Cursist ervaringen

Berichten: 299
  • #299

    Michèle Janssen (donderdag, 18 januari 2018 13:32)

    Een fijne Mindful walk clinic gehad. Hoe mooi is het om te ervaren en te voelen in je lichaam wat de neusademhaling, het buiten ZIJN en flink maar bewust doorwandelen met je doen. Met veel passie en enthousiasme gegeven door Willem Dijkstra. Ik ga zeker de cursus bij je volgen. Dankjewel!

  • #298

    Laura (dinsdag, 16 januari 2018 21:48)

    Op een hele nieuwe manier kennis mogen maken met hardlopen. Helemaal ontspannen na iedere training! Goede tips meegekregen en leuk om is meer op je omgeving te letten tijdens het lopen! Dankjewel Monique!

  • #297

    Vanessa (vrijdag, 12 januari 2018 14:03)

    Onlangs op een avond meegedaan aan de Silent Run. Het was heerlijk! Het was een heel fijne en bijzondere ervaring, zo in het donker en ook de stilte was heerlijk (er mocht niet gepraat worden). Het hardlopen afwisselend met wat (yoga) oefeningen was heel fijn. Het weer was niet geweldig, maar daar had je eigenlijk geen erg in, was best verfrissend. Het einde met warme chocolademelk of glühwein bij een vuurtje was een heel gezellige afsluiter. Na thuis een warme douche te hebben genomen, ging ik heel ontspannen slapen en de volgende ochtend stond ik heel ontspannen op en dat gebeurt mij niet vaak. Lieve groetjes aan Esther, ik ga zeker een keer (of meerdere keren) de vijfweekse cursus bij je doen.

  • #296

    Hennie Bijstra (vrijdag, 05 januari 2018)

    Ik heb een betere loopbeleving door betere ademhalingstechnieken. Bedankt Tine Dijkstra voor de leuke ochtenden.

  • #295

    Gwyneth (donderdag, 04 januari 2018 22:17)

    Waarom ik aan de 5-weekse Mindful Run cursus wilde meedoen, weet ik eigenlijk niet. Hardlopen was zelfs niet echt mijn hobby, ik vond het zwaar... Liever ga ik wandelen of een rondje skaten of fietsen. En toch kwam ik er al heel snel achter, waarom het meedoen aan de cursus precies dat was wat ik nodig had. Ik leerde dat hardlopen ontspannen en makkelijker kan zijn en pas veel elementen uit de cursus nu toe op mijn werk en ook privé. Door beter naar mijn lichaam te luisteren, heb ik meer lol en vertrouwen in wat ik doe. Door mijn eigen tempo en de omgeving waar je bent voorop te stellen, bewuster adem te halen en het feit dat we samen ontspanning en inspanning afwisselden, leerde ik meer over mezelf dan ik vantevoren had bedacht. Bedankt Esther van der Salm voor de super begeleiding en je professionele organisatie! Ik doe graag nog eens mee, lekker samen bewegen in de natuur.

  • #294

    Ada Metzelaar (woensdag, 27 december 2017 13:41)

    Afgelopen zondag de laaste mindfull run gedaan met Marianne in Egmond.
    Ik vond het een fijne cursus en heb veel geleerd. Ik vond het interessant en ontspannen. Marianne legde goed uit. Raad mensen zeker deze cursus aan.

  • #293

    Sandra Romeijn (zondag, 24 december 2017 13:53)

    Afgelopen vrijdag de laatste mindfull run afgesloten bij Danny Ruijgrok in Leiden.
    Ik zou het zo weer over willen doen en kan het echt iedereen aanraden. De combinatie van hardlooptechniek met ontspannende oefeningen en bewustwording is zo mooi!!!!
    Heel veel dank naar Danny...wat een mooi mens!

