Cursist ervaringen

Commentaren: 256
  • #256

    Alicia (woensdag, 18 oktober 2017 13:45)

    Via Femke Faasse heb ik kennis gemaakt met Mindful Run in omgeving Heumen. Femke weet veel variatie, speelsheid en betrokkenheid te verwerken in de 5-weekse cursus die ik iedereen kan aanraden! De cursus is veelzijdig en laat je kennismaken met verschillende elementen van mindfulness en de combinatie met hardlopen. Femke is goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen en weet veel te vertellen over de achtergrond van Mindfulness wat ik persoonlijk altijd als een meerwaarde heb ervaren. Ik kijk dan ook met een fijn gevoel terug op de training en heb zin om met deze nieuwe ervaringen aan de slag te gaan tijdens het hardlopen.

  • #255

    Nynke (maandag, 16 oktober 2017 21:07)

    Mindfulllrun in Breda bij Maria:
    5 Woensdagavonden hebben wij ons verzameld in het Chassé park in Breda. Maria heeft ons in deze vijf bijeenkomsten veel geleerd. Natuurlijk is het uitgebreid over de neusademhaling gegaan. Andere onderwerpen ontbraken echter ook niet: loslaten, je houding van je lichaam tijdens het lopen, het accepteren van je grenzen, het gebruiken van je zintuigen, je aandacht richten, enz. Veel verschillende thema's die ik zowel bij het hardlopen kon toepassen als in het dagelijks leven. Het was voor mij heel zinvol en gewoon ook erg leuk. Maria geeft prettig les, ze stimuleert en motiveert je, is heel duidelijk en onderbouwd de visie daar waar nodig. Ik heb er van genoten!

  • #254

    Ineke (woensdag, 11 oktober 2017 19:57)

    Mindfull run van Monique Schipperijn .
    Bewust geworden van veel persoonlijke zaken. Ontdekt hoe ik normaliter adem,ook buiten het hardlopen en nu een begin gemaakt met neusademhaling.
    En vooral zin gekregen om het hardlopen weer op te pakken maar dan anders! Niet prestatie gericht maar als een way of live.....omdat het leuk is als je het mindfull doet.
    Dan ben je toch een KEI als je dat in vijf sessies weet over te brengen!!

  • #253

    Geertje (donderdag, 05 oktober 2017 19:29)

    Afgelopen 5 weken een hele fijne cursus Mindful Run gehad van Jannie vanaf Camping de Lemeler Esch. Ze weet je te inspireren en is zeer enthousiast. Ze stimuleert je, stelt je gerust als je denkt dat je het even niet kunt en daar is dan dat moment weer dat je weer in jezelf gelooft. Ze legt het ook zeer duidelijk uit en de lessen op de Lemelerberg waren een verademing. Wat een prachtige omgeving voor zo'n cursus.
    En zoals Carlijn het hieronder verwoord: ik zou hetzelfde kunnen zeggen.
    Jannie BEDANKT!!

  • #252

    Carlijn (woensdag, 04 oktober 2017 21:53)

    Elke zaterdag al keek ik uit naar de zondagochtend, want wat was heerlijk om de dag te beginnen met een les Mindful Run van Jannie. Genoten van de lessen, veel geleerd en ook zeker genoten van de prachtige omgeving bij de Lemelerberg. Elke les gaf me weer heerlijke energie.
    Zelfs een 'privéles' gehad op een doordeweekse avond, omdat ik een zondag niet kon.
    Dankjewel Jannie!
    Je bent een heerlijk enthousiast mens!

  • #251

    Caroline (dinsdag, 03 oktober 2017 20:19)

    Super leuke cursus gehad bij Carina van Vitaliteit Rhenen. Gewoon lekker onderweg en genieten van het rennen en de omgeving. En dan is het ineens een stuk minder erg als het regent en waait! Een mooie ervaring rijker. Dankjewel!

