Cursist ervaringen

Lees hoe Renate de cursus heeft ervaren:

Reviews cursisten 5-weekse cursus

Commentaren: 589
 • #589

  Patricia (vrijdag, 05 april 2024 15:36)

  Heel goede cursus! Veel geleerd en heerlijk genoten van het Mindful wandelen! Karin is een heel prettige en kundige begeleider. Zeker een aanrader!

 • #588

  Hetty van Dam (zaterdag, 30 december 2023 15:35)

  Meegedaan aan de 5-daagse mindful cursus bij Hetty van Toorn.
  Elke week een locatie waar een route werd gelopen met oefeningen gericht op het programma van die dag.
  Tijd voor mezelf en tools meegekregen die ik zeker kan toepassen.

  Nogmaals bedankt Hetty

 • #587

  Daphné (zaterdag, 30 december 2023 15:12)

  5 heerlijke zaterdagochtenden! Wat voor mij begon als: laat ik ook is wat gaan doen merkte ik al gauw dat het voor mij tools geeft en bijdraagt aan een verwerking van mijn verdriet.

  Dank je wel Hetty

 • #586

  Monique (zondag, 15 oktober 2023 14:49)

  Tijd voor en met mezelf, zonder andere gedachten of bezigheden, heerlijk�

 • #585

  Linda Snoeren (zondag, 17 september 2023 12:50)

  Ik heb mee gedaan in loon op zand bij Karin. Wat een geweldige wandelingen hebben we gemaakt. Veel geleerd in een korte tijd en echt genoten. Mijn rugzak zit nu col met mooie dingen om in het leven toe te passen.

 • #584

  Paula Donders (vrijdag, 25 augustus 2023 16:14)

  Ik heb meegedaan aan een 5-daagse Mindful Walk cursus van Karin in Loon op Zand. Elke week weer een andere mooie route, goed afgestemd op de oefeningen en het thema/programma van die dag. Na elke wandeling volgde er een mail waar alles nog eens werd herhaald of verder werd toegelicht. Ook kregen we wat 'huiswerk' en aandachtspunten mee waarmee we zelf aan de slag konden gaan. De neusademhaling is voor mij echt een eyeopener!

 • #583

  Simone (maandag, 24 april 2023 11:33)

  Ik heb meegedaan aan de Mindfull Walk Cursus o.l.v. Monique Hesselink. Ze had prachtige wandelroutes uitgezocht met goede, fijne, leuke Mindfullness-oefeningen. Meteen na afloop van de wandeling kreeg ik een mail van haar met de oefeningen aangevuld met theorie. Mijn Mindfull-rugzak is goed aangevuld, ik heb genoten!

 • #582

  Marijke Putzeys (woensdag, 19 april 2023 21:38)

  Een zalige ervaring! Genieten van begin tot einde! Waar ik eerder bang was van de ‘meditatie’ door vroegere ervaringen heeft me dit totaal tot rust gebracht! Wat een aangename stem en de natuur al niet kan doen met een mens �. Pauzeren, blijven ademen op de juiste manier, focus op de dingen rondom je….hoe makkelijk is het soms om je stress te beheersen! Dank je wel voor de tips Elke, je deed dit super goed!

 • #581

  Katrien (donderdag, 09 maart 2023 19:34)

  Ik loop al meer dan 40 jaar en toch heb ik door de cursus te volgen nog nieuwe dingen bijgeleerd. De uitstekende begeleiding van Elke heeft er enorm toe bijgedragen dat het aangenaam was om alles te ervaren.

 • #580

  Ellen Rottink (zondag, 05 februari 2023 18:34)

  5 weken lang elke vrijdag deze cursus gevolgd. Heerlijk in de natuur. Prachtige wandelingen gemaakt en elke week hele fijne tools meegekregen die ik heel goed kan gebruiken. Sta nu iets anders in het leven en het slapen is heel erg beter geworden. Vooral de ademhalingstechnieken helpen mij heel erg goed.
  Monique Hesselink bedankt !