  • #292

    Ilonka (maandag, 18 december 2017 23:14)

    Afgelopen zaterdag de 5-daagse mindfull run cursus afgesloten bij Marja Hofman in Terneuzen. Ik heb erg genoten van de lessen, en ben me bewust geworden van lopen op mijn gevoel. De lessen van Marja zijn uitdagend, inspirerend, ontspannend, leerzaam en worden met liefde en aandacht gegeven. Now I run for fun!
    Ik geef Mindful run bij Marja zeker als TIP!

  • #291

    Gre (zaterdag, 16 december 2017 15:06)

    Net de laatste cursus afgesloten met Marja Hofman in Terneuzen. Het was een heel fijne cursus. De combinatie van de rustgevende oefeningen en de hardloopoefeningen zorgt ervoor dat ik geen moment heb gehad dat ik dacht dat ik het niet bij kon benen. Marja is enthousiast, heel persoonlijk en kundig. Ik raad het iedereen aan.

  • #290

    Janita (vrijdag, 15 december 2017 08:48)

    Een hele goede ervaring met Alice van mindfullrun Ede. Rustige duidelijke uitleg. Ik heb er heel veel aan gehad, zowel aan het hardloopgedeelte (techniek, neusademhaling) als de andere onderdelen. Echt een aanrader om in Ede te gaan volgen. Een perfecte mix van inspanning en ontspanning!

  • #289

    Joraldien (maandag, 11 december 2017 09:02)

    Hardlopen met mindful-elementen. Heb een erg fijn (individueel) begeleidingstraject gehad, waarin met verschillende oefeningen en 'belevingen' werden verweven.

    Met verwondering, nieuwsgierigheid jezelf, je lijf en je omgeving ontdekken onder de prettige, positieve en rustige begeleiding van Wim Fokker.

    Een aanrader voor iedereen die met rust en aandacht wil gaan hardlopen.

    Joraldien

  • #288

    Suzanne van Snippenburg (donderdag, 07 december 2017 23:26)

    Vijfweekse cursus Mindful Running was verrassend ontspannend! Desiree geeft de cursus met veel enthousiasme, een aanrader!

  • #287

    Marianne (donderdag, 07 december 2017 13:30)

    Bij Désirée Holstege in september en oktober de cursus Mindful Run gevolgd. Was reeds eerder met Mind Fulness aan de slag geweest. Dit was een goede aanvulling om behalve stilzittend of -liggend in een prettig ongedwongen sfeer met Mind Fulness bezig te zijn.
    Bedankt Désirée en succes met volgende cursussen.

  • #286

    Gert Jan Pol (dinsdag, 05 december 2017 12:40)

    Mindful Running, pffh ik als nuchtere Hollandse kerel, is dit niet erg ver uit mijn comfort zone?

    Een volmondig nee......

    Wat een ontspanning heb ik leren krijgen tijdens het hardlopen. En het mooiste is, ik heb dit leren toe te passen in privé leven, zowel thuis als op werk.
    De opzet voor mij was, ontspannen leren te lopen om tijdens de marathon van Valencia toe te passen. Dit is super gelukt, en meer dan dat.

    Nogmaals dank voor alles.

    Graag tot ziens,

    Gertjan Pols

  • #285

    Annette (zaterdag, 02 december 2017 20:43)

    Deze week de cursus afgerond bij Maaike Willems. Het was een cursus vol variatie en inspiratie. Veel geleerd maar vooral ook veel gelachen, een cursus voor iedereen. Voor de beginner maar ook voor de gevorderde loper, jong en oud. De groep was klein zodat er ruimte was voor veel persoonlijke aandacht. Bedankt Maaike!