  • #250

    Ivana (39) (dinsdag, 03 oktober 2017 15:45)

    The fifth training session is over today. Marco had taken us (4 quite different types of people - no runners, beginners to fanatics) through new running style- mindful run. Every week I literally couldn't wait for a new session- not knowing what to expect: will it be 1,5 hour of maximum run, as many kilometers as I can bear? No, quite an opposite, Marco is a master of surprises (usually nice ones :-))
    I have learned a lot in this relatively short, yet just enough to learn plenty, time. Not only about running techniques, which was actually my goal as I never ran under supervision (and I run already for 100 years) but more importantly about myself - these weeks more than in years. I got to discover some of my strengths as much as my weaknesses. How much my breath matters not only while running but also during my day and night, how much it can energize my day.
    How to "open" my eyes, ears and nose while running, walking or not moving at all. Marco could bring joyful, playful, instructive as well and thoughtful moments into ever single training, which I always left positively energized!
    Ever tried to combine your jogging moments with meditation by the river? Wonderful fulfilling experience! Definitely worth it! Thank you Marco!

  • #249

    Geke (maandag, 02 oktober 2017 10:58)

    Jammer dat onze cursus MIndful run op de prachtige Lemelerberg voorbij is. Ik heb 5 heerlijke zondagochtenden gehad o.l.v. Janny Pekkeriet, enthousiast en deskundig en steeds uitgaande van het positieve. En.... elke zondagochtend hadden we stralend weer, liepen we temidden van de schapen , paarden, wandelaars etc.. De laatste les kregen we yoga o.l.v Irene Vos van Yoga Ommen die haar yoga integreerde in de mindful run. Een prachtig totaalpakket waar ik voorlopig mee verder kan.

  • #248

    Toke Bezuijen (woensdag, 02 augustus 2017 11:19)

    Ik heb bij 'Sporten met Irene' in Zoeterwoude de cursus Mindful Run gevolgd bij Irene. Hardlopen doe ik daar al, maar wat een prachtige toevoeging is dit in een geweldige omgeving. Vooral het met meer bewustzijn en aandacht voelen hoe het in het lijf toegaat. En jawel..de ademhaling is fascinerend om mee samen te werken. Ik loop mijn eigen rondjes in de polder op deze rustige ademhaling. En het went. Het gaat prima nu.
    Irene geeft haar lessen prettig: ze geeft naast hardlooplessen ook yoga lessen, dus ze is van alles op de hoogte. De stille oefeningen zijn niet nieuw voor haar, en dat merk je. Met een lach hebben we door de polder met koeienvlaaien "blind" gelopen, de geuren van het gras geroken en de weidevogels gehoord. Kortom ... een aanwinst!

  • #247

    Sabine Dannenberg (dinsdag, 25 juli 2017 14:49)

    MINDFUL RUN:
    Hier moet je zijn voor inspanning, maar tegelijkertijd ook ontspanning.
    Wat een beleving om op een intensieve manier in de vorm van hardlopen, toch tot een diepe innerlijke rust te komen. Een hele fijne ervaring waarin Danielle hierin een zeer goede begeleiding geeft.
    De 5 weken vlogen om, waarin mindfulness, ademhalingstechnieken, hardlooptechnieken, balans, vertrouwen in jezelf en in elkaar, rust en inspanning elkaar op een juiste manier afwisselden. Ik heb genoten! <3

  • #246

    Diana (woensdag, 19 juli 2017 15:53)

    Jammer dat mijn 5 weekse Mindful Run bij Desiree Holstege vorige week was afgelopen. Het was ontzettend leerzaam maar ook gezellig! Veel technieken geleerd. Mindfulness, ademhalingstechnieken, bewegen...Alles wat je nodig hebt!

    Desiree is een rustige, professionele trainster met een enorm empatisch vermogen. Na elke les krijg je een mail met terugkoppeling van de les. Erg handig!

  • #245

    Christel (dinsdag, 18 juli 2017 13:05)

    Mindful run Beek Sittard, Floor, ik heb van alle 5 de keren genoten! Met jouw hulp heb ik het hardlopen weer opgepakt.... heb het goede voornemen dit zeker te gaan voortzetten. Alle tips neem ik in mijn "rugzak"mee .... leuk dat ons pad zich weer kruiste na zo'n 15 jaar... toeval bestaat niet!
    Lieve groet !

