Cursist ervaringen

Commentaren: 570
  • #570

    Marlies Tasman (vrijdag, 20 mei 2022 21:03)

    Ik heb de mindful walk-cursus gedaan bij Carolien van der Eerden in een prachtige omgeving vlak bij Putten. Heb dat als heel prettig, zinvol en gewoon ook gezellig ervaren. Door de persoonlijke aandacht en ook alle tijd die Carolien voor mij uittrok, ben ik een flinke stap verder gekomen in het omgaan met stress, het regulieren van aandacht en een betere ademhaling. Heel fijn waren ook de zeer uitgebreide mails die ik na iedere bijeenkomst ontving, zodat ik alles op een later moment nog eens rustig de revue kon laten passeren. Kortom: ik zou het eigenlijk iedereen aanraden deze cursus eens te doen. En Carolien, aan jou mijn dank!

  • #569

    Rosemarie van Ruiten (vrijdag, 13 mei 2022 11:51)

    Ik heb de mindful run cursus bij Nicole van Gewoon Nicole gevolgd. Nicole geeft de cursus op een bevlogen manier met persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. De cursus heeft mij meer rust en vertrouwen gegeven. Ik heb nog meer inzicht en ervaring hoe ik met bewuste (neus) ademhaling rust en ontspanning kan inbouwen in de dag.
    Ontzettend bedankt Nicole!

  • #568

    Elke (donderdag, 28 april 2022 10:40)

    Myriam doet haar job met passie en heeft het talent om mensen te inspireren. Ze geeft de cursus op haar eigen manier en heeft mij super veel goesting gegeven om zelf aan de slag te gaan!

    Groetjes, Elke

  • #567

    JV (vrijdag, 22 april 2022 18:27)

    Een prettige manier om (weer) te gaan hardlopen, veel gelet op de neusademhaling, die ik nu ook regelmatig toepas tijdens het fietsen en wandelen, wat zorgt voor minder stress en meer energie. Dank je wel Nicole voor je fijne lessen!

  • #566

    André Stolk (donderdag, 21 april 2022)

    Voor mij is deze cursus een echte eye- (of eigenlijk nose-) opener. Vooral wat betreft adrmhaling, ontspanning en verlaging van stress bij inspanning heb ik veel geleerd en die technieken ben ik ook al in mijn loop- en fietstrainingen aan het toepassen. Ik merk dat ik veel sneller herstel en meer geniet van mijn inspanningen en sportieve prestaties. Voor herhaling of vervolg vatbaar en echt een aanrader voor iedereen die hardloopt of fietst, of je nou beginner bent of gevorderde, maakt niet uit.
    Anja is een enthousiaste coach met een hele persoonlijke begeleiding, ook in de communicatie daags na elke sessie. De tools die ze mij heeft aangereikt zijn voor mij erg waardevol.
    Ik kijk uit naar een vervolg!
    Dankjewel Anja!

  • #565

    Marianne Aarts-Moors (donderdag, 21 april 2022 10:46)

    Aan de cursus mindfull walking, onder begeleiding van Anja van Dijk. heb ik zelfs twee maal deelgenomen. Beide keren heb ik als zeer fijn ervaren. Anja is een zeer betrokken coach/trainer met adviezen waarmee je echt aan de slag kunt gaan. Een echte aanrader.

  • #564

    Agnes (donderdag, 21 april 2022 08:44)

    Zeker een aanrader om aan jezelf te werken.
    Heb geleerd om stil te staan bij jezelf en te ontspannen/rustmomenten te pakken en te genieten.
    De wandelingen waren schitterend, wij hebben gezellige en persoonlijke gesprekken gehad.
    Zij had ook de kennis en interesse om mee te denken in mijn in eigen verhaal.

  • #563

    Liesbeth (donderdag, 31 maart 2022 12:09)

    Een eyeopener om bij MINDFUL RUN HARDERWIJK eens even helemaal anders met (hard)lopen bezig te zijn. Dennis en Jolanda geven op een creatieve en inspirerende manier handvatten die niet alleen tijdens het hardlopen, maar eigenlijk altijd in het dagelijks leven toepasbaar zijn. 'Smaakt naar meer!'