  • #284

    Hans (vrijdag, 01 december 2017 16:52)

    Recent een Mindful Run cursus bij Esther van der Salm gevolgd. Alhoewel ik al langere tijd hardloop, ben ik door de methode van Esther enorm tegen mijn eigen grens aan gelopen. En dat is nu precies waar ik moeite mee heb: Bewaken van mijn grenzen.
    De neusademhaling dwong mij om gas terug te nemen.
    Esther geeft op een heel sportieve en ongewongen manier les. Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen ervaren loper te zijn. Ontspanning door inspanning.
    Betreur dat cursus alweer voorbij is en zodra er een vervolgtraject komt, doe ik zeker weer mee.
    Gr. Hans Henckens

  • #283

    Ieke Mos (vrijdag, 01 december 2017 16:28)

    5 hele hele leuke lessen gehad van Natascha Bergmans van Mindful Run Schuytgraaf en Overbetuwe in Arnhem. Veel gelachen, en heel veel geleerd. Ik heb weer plezier in hardlopen, dat was ik kwijt. De oefeningen die we gedaan hebben, zijn ook heel nuttig voor het dagelijks leven. Natascha, heel erg bedankt, je bent een topper! En als er ooit een vervolgcursus komt (of een reunie), dan ben ik weer van de partij!

  • #282

    willy van der wal (vrijdag, 01 december 2017 14:54)

    Hoe leuk kan het zijn om samen gezellig en sportief buiten bezig te zijn! Veel gelachen veel geleerd. Ga zeker door met de "vervolg"cursus. Voor iedereen aan te raden, een ieder kan op zijn of haar niveau meedoen. Joggen, en allerlei ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken.
    Maaike Willems-Krikke geeft deze mindful Run cursus op een ontspannen en leuke manier

  • #281

    Nimet Altun (donderdag, 30 november 2017 23:24)

    5 lessen gevolgd,lekker bewegen, leuke oefeningen doen, lachen en genieten met aandacht voor zowel loop- als ademhalingstechnieken. Vooral het 'bewust worden' van de neusademhaling heeft mij veel gebracht. Ook vind ik fijn dat je deze techniek kunt toepassen in het dagelijks leven.Elif Kara geeft de lessen met veel enthousiasme en geeft ook persoonlijke aandacht. Ik heb ervan genoten dus kortom; een inspirerende cursus, een aanrader voor iedereen!dank je wel Elif Kara!!!

  • #280

    Marion van de Waart (zondag, 26 november 2017 15:30)

    Hallo allemaal, ik deed de cursus bij Marja Hofman (Terneuzen/Hulst in Zeeland). Op een hele fijne toegankelijke manier weet zij iedereen te motiveren en houdt ook rekening met ieders mogelijkheden. Fijne persoonlijkheid die de lessen goed gevarieerd weet te houden door verschillende oefeningen. Zeer tof, hopelijk komt er nog een vervolg op ... Veel dank Marja!

  • #279

    Yvonne (donderdag, 23 november 2017 13:02)

    De Mindful Run cursus bij Jeroen Hogenbirk in Sliedrecht gevolgd. Was zeer interessant. Jeroen vertelde veel en gaf handige tips. Deze kan je zowel tijdens het hardlopen als tijdens je dagelijkse leven gebruiken. Kreeg zelfs een privéles, omdat ik er bij 1 les niet bij kon zijn. Vond het top en kan het iedereen aanraden. Nog bedankt Jeroen!

  • #278

    Fredrike (donderdag, 23 november 2017)

    5 daagse training gedaan bij Stella Bergevoet | Mindfull Running Oude IJsselstreek. Een paar fijne tools gekregen om lekker te kunnen lopen. Dat in combinatie met een super leuke trainster maakte het zeer de moeite waard. Twijfel je over Mindfull running? Gewoon doen en ervaren!

  • #277

    Elly (woensdag, 22 november 2017 18:50)

    Mindful bij Mariëtte gedaan .wat het mijn gegeven heeft dat ik erg op mezelf moet vertrouwen mijn persoon is belangrijk. Bij de body scan kom ik tot mezelf..
    De afwisseling van spel en ademhaling gaat steeds beter ik hoop het vol te houden .
    Mariëtte door jou komt het kind weer naar boven , Bedankt

  • #276

    Helen (zondag, 19 november 2017 19:54)

    3 van de 5 lessen gevolgd. Wat is het heerlijk 's ochtends vroeg buiten bezig te zijn, lopen en oefeningen langs het Markermeer onder leiding van Esther van der Salm. Ze legt alles heel rustig uit. Ik die al heel lang super gestrest ben, het voelt zo goed. Voor het eerst sinds lange tijd bijna 6 uur achter elkaar geslapen en mijn bloeddruk is nog nooit zo laag geweest. Jammer, dat er nog maar 2 lessen te gaan zijn , ik zou heel graag doorgaan. Het voelt zo goed. Dank Esther.