 • #579

  Karin Oskam (zondag, 22 januari 2023 23:27)

  Deze
  Mindful run/walk onder leiding van Hetty van Toorn bracht mij op een zeer laagdrempelige manier weer in beweging. Ik vond het een fijne manier om bewust bezig te zijn met bepaalde lichaamsbeweging(en), (neus)ademhaling en alle zintuigen in prachtige natuurgebieden.

 • #578

  Bo (zaterdag, 26 november 2022 17:02)

  Mindfull walk en run. In 5 weken weer leren vertrouwen op mijn eigen lijf na mijn heupoperatie ruim een jaar geleden. Gebruik van neusademhaling geeft me nu houvast om weer in mijn eigen tempo te genieten van hardlopen. Heel blij om met vertrouwen te genieten van het hier en nu.
  Dankjewel Hetty, voor alle tips. Je hebt ons meegenomen op een mooie reis (door prachtige natuur).

 • #577

  Karin Oskam (woensdag, 23 november 2022 22:52)

  Tijdens deze 5-weekse mindful run cursus, ben ik me extra bewust geworden van het belang van bewust bewegen. Een juiste houding, een goede voetafzetting en het gebruik van de neus ademhaling dragen daar zeker aan bij. Hetty coacht aktief en met aandacht en geeft ruimte om de cursus naar eigen behoefte in te vullen.
  De cursus is erg afwisselend, elke week een ander aandachtsgebied in een andere omgeving! Een echte aanrader!

 • #576

  IJsbrand (maandag, 21 november 2022 15:27)

  Ik heb met veel plezier de mindfulness hardloop cursus bij Hetty gevolgd. De technische aanwijzingen en neusademhaling hebben me erg geholpen om lange stukken te hardlopen met ontspanning en zonder pijn. De sfeer in de groep was erg leuk en de plekken waar we gelopen hebben waren ook erg mooi en inspirerend! Bedankt Hetty

 • #575

  Astrid (maandag, 14 november 2022 18:15)

  De mindful runtraining met Hetty van Toorn heeft me vooral plezier, vertrouwen en ontspanning in het sporten opgeleverd. Plezier, omdat de oefeningen heel leuk en gevarieerd zijn. Vertrouwen, omdat ik (beter) heb leren luisteren naar wat mijn lijf aangeeft. En ontspanning omdat ik via het oefenen met de ademhaling en de zintuigen precies mijn eigen loopje leerde doen. Oók over hobbelige, zanderige en blubberige paadjes, wat ik vooraf best spannend vond. Bovendien heb ik mijn eigen stad nog beter leren kennen door de mooie plekken die Hetty steeds voor ons uitkoos. Leuk gezelschap van de andere deelnemers en vooral ook de zeer enthousiaste en stimulerende begeleiding van Hetty. De samenvatting van de les die we achteraf kregen vond ik echt een meerwaarde hebben. Ik heb zowel ervaring met mindfulness als met hardlopen, de combinatie ervan heeft mij echt veel opgeleverd. Echt dikke vette aanrader, deze training.

 • #574

  Peter Collet (maandag, 07 november 2022 10:34)

  Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan de cursus Mindful Running bij Evelien de Boer. Zelf loop ik al 25 jaar hard, waarvan 3 jaar bij Atverni in Nieuwegein. Wat ik met name leuk vond waren de oefeningen die het hardlopen makkelijker en relaxter maakten. Mijn stresslevel en ademhaling zijn altijd aan de hoge kant geweest, dus ik heb veel gehad aan de ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Iedere zaterdagochtend kwam ik heel rustig en ontspannen weer thuis. Na iedere cursusdag kregen wij een mail van Evelien over de behandelde onderwerpen met oefeningen en een uitleg. Heel fijn! Ik probeer dit zoveel mogelijk mee te nemen en toe te passen, niet alleen tijdens het hardlopen, maar ook in het dagelijks leven.