  • #562

    Annemie Van Gorkum (woensdag, 23 februari 2022 17:08)

    Mijn ervaring nadat ik de Powerwalktraining doorlopen heb als instructeur

    Andrea is een goede instructice die goed kan overbrengen hoe je het beste les kunt geven aan een kleine groep.
    Met het handboek en de tips die ze gegeven heeft kun je makkelijk zelf les geven.
    Ik heb in ieder geval een top dag gehad.

  • #561

    Margo (woensdag, 23 februari 2022 10:35)

    Samen met mijn dochter de duo cursus van 4 weken bij Patricia Lazeroms gevolgd. We hebben het als zeer prettig ervaren en er zowel samen als individueel veel van opgestoken. Patricia coacht met inzet en overtuiging. Wij gaan ook zeker nog door met de vervolgcursus.

  • #560

    Annemie (maandag, 07 februari 2022 13:10)

    Ik heb onlangs de privé cursus van 4 weken gedaan. Mindfull walk bij Patricia Lazeroms. Ik heb dit als erg fijn en zinvol ervaren. Mijn grootste eyeopener was de neusadmenhaling. Ik was ervan overtuigd dat ik dit niet kon als notoire mondademhaler...
    Concluderend kan ik zeggen dat ik het een fijne, goede én mooie cursus vond. Een waar kado voor jezelf.
    Patricia is een nuchtere, vriendelijke en energieke coach. Ik ben fan!

  • #559

    Mathijs (dinsdag, 28 december 2021 17:53)

    Ik heb de 5 weekse cursus gedaan met Harjan. Ik vond het een hele interessante ervaring. Met name kennis en inzicht in de neusademhaling was voor mij echt nieuw. Ik merk dat ik dit in het dagelijks leven ook regelmatig toepas en het geeft zeker meer rust en ook meer energie. Tijdens het hardlopen kun je heel mooi je ademhaling reguleren via de neus zodat je veel langer en meer ontspannen kunt lopen. Echt moe wordt je dan niet.

    Harjan is een prettige coach die weet waar die het over heeft en heel gezellig is in de omgang. Ik zou de cursus zo weer met Harjan doen!

  • #558

    MR (woensdag, 22 december 2021 21:26)

    Door de MindfulRun lessen heb ik meer kennis en inzicht gekregen over ademhalen via de neus.
    Ik vind het heel fijn dat ik door de verschillende oefeningen de kracht en het effect van de neus ademhaling op lichaam en geest zelf heb mogen ervaren. Ik merk dat ik deze techniek in het dagelijkse leven graag toe pas. Het geeft echt rust!
    Ik heb het ook leuk gevonden om het hardlopen te combineren met Mindfulness. Ik hou erg van bewegen en stil zitten is niet echt mijn ding.
    De oefeningen zijn laagdrempelig en erg leuk om te doen. Ik heb erg genoten van de cursus die Judith van den Berg heeft gegeven. Bedankt Judith!

  • #557

    Ilse (zondag, 19 december 2021 16:07)

    Ik heb erg genoten van de mindful walk/run cursus van Ellen Alphenaar. Ze heeft me veel geleerd en ik had er erg veel plezier in. Vooral het neusademhalen heeft me veel gebracht. Ik ga zeker nog vaker een cursus volgen.

  • #556

    Gert (donderdag, 16 december 2021 15:41)

    Op het moment dat ik de vijfweekse cursus bij Martijn ging volgen, was ik 10 jaar met hardlopen bezig en ruim twee jaar met mindfulness. Intuïtief had ik al langer het gevoel dat er een combinatie te maken moest zijn tussen hardlopen en mindfulness. Dit ook omdat ik vaak na een loopje in het bos als herboren weer thuis kwam. Echter het hardlopen was bij mij vaak te prestatiegericht en de langdurige zitmeditaties gaven me vaak eerder onrust dan rust. Hoe anders is de cursus van Martijn! Hij laat je allerlei oefeningen doen die telkens weer hetzelfde doel hebben: uit je hoofd gaan en aandachtig zijn in het hier en nu. Sommige oefeningen zijn bekend (voor ervaren lopers), maar door de instructie van Martijn beleef je het toch echt weer anders door voorheen. Ik kan deze cursus zeer aanbevelen, ik denk dat iedereen hier baat bij kan hebben. En je hoeft niet eens een heel actieve hardloper te zijn, want het zijn maar korte stukjes die je loopt. Wat het mij gebracht heeft is dat ik me veel bewuster ben geworden van wanneer ik weer in mijn hoofd aan het rondmalen ben, verder heb ik goede gereedschappen gekregen om op zo'n moment weer terug te keren naar het Nu. Martijn is een hele goede leermeester, zijn uitleg is helder, gedreven, zeer persoonlijk en oprecht. Deze cursus is een absolute aanrader!