  • #275

    Sigrid Neggers (donderdag, 16 november 2017 05:53)

    Een laagdrempelige manier om kennis te maken met mindfulness.
    Het is een afwisselende training om bewust te worden van je ademhaling en je zintuigen. Dit alles in een mooi natuurgebied waar je de verstilling extra kunt ervaren. De begeleiding van Noortje is zeer prettig; een rustige maar toch energieke manier van contact.

  • #274

    Manon Schilder-Verbeeten (dinsdag, 14 november 2017 15:25)

    Fijne 5 weekse cursus gevolgd bij Karen Dansen! Mindful run in de omgeving van Nijmegen! Ooij is mooi! En de laatste les in de bossen van Berg en Dal. Het was erg zinvol en dus een echte aanrader!
    Prettige en handige tips m.b.t. hardlopen en wat rustiger aan doen! Karen bedankt!

  • #273

    Stefan (woensdag, 08 november 2017 17:25)

    Gisteren de mindful run-cursus onder leiding van Tomas Koelemaij in Elst afgesloten. Mede door het enthousiasme van Tomas was het een groot succes! Veel geleerd en ook nog veel gelachen....
    Ik kan iedereen aanbevelen de cursus met Tomas te doen.

  • #272

    Bianca Verhelst- McCarthy (woensdag, 08 november 2017 15:40)

    Hoi Marja,

    Dank je wel voor al je mails, informatie en evaluaties!!
    Ik vond het fijn dat je van de lessen nog samenvattingen maakte, zodat we deze nog eens (zoals vanavond) rustig kunnen nalezen. Ik vond de lessen heel fijn, lekker rustig en toch zijn we gefocust.
    Ik heb er zelf veel aan gehad: de neusademhaling en het belang hiervan, de wijze van lopen (snelheid, je voetplaatsing), het gebruik van je zintuigen, het mediteren (hoe zet je je gedachten uit en kom je terug naar jezelf), de ontspanningsoefeningen, de zonnegroet, het genieten van de wandeling op zich en de natuur om ons heen, de antwoorden op mijn vragen (vooral jouw antwoord gisteravond, heb ik lang over nagedacht…).
    In ieder geval: ik ben echt heel blij dat je deze cursussen geeft en dat je hiermee veel mensen bewuster in zichzelf kunt laten ontwikkelen en blij maakt. Ik hoop dat je dit nog lang doet. Ik wens je heel veel plezier en succes met je verdere lessen. Je bent een topper!!

    Dikke liefs van Bianca.

  • #271

    Alien Schreur (zondag, 05 november 2017 21:20)

    Hele fijne leerzame lessen gehad van
    Patricia Lohuis
    Mindfulrunning Almelo
    Door haar weer ontspannen aan het hardlopen en tools meegekregen voor het dagelijks leven !
    Heb genoten van de gezellige zondagochtenden

  • #270

    Marco Korevaar (donderdag, 02 november 2017 19:44)

    Veel geleerd van Jeroen Hogenbirk. Ik vindt het echt een aanrader.

  • #269

    Betty (dinsdag, 31 oktober 2017 20:57)

    5x Mindful wandelen gehad op de prachtige Lemelerberg.
    Dit o.l.v. Jannie Pekkeriet, vol passie en deskundigheid geeft ze les.
    Bedankt Jannie je bent een pracht mens!