  • #244

    Elly (zondag, 16 juli 2017 14:19)

    Donderdag de mindful wandeleditie afgesloten bij Noortje, in Hilvarenbeek/Oirschot.
    Het was een hele fijne ervaring, ik wist niet wat ervan te verwachten.
    Alle 8 dames(een hele leuke groep) vonden het fijne leerzame lessen. Vooral de ademhalings techniek, het bewust worden, en het leren leven in het nu.
    Noortje bedankt, je gaf de lessen op een fijne, rustige manier. Top.

  • #243

    Annemiek (zondag, 16 juli 2017 13:28)

    Vanochtend de 5 weekse cursus Mindfulrun bij Desiree Holstege afgesloten. Zoveel geleerd! Zorgenvoorjezelf- luisterennaarjelichaam-watzijnmijngrenzen- hetisgoedzoalsjebent- balans-loslaten....Desiree is rustig, positief, energiek, open en vooral PUUR! Bedankt!

  • #242

    Mieke (vrijdag, 14 juli 2017 14:44)

    Afgelopen weken meegedaan aan de mindfulwalk, Ik had er geen idee van wat ik kon verwachten, heb het over me laten komen. De leidster was fantastisch en erg professioneel, Erg leerzaam, vooral de ademhalingstechnieken , oefeningen met thema en de bodyscan.
    Erg genoten en alle dames vonden het jammer dat het voorbij is..

  • #241

    Marion (vrijdag, 14 juli 2017 13:00)

    Ik heb bij 'Sporten met Irene' in Zoeterwoude de cursus Mindful Run gevolgd. Wat een mooie toevoeging voor het hardlopen. Meer bewust bezig zijn met mijn lijf. Vooral de ademhaling vond ik zeer fascinerend om te ervaren.
    De lessen worden op een fijne manier gegeven. Er is ruimte voor een lach, maar ook aandacht om een serieuze vraag.
    De omgeving is ook motiverend.
    Kortom ... een aanrader!

  • #240

    Ida (woensdag, 12 juli 2017 18:06)

    Ik heb 5 mindful runs gelopen in Egmond, bij Marian. Ontspannen, serieus, een spelelement en helemaal aangepast aan mijn eigen mogelijkheden. En dat alle 5 keer met prachtig weer in de duinen.
    Bedankt.

  • #239

    Anita (dinsdag, 11 juli 2017 16:34)

    Ik heb net 5 lessen Mindful Run bij Desiree Holstege gevolgd en ben helemaal tevreden. Ze is rustig, houd je bij de les, houd het programma in de gaten, stelt je gerust, is kritisch en empathisch en ook heerlijk om de natuur hiervoor te gebruiken. Ook fijn om de oefeningen op papier te krijgen, dat maakt dat ik ze nu kan gaan herhalen en kijken hoever ik kom, ander kom ik in het najaar op herhaling hoor!.


  • #238

    Jurriaan (zondag, 09 juli 2017 16:15)

    Ik heb vandaag een Mindful Bootcamp clinic gedaan bij David Sieben. Ik was na afloop erg enthousiast. De clinic heeft een juiste balans tussen inspanning en ontspanning en David is in staat om je op een hele goede en rustige manier de beginselen van Mindful running bij te brengen. Erg inspirerend en zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou het iedereen aanraden aangezien je vanuit alle niveaus kunt instappen en zelf bepaalt hoe intensief je het maakt.

  • #237

    simone (maandag, 03 juli 2017 22:24)

    Bedankt voor de fijne lessen in Zeist. Iris hield goed rekening met de individuele wensen en behoefte van de cursisten zodat iedereen lekker in zijn eigen tempo kon meedoen. De lessen waren leuk afwisselend en heerlijk middenin de bossen. De cursus was voor mij een trigger om meer plezier te krijgen in het hardlopen, conditie te verbeteren, ademhalingstechnieken te leren en mindful bezig te zijn. De 5 weken gingen veel te snel voorbij. Het had voor mij nog een paar weekjes langer mogen duren!