 • #573

  Astrid Scholtens (zaterdag, 22 oktober 2022 10:02)

  Na een pittige periode begin van het jaar kwam ik tot de conclusie dat het mij niet alleen lukte om mijn hoofd leeg te krijgen. Zo kwam ik terecht bij Nathalie Sengers. We hadden een kleine groep wat ik heel prettig heb ervaren. We volgden de cursus in een mooie omgeving in Heemskerk. Nathalie gaf de cursus op een ontspannne manier. Ook de mails met wat we gedaan hadden, huiswerk en foto's ervaarde ik als prettig. Ga zeker gebruik maken van de aangereikte tools.

 • #572

  Karin (donderdag, 22 september 2022 19:42)

  De laatste 3 jaar zijn behoorlijk hectisch voor mij geweest om diverse redenen en het heeft even geduurd voordat ik mezelf weer was. Via m'n werkgever kreeg ik de mogelijkheid een cursus te volgen. Jammer genoeg was 96% online, wat met voornamelijk thuiswerken en al de hele dag naar een scherm turen, niets voor mij is. Zo kwam ik bij mindfullwalk en dus Esther terecht, lekker buiten en aandacht voor ademhaling en houding. Ik zag dit als m'n laatste stap naar m'n oude zelf. Items die ik best wel wist, maar soms vergeet. In de 3 weken toch weer nieuwe dingen gehoord/geleerd en weer puntjes op de i gezet. Het was prettig communiceren én we hebben het enorm getroffen met het weer!

 • #571

  Wytske Klos (zaterdag, 30 juli 2022 16:05)

  Na een aantal verdrietige en drukke jaren, werd het nu tijd voor mezelf. Maar na 2 jaar en verschillende professionals, nog steeds niet bereikt wat ik graag wil
  Zelf op onderzoek gegaan en zo bij Carolien Kuyper terecht gekomen. Wat een fijn mens.
  Ivm mijn uithoudingsvermogen en financieel budget gekozen voor de mindful walk cursus van 4x 45 minuten.
  Fijne wandelingen, een hoop van opgestoken en ook herinneringen van:" oja dat was ik vergeten".
  Ook heel fijn het verslag na iedere les met huis werk en foto's.
  Fijn om weer op terug te vallen

  Dank je wel Carolie, je bent een topper
  Wytske

 • #570

  Marlies Tasman (vrijdag, 20 mei 2022 21:03)

  Ik heb de mindful walk-cursus gedaan bij Carolien van der Eerden in een prachtige omgeving vlak bij Putten. Heb dat als heel prettig, zinvol en gewoon ook gezellig ervaren. Door de persoonlijke aandacht en ook alle tijd die Carolien voor mij uittrok, ben ik een flinke stap verder gekomen in het omgaan met stress, het regulieren van aandacht en een betere ademhaling. Heel fijn waren ook de zeer uitgebreide mails die ik na iedere bijeenkomst ontving, zodat ik alles op een later moment nog eens rustig de revue kon laten passeren. Kortom: ik zou het eigenlijk iedereen aanraden deze cursus eens te doen. En Carolien, aan jou mijn dank!

 • #569

  Rosemarie van Ruiten (vrijdag, 13 mei 2022 11:51)

  Ik heb de mindful run cursus bij Nicole van Gewoon Nicole gevolgd. Nicole geeft de cursus op een bevlogen manier met persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. De cursus heeft mij meer rust en vertrouwen gegeven. Ik heb nog meer inzicht en ervaring hoe ik met bewuste (neus) ademhaling rust en ontspanning kan inbouwen in de dag.
  Ontzettend bedankt Nicole!

 • #568

  Elke (donderdag, 28 april 2022 10:40)

  Myriam doet haar job met passie en heeft het talent om mensen te inspireren. Ze geeft de cursus op haar eigen manier en heeft mij super veel goesting gegeven om zelf aan de slag te gaan!