    groet,
    Gert

  • #555

    Marielle (maandag, 06 december 2021 14:10)

    Ik heb erg genoten van de wandelingen. Even echt tijd en ruimte voor jezelf nemen! Ik ga er dan ook zeker mee door, met wandelen en aandacht op ademhaling en onbewuste stress momenten voorkomen.

  • #554

    BdV (donderdag, 18 november 2021 20:39)

    In de natuur zijn, focus op de ademhaling en ervaren in het nu met verschillende zintuigen is wat Inge van Bolhuis je kan laten ervaren en de afsluiter in het donker bij bijna volle maan was extra mooie ervaring. Zen naar huis :)

  • #553

    Marjolein Koolwijk (donderdag, 18 november 2021 14:17)

    De wandelingen en de cursus Bij EsterLoopt heeft me enorm geholpen en ik vond het erg fijn !
    Had niet zoveel met mindfull of relaxen (wuifde het lekker weg) maar, moet zeggen dat het me heel goed doet en deed en ik denk vaak terug aan de lessen en sta er meer voor open.
    Het helpt me ook vaak als ik in een drukke dag zit dan neem ik even "rust" dat werkt ! Ester dank je wel en je ziet me zeker nog een keer terug !

  • #552

    Susanna Nevalainen (donderdag, 18 november 2021 14:15)

    Walk the walk, talk the Talk. Ook een coach heeft een coach nodig. En wat had ik een mooie bewegelijke coaching methode en coach gevonden. Bij EsterLoopt, E Mindful, Movement & Coaching. 5 ontmoetingen in de prachtige Zilverstad Schoonhoven met speelse oefeningen, lopen, voelen, kijken en reflecteren. Zonnegroet en hallo tegen jezelf zeggen, ademhalen. Op een zachte, ondersteunende en inspirerende manier weet Ester jezelf te laten ontdekken en uitvinden van waar ben je ....zelf. Het was een mooie ervaring in deze roerige Corona tijd. Bedank Ester voor je tijd, energie, weekopdrachten en professionele begeleiding. Ik zal de walk blijven doen!

  • #551

    Marleen Vriends (donderdag, 11 november 2021 15:54)

    Ik heb erg genoten van de individuele mindful walk cursus gegeven door Patricia Lazeroms van Buitengewoon in Beweging. Genieten van de natuur, bewustzijn , ademhalingsoefeningen, vertrouwen en loslaten, er kwam vanalles aan bod. Goede handvatten en oefeningen die je naderhand ook zelf kunt toepassen en na elke les een mail met alles wat aan bod kwam. Dankjewel Patricia!

  • #550

    Marjan Bakkeren (zondag, 31 oktober 2021 19:36)

    Super fijn, 5 woensdagochtenden door het bos en de heide. Begeleiding door Han Baeten met kleine groep, relaxed en bewustwording van: ademhalings- looptechniek, bewustwording van omgeving, geluiden..... en met name jezelf! Ontstressen en nu nog weten vast te houden � dat ligt natuurlijk geheel bij mijzelf....
    Kortom, aanrader om even terug te gaan naar de basis en onze 24 uurs maatschappij los te laten.�

  • #549

    Lydia (zondag, 31 oktober 2021 13:09)

    Veel van deze cursus geleerd. Heerlijk om in de prachtige natuur bewust te leren hardlopen. Te genieten van het moment. Opmerkzaam te zijn door je zintuigen open te zetten. Veel praktijk gerichte oefeningen waar je gedurende de week ook nog veel aan hebt, zoals ademhalingstechnieken en yoga oefeningen. Ik heb met veel plezier mee gedaan en raad deze cursus van harte aan!

