontvang je 50% van de deelnemersbijdrage retour.
  • Bij afmeldingen binnen 1 week voor aanvang, ontvang je geen deelnemersbijdrage retour.
  • Je kunt je natuurlijk altijd kosteloos door een collega laten vervangen of op een andere opleidingsdatum deelnemen.