  Groetjes, Elke

 • #567

  JV (vrijdag, 22 april 2022 18:27)

  Een prettige manier om (weer) te gaan hardlopen, veel gelet op de neusademhaling, die ik nu ook regelmatig toepas tijdens het fietsen en wandelen, wat zorgt voor minder stress en meer energie. Dank je wel Nicole voor je fijne lessen!

 • #566

  André Stolk (donderdag, 21 april 2022)

  Voor mij is deze cursus een echte eye- (of eigenlijk nose-) opener. Vooral wat betreft adrmhaling, ontspanning en verlaging van stress bij inspanning heb ik veel geleerd en die technieken ben ik ook al in mijn loop- en fietstrainingen aan het toepassen. Ik merk dat ik veel sneller herstel en meer geniet van mijn inspanningen en sportieve prestaties. Voor herhaling of vervolg vatbaar en echt een aanrader voor iedereen die hardloopt of fietst, of je nou beginner bent of gevorderde, maakt niet uit.
  Anja is een enthousiaste coach met een hele persoonlijke begeleiding, ook in de communicatie daags na elke sessie. De tools die ze mij heeft aangereikt zijn voor mij erg waardevol.
  Ik kijk uit naar een vervolg!
  Dankjewel Anja!

 • #565

  Marianne Aarts-Moors (donderdag, 21 april 2022 10:46)

  Aan de cursus mindfull walking, onder begeleiding van Anja van Dijk. heb ik zelfs twee maal deelgenomen. Beide keren heb ik als zeer fijn ervaren. Anja is een zeer betrokken coach/trainer met adviezen waarmee je echt aan de slag kunt gaan. Een echte aanrader.

 • #564

  Agnes (donderdag, 21 april 2022 08:44)

  Zeker een aanrader om aan jezelf te werken.
  Heb geleerd om stil te staan bij jezelf en te ontspannen/rustmomenten te pakken en te genieten.
  De wandelingen waren schitterend, wij hebben gezellige en persoonlijke gesprekken gehad.
  Zij had ook de kennis en interesse om mee te denken in mijn in eigen verhaal.

 • #563

  Liesbeth (donderdag, 31 maart 2022 12:09)

  Een eyeopener om bij MINDFUL RUN HARDERWIJK eens even helemaal anders met (hard)lopen bezig te zijn. Dennis en Jolanda geven op een creatieve en inspirerende manier handvatten die niet alleen tijdens het hardlopen, maar eigenlijk altijd in het dagelijks leven toepasbaar zijn. 'Smaakt naar meer!'

 • #562

  Annemie Van Gorkum (woensdag, 23 februari 2022 17:08)

  Mijn ervaring nadat ik de Powerwalktraining doorlopen heb als instructeur

  Andrea is een goede instructice die goed kan overbrengen hoe je het beste les kunt geven aan een kleine groep.
  Met het handboek en de tips die ze gegeven heeft kun je makkelijk zelf les geven.
  Ik heb in ieder geval een top dag gehad.

 • #561

  Margo (woensdag, 23 februari 2022 10:35)

  Samen met mijn dochter de duo cursus van 4 weken bij Patricia Lazeroms gevolgd. We hebben het als zeer prettig ervaren en er zowel samen als individueel veel van opgestoken. Patricia coacht met inzet en overtuiging. Wij gaan ook zeker nog door met de vervolgcursus.

 • #560

  Annemie (maandag, 07 februari 2022 13:10)

  Ik heb onlangs de privé cursus van 4 weken gedaan. Mindfull walk bij Patricia Lazeroms. Ik heb dit als erg fijn en zinvol ervaren. Mijn grootste eyeopener was de neusadmenhaling. Ik was ervan overtuigd dat ik dit niet kon als notoire mondademhaler...
  Concluderend kan ik zeggen dat ik het een fijne, goede én mooie cursus vond. Een waar kado voor jezelf.
  Patricia is een nuchtere, vriendelijke en energieke coach. Ik ben fan!