  • #268

    Roos (zaterdag, 28 oktober 2017 14:13)

    Of je nu Mindful Running gaat doen, of op een andere manier in de buitenlucht op pad gaat met Esther (Monnickendam)...ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
    Serieus, kundig en met oog voor wat iemand aan kan.

  • #267

    Cindy (zaterdag, 28 oktober 2017 14:11)

    Met heel veel plezier de 5-weekse Mindful Run cursus in Monnickendam gevolgd onder begeleiding van een altijd enthousiaste Esther van der Salm. Een mooie combinatie van inspanning en ontspanning in de natuur. Veel geleerd over de neusademhaling in combinatie met sporten maar ook voor toepassing in het dagelijkse leven in drukke of stressvolle situaties. Voor mij ook echt een eye-opener hoe het bewust voelen, ruiken en waarnemen van de omgeving waarin je bent ontspannend werkt en een goede tool is voor het 'leegmaken' van je hoofd. Deze cursus is voor iedereen die ontspanning zoekt een echte aanrader, ook voor degenen die geen hardloopervaring hebben zoals ik!

  • #266

    Sabrina (zaterdag, 28 oktober 2017 14:09)

    Een druk en chaotisch leven hebben is voor niemand goed, maar je hebt het zo gecreëerd en dan is het zaak om your mind goed in de gaten te houden.
    Mijn vijf weken met Esther in Monnickendam waren top. Veel tips en tricks gehad en het nodige gekletst. Ook heb ik grenzen verlegd en dat ging mij beter af dan ik aanvankelijk dacht.
    Over een poosje weer een vijf weekse cursus voor mij!!

  • #265

    Tessa (zaterdag, 28 oktober 2017 14:07)

    Ik wilde graag wat meer aan beweging doen en ivm hartklachten daar rustig mee aan de slag. Gelukt!!! Ademhaling is heel erg belangrijk en wist niet dat je je er zoveel beter door kon voelen. Alleen maar door je neus ademen is gewoon een hele verbetering!! De cursus van Esther van der Salm in Monnickendam is heel relaxed en motiverend. De oefeningen die je doet zijn heerlijk!!! Echt een aanrader. Voor iedereen!!! Dank je Esther!!!

  • #264

    Anne (zaterdag, 28 oktober 2017 08:09)

    Vorige week de mindfulrun cursus van Marja Hofman in Terneuzen afgesloten. Was heel erg leuk en leerzaam. Met plezier hardlopen en je eigen grenzen hierbij niet voorbij gaan heb ik hierbij geleerd. Ook de conditietraining was erg nuttig. Maar vooral het 1,5 uur intensief bezig zijn en dan nog vol energie naar huis was echt geweldig. Bedankt Marja!

  • #263

    Anja (vrijdag, 27 oktober 2017 16:43)

    Mindful Run bij André in Hellevooetsluis.
    Ik heb zelf al een aantal keer een poging ondernomen om te lopen, maar steeds moeten stoppen door blessures. Daarbij was ik altijd snel buiten adem.
    Door de cursus heb ik veel inzichten gekregen en liep ik met gemak 1.5 km met André mee. De neusademhaling, voetenstand, maar zeker ook je eigen tempo aanhouden en niet te snel willen gaan, waren voor mij echte eye-openers.
    Super bedankt André

  • #262

    Annemiek (woensdag, 25 oktober 2017 20:46)

    Fijne en leerzame clinic; opstap naar de cursus zelf!

  • #261

    Antoinet (dinsdag, 24 oktober 2017 07:26)

    Allang loop ik 'hard' om mijn stress de baas te kunnen in mijn werk als psychiater. En allang geef ik in onze groepen ook Mindfulness en ben daar ook zelf privé meer of minder intensief mee bezig. Vorige week liep ik in Monnickendam nieuwsgierig mee met Esther met een groep en ik ben erg enthousiast geworden! De combi van buiten zijn, toch bewegen maar nu eens zonder druk, en nieuwe informatie over rennen en mindfulness, spreekt me aan. Het is drie vliegen in een klap! En dat is precies wat velen willen op dit moment! Sport- natuur- meditatief- . En dan heb ik t nog helemaal niet gehad over de prettige manier waarop Esther dit zorgvuldig en profi aan ons overdroeg. Ik vind t fijn dat ze zelf echt weet wat topsport is. Werken kan voor velen ook als topsport voelen... ik vertrouw haar, en ga zeker met haar samenwerken ! Antoinet Oostindier, AERREA, instelling voor psychische begeleiding aan zorgprofessionals.