  • #236

    Tessa (maandag, 03 juli 2017 21:54)

    De afgelopen 5 zondagen heb ik de mindfulrun gevolgd in Almelo, bij Patricia. Wat een lieve, warme persoonlijkheid is zij. Hoewel ik niet sportief en fanatiek ben aangelegd, leek het mij zinvol om te gaan sporten en tegelijkertijd bewust te worden van het hier en nu. Het was een fijne cursus waarin ik vooral bewust geworden ben van mijn ademhaling. Patricia leerde ons o.a. ademhalingstechnieken, loslaten en je energie verdelen. Hoewel ik er niet sportiever door ben geworden ;) ben ik blij dat ik er aan mee gedaan heb. Patricia, bedankt!

  • #235

    Denis (vrijdag, 30 juni 2017 00:28)

    Rolf van Lingen van Mindful Run Nijmegen is een prettig warm mens met aandacht. De clinic die ik volgde was een mooie mix van fysiek bezig zijn gecombineerd met tot jezelf komen via de yoga en meditatie. Een aanrader voor als je lekker met je lijf (en geest) aan de slag wilt zonder meteen prestatiedoelen te stellen!

  • #234

    Janneke (vrijdag, 30 juni 2017 00:25)

    Ik heb de 5 weekse Mindful Run cursus in Nijmegen bij Rolf van Lingen gevolgd en heb dat als heel prettig ervaren (zowel de training als de trainer). Het geeft je handvatten om in het hier en nu te zijn en je hoofd leeg te maken met praktische tips op het gebied van yoga en meditatie. Daarbij is het heerlijk om in de natuur te zijn en (weer) plezier te krijgen in het het hardlopen. Een perfecte combinatie!

  • #233

    sjakkelien (woensdag, 28 juni 2017 07:52)

    Inmiddels al weer even geleden dat ik de Mindfulrun cursus bij Karen Dansen in Nijmegen heb gevolgd. Het buiten in beweging op een van de mooiste plekjes van Nijmegen is een feesje. En de tips en tricks om uit je hoofd te gaan, die Karen je meegeeft is een geweldige fijne ervaring. Haar enthousiasme stimuleert me om ermee door te gaan.
    Dikke aanrader dus !

  • #232

    Gea (dinsdag, 27 juni 2017 22:02)

    Voor mij een hele nieuwe ervaring die ik een ieder nu kan aanraden.
    Dank Monique voor de fijne en professionele lessen.
    Ik loop nu echt met m'n �

  • #231

    Carla Wevers (maandag, 26 juni 2017 12:09)

    Mindful Run Enschede.
    De afgelopen weken op de zondagochtenden heb ik met plezier meegedaan aan de Mindfulrun. Het was echt top.

    Ik heb onder andere 2x een halve marathon mogen hardlopen bij de Enschede Marathon, maar door een gescheurd kraakbeen in mijn linkerheup en inmiddels chronische pijn in meerdere gewrichten/spieren en chronische vermoeidheid is dat niet meer mogelijk.
    Een 5km is voor nu de max. Het heeft lang geduurd voor mij om dat te accepteren, maar de mindfulrun heeft hier wel deels aan meegeholpen. Afgelopen weken bij een 5km had ik het gevoel het plezier weer terug te krijgen in het hardlopen, dankjewel daarvoor. Het was een geweldig gevoel.

    Daarnaast vond ik het prettig dat wat ik nu leer in het traject van pijnrevalidatie (mindful bezig zijn, loslaten enz) ook terugkwam in de cursus. Dat maakte het wat meer duidelijk voor mij via het hardlopen, wat ik toch graag doe.
    Nu is het aan mij om dit ook in andere activiteiten te gaan gebruiken.