 • #559

  Mathijs (dinsdag, 28 december 2021 17:53)

  Ik heb de 5 weekse cursus gedaan met Harjan. Ik vond het een hele interessante ervaring. Met name kennis en inzicht in de neusademhaling was voor mij echt nieuw. Ik merk dat ik dit in het dagelijks leven ook regelmatig toepas en het geeft zeker meer rust en ook meer energie. Tijdens het hardlopen kun je heel mooi je ademhaling reguleren via de neus zodat je veel langer en meer ontspannen kunt lopen. Echt moe wordt je dan niet.

  Harjan is een prettige coach die weet waar die het over heeft en heel gezellig is in de omgang. Ik zou de cursus zo weer met Harjan doen!

 • #558

  MR (woensdag, 22 december 2021 21:26)

  Door de MindfulRun lessen heb ik meer kennis en inzicht gekregen over ademhalen via de neus.
  Ik vind het heel fijn dat ik door de verschillende oefeningen de kracht en het effect van de neus ademhaling op lichaam en geest zelf heb mogen ervaren. Ik merk dat ik deze techniek in het dagelijkse leven graag toe pas. Het geeft echt rust!
  Ik heb het ook leuk gevonden om het hardlopen te combineren met Mindfulness. Ik hou erg van bewegen en stil zitten is niet echt mijn ding.
  De oefeningen zijn laagdrempelig en erg leuk om te doen. Ik heb erg genoten van de cursus die Judith van den Berg heeft gegeven. Bedankt Judith!

 • #557

  Ilse (zondag, 19 december 2021 16:07)

  Ik heb erg genoten van de mindful walk/run cursus van Ellen Alphenaar. Ze heeft me veel geleerd en ik had er erg veel plezier in. Vooral het neusademhalen heeft me veel gebracht. Ik ga zeker nog vaker een cursus volgen.

 • #556

  Gert (donderdag, 16 december 2021 15:41)

  Op het moment dat ik de vijfweekse cursus bij Martijn ging volgen, was ik 10 jaar met hardlopen bezig en ruim twee jaar met mindfulness. Intuïtief had ik al langer het gevoel dat er een combinatie te maken moest zijn tussen hardlopen en mindfulness. Dit ook omdat ik vaak na een loopje in het bos als herboren weer thuis kwam. Echter het hardlopen was bij mij vaak te prestatiegericht en de langdurige zitmeditaties gaven me vaak eerder onrust dan rust. Hoe anders is de cursus van Martijn! Hij laat je allerlei oefeningen doen die telkens weer hetzelfde doel hebben: uit je hoofd gaan en aandachtig zijn in het hier en nu. Sommige oefeningen zijn bekend (voor ervaren lopers), maar door de instructie van Martijn beleef je het toch echt weer anders door voorheen. Ik kan deze cursus zeer aanbevelen, ik denk dat iedereen hier baat bij kan hebben. En je hoeft niet eens een heel actieve hardloper te zijn, want het zijn maar korte stukjes die je loopt. Wat het mij gebracht heeft is dat ik me veel bewuster ben geworden van wanneer ik weer in mijn hoofd aan het rondmalen ben, verder heb ik goede gereedschappen gekregen om op zo'n moment weer terug te keren naar het Nu. Martijn is een hele goede leermeester, zijn uitleg is helder, gedreven, zeer persoonlijk en oprecht. Deze cursus is een absolute aanrader!

  groet,
  Gert

 • #555

  Marielle (maandag, 06 december 2021 14:10)

  Ik heb erg genoten van de wandelingen. Even echt tijd en ruimte voor jezelf nemen! Ik ga er dan ook zeker mee door, met wandelen en aandacht op ademhaling en onbewuste stress momenten voorkomen.