  • #260

    Nicole (dinsdag, 24 oktober 2017 07:19)

    Je dag beginnen aan het IJsselmeer, het water aan je voeten, zon op je gezicht en de rustige stem van Esther; voelt als een meditatieve ervaring! Ik had me ingeschreven voor de vijfweekse cursus bij Esther in Monnickendam omdat ik meer ontspannen (leger hoofd) en weer met plezier wilde hardlopen. En dat heeft boven verwachting uitgepakt. Dat je door neusademhaling conditioneel groeit en sneller herstelt (niet alleen met sporten), dat weet ik nu. Daarbij heeft Esther een prettige manier om je mee te nemen - zonder prestatiedruk - op ontdekkingstocht langs je zintuigen. Heel verrassend wat je hoort en voelt als je met je omgeving bezig bent (in het nu) in plaats van in je hoofd te zorgen voor morgen. Ik kan oprecht zeggen dat ik me nu na het volgen van de cursus beter en energieker voel. Doel bereikt!

  • #259

    Kasia (dinsdag, 24 oktober 2017)

    Mindful Run bij Esther in Monnickendam:
    Ondanks een drukke periode op werk en thuis, had ik toch besloten om 5 weken lang een Mindful Run te volgen. Wat was dat lekker! Elke keer op een erg prettige manier (on)gedwongen om een stap terug te doen, tot rust te komen, het hoofd leeg te maken, beter kunnen relativeren, het leren over verschillende methoden van hardlopen. Ik vond de strek, concentratie en ademhaling oefeningen erg lekker. Een echte aanrader!

  • #258

    Ina (maandag, 23 oktober 2017 13:34)

    Bijzondere ervaring.
    Op 5 zondagochtenden heerlijk gelopen door de duinen van Egmond. Wie wil dat nou niet, met je gat op het zand in de duinen met een heerlijk zonnetje op je snoet "vogeltjes luisteren".
    Er wordt natuurlijk ook hardgelopen, maar alles met gevoel en openstaande zintuigen.
    De neusademhaling lukt steeds beter :-).
    Een aanrader!

  • #257

    Willemien (maandag, 23 oktober 2017 09:09)

    Daar sta je dan uit te kijken over de prachtige heide bij Blaricum, onder leiding van Marja doen we een zonnegroet en de zon breekt door.... we rennen of doen oefeningen, mediteren soms... het is een heel mooie ervaring en ik zou willen dat het langer doorliep.... het heeft me veel gebracht.

  • #256

    Alicia (woensdag, 18 oktober 2017 13:45)

    Via Femke Faasse heb ik kennis gemaakt met Mindful Run in omgeving Heumen. Femke weet veel variatie, speelsheid en betrokkenheid te verwerken in de 5-weekse cursus die ik iedereen kan aanraden! De cursus is veelzijdig en laat je kennismaken met verschillende elementen van mindfulness en de combinatie met hardlopen. Femke is goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen en weet veel te vertellen over de achtergrond van Mindfulness wat ik persoonlijk altijd als een meerwaarde heb ervaren. Ik kijk dan ook met een fijn gevoel terug op de training en heb zin om met deze nieuwe ervaringen aan de slag te gaan tijdens het hardlopen.