    Bedankt Han Beaten voor je begeleiding, je energie en 't delen van je kennis. ��

  • #548

    Mike (vrijdag, 15 oktober 2021 16:53)

    Lekker 5 verschillende routes gelopen, waarbij we steeds afwisselende oefeningen deden.
    Het was zeker niet eentonig. Ook de begeleiding bij het mediteren was voor mij nieuw en een aanrader.

    Lot bedankt

  • #547

    Driesje (vrijdag, 08 oktober 2021 20:17)

    De omgeving was mooi en rustgevend. Dat merkte ik tijdens de oefeningen. De geuren en kleuren en de lichtval in het bos doen iets met me. En ik vond het leerzaam om de theorie achter de oefeningen te horen. Ook heb ik gezien wat mijn sterke kanten zijn. Die een valkuil kunnen worden... En ik heb zwakke kanten van mezelf ontdekt. En daar ben ik nu hard mee aan het werk!
    Dennis en Jolanda, bedankt voor alles wat ik heb mogen leren en ontdekken!

  • #546

    Francien (dinsdag, 05 oktober 2021 20:35)

    Leerzaam geweest, zeker met de oefeningen en opdrachten over de ademhaling, de manier waarop je loopt. Het waarnemen van je omgeving met je zintuigen. Ik neem het zeker me naar mijn persoonlijke wandelingen.
    Dankjewel Jolanda en Dennis

  • #545

    Lucienne (zondag, 04 juli 2021 14:40)

    Ontspannen wandelen in een prachtige omgeving (Heuvelland) met tussendoor aandacht voor geest en lichaam.

  • #544

    Astrid (vrijdag, 02 juli 2021 18:10)

    Door een podcast van Martijn Mensink werd ik enthousiast over neusademhaling. Vervolgens de cursus Mindful run gevolgd en nu heb ik al veel meer energie.
    Ik heb PICS (Post Intensive Care Syndroom) en ik had daardoor minder energie maar door de cursus kan ik nu weer hardlopen, racefietsen en tennissen zonder dat ik daarna last van mijn hoofd heb.

  • #543

    Conny (vrijdag, 02 juli 2021 14:57)

    Ik ben blanco gestart , zonder verwachtingen met de cursus mindful walk bij Mirjam. Na de 1 e cursus wilde ik in 1 e instantie stoppen. Ik merkte dat ik me niet open kon stellen voor de opdrachten en dacht dat het nog niet het moment was om hiermee te beginnen. Maar door de positieve en rustige manier van benaderen van Mirjam heb ik besloten om de cursus af te maken. Het mooie van deze cursus is dat er iedere les wel opdrachten zijn die je pakken en waar je thuis mee verder kan. Vooral ook geleerd dat er eerst bewustwording moet zijn voordat je verder kan. In het dagelijks leven merk ik nu dat ik me meer bewust ben van mijn ademhaling, mijn omgeving. Ik probeer ook Oefeningen toe te passen die we aangereikt hebben gekregen.
    Vooral de les in een klein groepje was fijn. Er was tijd en ruimte om naar elkaar te luisteren waardoor ik me veilig voelde.
    Het was voor Mirjam de 1 e keer en ze heeft het super gedaan. Steeds weer nieuwe opdrachten op een leuke speelse manier bedacht.

  • #542

    Carla wessels (dinsdag, 29 juni 2021 18:03)

    Het is voor iedereen toegankelijk en je bent lekker buiten bezig voor je zelf maar ook met de groep.

  • #541

    Monique uit Beverwijk (zaterdag, 26 juni 2021 12:03)

    Hi Nathalie,

    Ik ben echt heel blij dat ik de mindful walking cursus/workshop gedaan heb.
    Wat een leuke manier om te leren ontspannen en het was nog gezellig ook vond ik�. Ook veel geleerd en ik wandel nu veel bewuster. O
    Ik gebruik nog veel verschillende tips tijdens het wandelen �. Heerlijk.

    Dank je wel ����

    Fijn weekend.