 • #554

  BdV (donderdag, 18 november 2021 20:39)

  In de natuur zijn, focus op de ademhaling en ervaren in het nu met verschillende zintuigen is wat Inge van Bolhuis je kan laten ervaren en de afsluiter in het donker bij bijna volle maan was extra mooie ervaring. Zen naar huis :)

 • #553

  Marjolein Koolwijk (donderdag, 18 november 2021 14:17)

  De wandelingen en de cursus Bij EsterLoopt heeft me enorm geholpen en ik vond het erg fijn !
  Had niet zoveel met mindfull of relaxen (wuifde het lekker weg) maar, moet zeggen dat het me heel goed doet en deed en ik denk vaak terug aan de lessen en sta er meer voor open.
  Het helpt me ook vaak als ik in een drukke dag zit dan neem ik even "rust" dat werkt ! Ester dank je wel en je ziet me zeker nog een keer terug !

 • #552

  Susanna Nevalainen (donderdag, 18 november 2021 14:15)

  Walk the walk, talk the Talk. Ook een coach heeft een coach nodig. En wat had ik een mooie bewegelijke coaching methode en coach gevonden. Bij EsterLoopt, E Mindful, Movement & Coaching. 5 ontmoetingen in de prachtige Zilverstad Schoonhoven met speelse oefeningen, lopen, voelen, kijken en reflecteren. Zonnegroet en hallo tegen jezelf zeggen, ademhalen. Op een zachte, ondersteunende en inspirerende manier weet Ester jezelf te laten ontdekken en uitvinden van waar ben je ....zelf. Het was een mooie ervaring in deze roerige Corona tijd. Bedank Ester voor je tijd, energie, weekopdrachten en professionele begeleiding. Ik zal de walk blijven doen!

 • #551

  Marleen Vriends (donderdag, 11 november 2021 15:54)

  Ik heb erg genoten van de individuele mindful walk cursus gegeven door Patricia Lazeroms van Buitengewoon in Beweging. Genieten van de natuur, bewustzijn , ademhalingsoefeningen, vertrouwen en loslaten, er kwam vanalles aan bod. Goede handvatten en oefeningen die je naderhand ook zelf kunt toepassen en na elke les een mail met alles wat aan bod kwam. Dankjewel Patricia!

 • #550

  Marjan Bakkeren (zondag, 31 oktober 2021 19:36)

  Super fijn, 5 woensdagochtenden door het bos en de heide. Begeleiding door Han Baeten met kleine groep, relaxed en bewustwording van: ademhalings- looptechniek, bewustwording van omgeving, geluiden..... en met name jezelf! Ontstressen en nu nog weten vast te houden � dat ligt natuurlijk geheel bij mijzelf....
  Kortom, aanrader om even terug te gaan naar de basis en onze 24 uurs maatschappij los te laten.�

 • #549

  Lydia (zondag, 31 oktober 2021 13:09)

  Veel van deze cursus geleerd. Heerlijk om in de prachtige natuur bewust te leren hardlopen. Te genieten van het moment. Opmerkzaam te zijn door je zintuigen open te zetten. Veel praktijk gerichte oefeningen waar je gedurende de week ook nog veel aan hebt, zoals ademhalingstechnieken en yoga oefeningen. Ik heb met veel plezier mee gedaan en raad deze cursus van harte aan!

  Bedankt Han Beaten voor je begeleiding, je energie en 't delen van je kennis. ��

 • #548

  Mike (vrijdag, 15 oktober 2021 16:53)

  Lekker 5 verschillende routes gelopen, waarbij we steeds afwisselende oefeningen deden.
  Het was zeker niet eentonig. Ook de begeleiding bij het mediteren was voor mij nieuw en een aanrader.