    Dankjewel voor de wijze lessen, Arthur�

  • #230

    Yvonne Kwakkel (zondag, 25 juni 2017 12:25)

    De cursus mindfulrun bood mij inspiratie om het hardlopen weer eens op een andere manier te beleven. Monique was in staat om op een laagdrempelige manier oefeningen uit te leggen en dat werkte erg motiverend. Een aanrader voor iedereen die mindfulness wil combineren met sporten !

  • #229

    Simone Poels (zaterdag, 24 juni 2017 12:34)

    Om het hardlopen na een lange tijd weer op te pakken had ik mij aangemeld voor de mindful-run cursus. De praktische tips, mindful-oefeningen en het enthousiasme van Arthur hebben voor een heel andere (fijnere!) hardloop-beleving gezorgd die ik zeker ga vasthouden. Arthur (en ook de gezellige groepsleden) hartelijk dank voor 5 heerlijke, zonnige, zondagochtenden!

  • #228

    Louis Hollander (donderdag, 22 juni 2017 21:25)

    Heerlijk genoten, lekker even aandacht voor je lijf en ledematen in de vrije natuur. Looptechnieken geleerd, ademhalings--bewustwording, bodyscans, leren doseren, focussen op prikkels en loslaten. En dat alles gestuurd en geleid door Arthur met een rustige lage ontspannen stem. Met het mooie weer erbij was het elke keer een feestje.Mijn doel was om weer te beginnen met blessurevrij hardlopen en dat is gelukt; ik ga door!

  • #227

    Gerda Luizink (donderdag, 22 juni 2017 21:18)

    Het doel was om op een relaxte rustige manier weer te beginnen met hardlopen. Dat doel is behaald en ik ga door!!! Wat een mooie combi, hardlopen en mindful. Vooral het ademhalen pas ik op zeer verschillende momenten toe. Arthur heeft ons op een zeer prettige manier mooie praktische heldere tips voor zowel lopen als mind bij gebracht. Bedankt!!

  • #226

    Annet (donderdag, 22 juni 2017 17:17)

    Ik wist niet goed wat ik van de cursus Mindful Run moest verwachten, maar vond het erg inspirerend. Dat er niet veel 'echt' werd hardgelopen is achteraf niet erg. Jammer dat je maar 5 lessen kunt volgen. Mag van mij wel elke zondagochtend. Onze trainer Arthur Postma wil ik bij deze nogmaals bedanken ! Het was erg leerzaam.

  • #225

    Mariska (donderdag, 22 juni 2017 11:33)

    Voordat ik aan de cursus begon was ik nog geen loper en wilde dat wel graag leren. De tips die Noortje ons gegeven had kon ik vrijwel meteen toepassen. De techniek van het hardlopen maar ook zeker de neusademhaling. Deze ademhalingstechniek gebruik ik nu door heel de dag heen.

    Het is heerlijk om te ontspannen en weer even een stapje dichter bij jezelf te komen.

    Mindfulrun Oirschot-Hilvarenbeek

  • #224

    Yvonne (dinsdag, 20 juni 2017 10:51)

    Cursus in Den Bosch vorige week afgesloten! Veel geleerd, veel gedaan en gezien.Truyke is een superenthousiaste leuke trainster. Ze haalt bij iedereen het beste naar boven!

  • #223

    Marga meeuwsen (zaterdag, 17 juni 2017 21:13)

    Leuke inspirerende cursus zeker de moeite waard.
    Wist niet dat er nog zoveel uit mijn hardlopen te halen was.
    Hoop op een vervolg.
    Een inspirerende lerares die echt de tijd voor ons nam, en een ieder persoonlijk benaderde en tips mee gaf.
    Ze wist ons ook mee te nemen naar de mooiste plekken in de omgeving.

  • #222

    Miranda Vette (donderdag, 15 juni 2017 20:21)

    Deze week een cursus afgesloten. 5 weken genieten van de positie energie van Marja Hofman. Goede tips, ontspannen, loslaten neus ademhaling en hardlooptechnieken. Een hoop geleerd en een mooie ervaring rijker!