  • #255

    Nynke (maandag, 16 oktober 2017 21:07)

    Mindfulllrun in Breda bij Maria:
    5 Woensdagavonden hebben wij ons verzameld in het Chassé park in Breda. Maria heeft ons in deze vijf bijeenkomsten veel geleerd. Natuurlijk is het uitgebreid over de neusademhaling gegaan. Andere onderwerpen ontbraken echter ook niet: loslaten, je houding van je lichaam tijdens het lopen, het accepteren van je grenzen, het gebruiken van je zintuigen, je aandacht richten, enz. Veel verschillende thema's die ik zowel bij het hardlopen kon toepassen als in het dagelijks leven. Het was voor mij heel zinvol en gewoon ook erg leuk. Maria geeft prettig les, ze stimuleert en motiveert je, is heel duidelijk en onderbouwd de visie daar waar nodig. Ik heb er van genoten!

  • #254

    Ineke (woensdag, 11 oktober 2017 19:57)

    Mindfull run van Monique Schipperijn .
    Bewust geworden van veel persoonlijke zaken. Ontdekt hoe ik normaliter adem,ook buiten het hardlopen en nu een begin gemaakt met neusademhaling.
    En vooral zin gekregen om het hardlopen weer op te pakken maar dan anders! Niet prestatie gericht maar als een way of live.....omdat het leuk is als je het mindfull doet.
    Dan ben je toch een KEI als je dat in vijf sessies weet over te brengen!!

  • #253

    Geertje (donderdag, 05 oktober 2017 19:29)

    Afgelopen 5 weken een hele fijne cursus Mindful Run gehad van Jannie vanaf Camping de Lemeler Esch. Ze weet je te inspireren en is zeer enthousiast. Ze stimuleert je, stelt je gerust als je denkt dat je het even niet kunt en daar is dan dat moment weer dat je weer in jezelf gelooft. Ze legt het ook zeer duidelijk uit en de lessen op de Lemelerberg waren een verademing. Wat een prachtige omgeving voor zo'n cursus.
    En zoals Carlijn het hieronder verwoord: ik zou hetzelfde kunnen zeggen.
    Jannie BEDANKT!!

  • #252

    Carlijn (woensdag, 04 oktober 2017 21:53)

    Elke zaterdag al keek ik uit naar de zondagochtend, want wat was heerlijk om de dag te beginnen met een les Mindful Run van Jannie. Genoten van de lessen, veel geleerd en ook zeker genoten van de prachtige omgeving bij de Lemelerberg. Elke les gaf me weer heerlijke energie.
    Zelfs een 'privéles' gehad op een doordeweekse avond, omdat ik een zondag niet kon.
    Dankjewel Jannie!
    Je bent een heerlijk enthousiast mens!

  • #251

    Caroline (dinsdag, 03 oktober 2017 20:19)

    Super leuke cursus gehad bij Carina van Vitaliteit Rhenen. Gewoon lekker onderweg en genieten van het rennen en de omgeving. En dan is het ineens een stuk minder erg als het regent en waait! Een mooie ervaring rijker. Dankjewel!

  • #250

    Ivana (39) (dinsdag, 03 oktober 2017 15:45)

    The fifth training session is over today. Marco had taken us (4 quite different types of people - no runners, beginners to fanatics) through new running style- mindful run. Every week I literally couldn't wait for a new session- not knowing what to expect: will it be 1,5 hour of maximum run, as many kilometers as I can bear? No, quite an opposite, Marco is a master of surprises (usually nice ones :-))
    I have learned a lot in this relatively short, yet just enough to learn plenty, time. Not only about running techniques, which was actually my goal as I never ran under supervision (and I run already for 100 years) but more importantly about myself - these weeks more than in years. I got to discover some of my strengths as much as my weaknesses. How much my breath matters not only while running but also during my day and night, how much it can energize my day.
    How to "open" my eyes, ears and nose while running, walking or not moving at all. Marco could bring joyful, playful, instructive as well and thoughtful moments into ever single training, which I always left positively energized!
    Ever tried to combine your jogging moments with meditation by the river? Wonderful fulfilling experience! Definitely worth it! Thank you Marco!