  Lot bedankt

 • #547

  Driesje (vrijdag, 08 oktober 2021 20:17)

  De omgeving was mooi en rustgevend. Dat merkte ik tijdens de oefeningen. De geuren en kleuren en de lichtval in het bos doen iets met me. En ik vond het leerzaam om de theorie achter de oefeningen te horen. Ook heb ik gezien wat mijn sterke kanten zijn. Die een valkuil kunnen worden... En ik heb zwakke kanten van mezelf ontdekt. En daar ben ik nu hard mee aan het werk!
  Dennis en Jolanda, bedankt voor alles wat ik heb mogen leren en ontdekken!

 • #546

  Francien (dinsdag, 05 oktober 2021 20:35)

  Leerzaam geweest, zeker met de oefeningen en opdrachten over de ademhaling, de manier waarop je loopt. Het waarnemen van je omgeving met je zintuigen. Ik neem het zeker me naar mijn persoonlijke wandelingen.
  Dankjewel Jolanda en Dennis

 • #545

  Lucienne (zondag, 04 juli 2021 14:40)

  Ontspannen wandelen in een prachtige omgeving (Heuvelland) met tussendoor aandacht voor geest en lichaam.

 • #544

  Astrid (vrijdag, 02 juli 2021 18:10)

  Door een podcast van Martijn Mensink werd ik enthousiast over neusademhaling. Vervolgens de cursus Mindful run gevolgd en nu heb ik al veel meer energie.
  Ik heb PICS (Post Intensive Care Syndroom) en ik had daardoor minder energie maar door de cursus kan ik nu weer hardlopen, racefietsen en tennissen zonder dat ik daarna last van mijn hoofd heb.

 • #543

  Conny (vrijdag, 02 juli 2021 14:57)

  Ik ben blanco gestart , zonder verwachtingen met de cursus mindful walk bij Mirjam. Na de 1 e cursus wilde ik in 1 e instantie stoppen. Ik merkte dat ik me niet open kon stellen voor de opdrachten en dacht dat het nog niet het moment was om hiermee te beginnen. Maar door de positieve en rustige manier van benaderen van Mirjam heb ik besloten om de cursus af te maken. Het mooie van deze cursus is dat er iedere les wel opdrachten zijn die je pakken en waar je thuis mee verder kan. Vooral ook geleerd dat er eerst bewustwording moet zijn voordat je verder kan. In het dagelijks leven merk ik nu dat ik me meer bewust ben van mijn ademhaling, mijn omgeving. Ik probeer ook Oefeningen toe te passen die we aangereikt hebben gekregen.
  Vooral de les in een klein groepje was fijn. Er was tijd en ruimte om naar elkaar te luisteren waardoor ik me veilig voelde.
  Het was voor Mirjam de 1 e keer en ze heeft het super gedaan. Steeds weer nieuwe opdrachten op een leuke speelse manier bedacht.

 • #542

  Carla wessels (dinsdag, 29 juni 2021 18:03)

  Het is voor iedereen toegankelijk en je bent lekker buiten bezig voor je zelf maar ook met de groep.

 • #541

  Monique uit Beverwijk (zaterdag, 26 juni 2021 12:03)

  Hi Nathalie,

  Ik ben echt heel blij dat ik de mindful walking cursus/workshop gedaan heb.
  Wat een leuke manier om te leren ontspannen en het was nog gezellig ook vond ik�. Ook veel geleerd en ik wandel nu veel bewuster. O
  Ik gebruik nog veel verschillende tips tijdens het wandelen �. Heerlijk.

  Dank je wel ����

  Fijn weekend.

  Groetjes
  Monique

 • #540

  Kim Hiddink (woensdag, 23 juni 2021 10:56)

  Door de kennis van Jill over bewegen in combinatie met de juiste ademhaling, heb ik deze cursus als zowel erg leerzaam als ontzettend leuk ervaren. De combinatie van theorie en praktijk maakte de cursus voor mij succesvol omdat ik het geleerde direct in de praktijk kon brengen. Resultaat; bewustzijn en daardoor meer ontspanning wat uiteindelijk meer energie oplevert. Dank Jill!