  • #221

    Hilde Koper (woensdag, 14 juni 2017 17:53)

    Maandag de 5-daagse cursus mindful running Delft afgesloten met een leuke les, deels bestaand uit mindful bootcamp. Hoewel ik na de eerste les vond dat het wel een erg ' zweverige' training was heb ik mijn mening al snel bijgesteld. Onder leiding van Tessa heb ik geleerd op een andere manier te ademen tijdens het hardlopen. Ook geniet je van de natuur om je heen en leer je loslaten. Hoe leuk is het om blind hard te lopen. Wat moet je dan je overgeven en je partner vertrouwen! Ik kan en wil de training dan ook zeker aanbevelen waarbij de leiding van Tessa een absoluut een dikke pluim verdient.

  • #220

    Lydia (dinsdag, 13 juni 2017 15:37)

    Ook ik heb recentelijk meegedaan met de Mindful Run cursus in Franeker. Mochten er nog mensen twijfelen om zich op te geven dan zeg ik hierbij: Go for it! Het maakt je een ander mens. Even heerlijk ontspannen, bezig zijn met je ademhaling en zijn in het hier en nu. De trainer Fred is erg empathisch en heeft veel kennis. Hij leert je hoe je hardlopen kunt combineren met genieten van het moment.
    Dus wil jij graag iets doen om aandacht te besteden aan jezelf, geef je dan gauw op voor de Mindful Run!

  • #219

    Esther (vrijdag, 02 juni 2017 14:06)

    Ik heb veel plezier gehad tijdens en na de mindfulrun cursus in het Sloterpark. Leuke oefeningen en spelletjes in een prachtige rustgevende omgeving. Heerlijk!

  • #218

    Alida (vrijdag, 02 juni 2017 09:04)

    Genoten van de 5 weekse mindfulrun cursus in Franeker. Trainer Fred is een topper! Lekker buiten bewegen en tegelijk "stilstaan". Omdat ik moeilijk onder woorden kan brengen wat het met me gedaan geeft en vooral hoe dat dan kan zou ik aanraden het gewoon te ervaren. Heerlijk om na een avond trainen, alsof het uit het niets kwam, onverwachte inzichten te krijgen en het bewust kunnen focussen op oefeningen die alledaagse stressmomenten kunnen verlichten. Doe wat werkt! Doe mindfulrun!

  • #217

    Astrid (woensdag, 31 mei 2017 19:15)

    Superleuke cursus, ben weer gemotiveerd om te hardlopen. Enthousiaste trainer, werkt aanstekelijk. De oefeningen tijdens de cursus waren erg leuk om te ervaren, een aanrader deze cursus.

  • #216

    Gedi Hendrils (woensdag, 31 mei 2017 09:55)

    Als jij mij een paar maanden geleden had gezegd dat ik ging hardlopen had ik je voor gek verklaard. En zie mij nu, probeer 2x in de week te gaan!!
    Maaike Willemsen-Krikke geeft in Lochem de Mindfull cursus. En hoe. Met enige twijfel (want ja geen hardloop ervaring en niet mijn favoriete hobby) heb ik me laten informeren en heeft Maaike me heel duidelijk gemaakt dat het van allemaal iets is waardoor het allemaal op zijn plek valt/komt. Heerlijk en fijn de maandag avonden. Leuke groep en Maaike die ons liet inzien, voelen en beleven wat de Mindfull Run is. Top gedaan en ik ben er mee door gegaan in de vorm van hardlopen met de ademhalingstechnieken toe te passen en het even aan jezelf te denken. Je hoofd even leegmaken en in je lichaam zijn!! Bedankt heb er veel van geleerd en aan gehad. Groetjes Gedi Hendriks

  • #215

    Gerny (maandag, 29 mei 2017 21:38)

    In Heino heb ik 5 weken mee gedaan met mindful walking (wandelen ipv hardlopen) onder leiding van Martine Flim.
    Eerst vroeg ik mij af of het wat voor mij zou zijn. Ik was gewent snel van A naar B te gaan.
    Maar 5 weken later ben ik helemaal "om". Het is een hele fijne rustige ontspannen manier van wandelen. Ik heb erg veel gehad aan de ademhalingsoefeningen en "uit mijn hoofd" te gaan en meer "in mijn lijf". Tijdens het wandelen kom je in gesprek en zonder dat je het door hebt krijg je gelijk mental coaching, hahaha.... Ik kan het iedereen aanraden om een keer die 5 weekse cursus te proberen. Dankjewel Martine! Ik hoop dat hier een vervolg op komt.

  • #214

    Jolanda (zondag, 28 mei 2017 13:55)

    De vijfweekse Mindful Running cursus in Tilburg was een leuke en leerzame ervaring. Vooral dankzij Truyke van Gool, die alle cursisten in hun waarde laat, maar ook met zorg en aandacht individuele tips en adviezen geeft, een aanrader! Bedankt Truyke en succes met volgende cursussen!

  • #213

    dianne (zaterdag, 27 mei 2017 23:01)

    Mooie curcus .veel geleerd over ademhaling en mindgul loslaten genieten van hier en nu. Danielle is een super mooi mens .Hardlopen op een hele andere wijze beleefd ..niet bezig zijn met de tijd maar met natuur en sportief bezig zijn.

  • #212

    Anita (donderdag, 18 mei 2017 22:52)

    Erg leuke cursus! Had al eens een mindfulness cursus gedaan en was erg nieuwsgierig naar Mindful Run. Ik vond de combinatie van hardlopen en mindfulness en heel erg fijn. Voelde heel natuurlijk aan en lekker buiten bewegen en ontspanning. Heel hartelijk bedankt José!

  • #211

    jeroen aalpol (donderdag, 18 mei 2017 09:18)

    een erg leuke cursus voor wie wat meer wil weten over ademshaling
    technieken tijdens het hardlopen

  • #210

    Audrey (woensdag, 17 mei 2017 11:46)

    Ik heb me opgegeven voor de training Mindful Run Zwolle omdat ik al bezig was met Mindfulness en daarnaast gestart was met hardlopen, dus dit voelde als een passende jas. En dat bleek ook! Heb genoten van alle facetten van de training die op superleuke wijze werd gegeven door Rogier en Hanneke. Samen met de andere deelneemsters deze bijzondere ervaring mogen delen. Ik train nog steeds met de neus-ademhaling en loop meer bewust te genieten van het hardlopen zonder alleen maar te letten op prestatie. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik stond ècht voor mijn lol op zondagochtend om half 10 in t park klaar voor de training ;-).

  • #209

    Gerben (zondag, 14 mei 2017 20:51)

    Vorige week heb ik de individuele cursus afgerond bij Fred in Franeker.
    Normaal ben ik niet zo van deze dingen maar sinds mijn Burn-Out wilde ik echt alles aanpakken om me ook maar weer beter te voelen. Met Fred heb ik veel bereikt en heb echt rustmomenten gevoeld en handvaten gekregen hoe dit ook zelf te bereiken.
    De oefeningen helpen echt! Mijn vrouw heeft samen met mij de laatste training meegedaan. Ook dat voelde goed. Alles valt dan op zijn plaats.
    Fred bedankt! En ik kom zeker weer langs om hiermee door te gaan.

  • #208

    Angelique (zaterdag, 13 mei 2017 18:15)

    Ik heb de cursus vorige week afgerond bij Noortje in Hilvarenbeek.
    We hadden een leuk groepje.
    Ik ben meer gaan genieten van het hardlopen, meer bewuster bezig.
    De bodyscan was wekelijks een heerlijke afsluiter!
    Thanks Noortje!

  • #207

    Martijn (vrijdag, 12 mei 2017 23:24)

    Ik heb de 5 daagse Mindul Run cursus bij Barbara in Velp/Rozendaal gevolgd. Heerlijk buiten, leuk groepje. Heb echt nog meer leren genieten van het hardlopen. Meer bewust met NU bezig. En bewuster met mijn ademhaling bezig, zodat ik rustiger loop. Warenecht hoogtepuntjes, deze zondagochtenden!!!