    Groetjes
    Monique

  • #540

    Kim Hiddink (woensdag, 23 juni 2021 10:56)

    Door de kennis van Jill over bewegen in combinatie met de juiste ademhaling, heb ik deze cursus als zowel erg leerzaam als ontzettend leuk ervaren. De combinatie van theorie en praktijk maakte de cursus voor mij succesvol omdat ik het geleerde direct in de praktijk kon brengen. Resultaat; bewustzijn en daardoor meer ontspanning wat uiteindelijk meer energie oplevert. Dank Jill!

  • #539

    Robin (woensdag, 23 juni 2021 09:50)

    Mindful Run cursus gegeven door Han en Hanny waarbij in 5-weken aandacht wordt besteed aan lichaamshouding, ademhaling, aandacht, zintuigen en (hard)loop techniek op een speelse manier met gebruik van de elementen van de natuur. Na afloop altijd een voldaan en energiek gevoel!

  • #538

    Marjan Bakkeren (vrijdag, 18 juni 2021 20:58)

    Deze cursus Mindful run werd door Hanny en Han met zoveel enthousiasme gegeven dat je hoe dan ook met positieve energie erin meegesleept werd en er met nog meer positieve energie uitkwam! Top, aanrader:
    ademhalings- looptechniek; zien, voelen, horen, ruiken; meditatie- yoga oefening

  • #537

    Voetje75 (donderdag, 17 juni 2021 14:26)

    Nooit gedacht dat ik me bij deze cursus zo prettig zou gaan voelen. De rust maar toch ook de energie die ik hier uit heb gehaald is heel bijzonder. Smaakt naar meer….

  • #536

    Alita (zondag, 13 juni 2021 08:12)

    Bewustwording van de situatie waar in je leeft.De handvaten die je krijgt om weer verder te kunnen.De ontspanning van ademhaling en geest.Vond het fijn.

  • #535

    Rico (donderdag, 10 juni 2021 11:25)

    Mijn verwachting van de Mindful Run cursus was om me meer bewust te worden van wat er om je heen gebeurd, hoe je op een prettigere manier kan lopen en meer plezier kan beleven en kan ontladen / opladen gerelateerd aan stress. Dit is ten volle uitgekomen. Enerzijds door neusademhaling, anderzijds door te kijken, te ruiken. Oefeningen waren leuk, ook door de kennis en het enthousiasme van de instructeur. Zeer mooie afsluiting gehad op een zonnige avond bij de Veluwzoom / Posbank. Al met al een aanrader.

  • #534

    Aukje (donderdag, 10 juni 2021 09:17)

    Ik wilde weer plezier krijgen in het hardlopen. En dat ervaar ik weer na deze cursus. Ik ga nu de deur uit met ‘niks moet’, maar ervaren en zien waar je uitkomt. Verder zit ik beter in mijn ademhaling door veel meer via mijn neus adem te halen. Dat geeft rust en meer zuurstof.

  • #533

    charlotte (dinsdag, 01 juni 2021 11:54)

    �Mijn eerste ervaring met de Mindful Walk clinic voelde af en toe wat onwennig, maar tegelijkertijd een openbaring. Ongelofelijk wat soms kleine lichaamsbewegingen met het gevoel van je lichaam en geest kunnen doen. Wanneer je dit waarneemt, kan het enigszins confronterend zijn (gezien je ineens de spanning in je lichaam voelt die je al tijden met je mee draagt, maar wellicht nooit hebt opgemerkt), maar door het luisteren en opvolgen van de stem van Anoesjka( Mindful Wak Noordenveld/Tynaarlo) komt die ontspanning geleidelijk en dat voelt verlichtend. Het wandelen in de natuur, de vogels die je hoort fluiten, de momenten waarbij je stil staat, je ogen sluit en in het moment je lichaam beetje bij beetje voelt loskomen en je geest rustiger wordt, dat voelt intens mooi.�
    En weet je ik ga door met de 5 wekelijkse cursus
    Charlotte

  • #532

    Hedy (dinsdag, 01 juni 2021 11:49)

    Mijn doel om te beginnen met Mindful Walk is om regelmatig te bewegen en wandelen.
    De motivatie om het zinvol en leuk te gaan vinden dit is gelukt Yesss!!

    Wat voor mij ook waardevol zijn de ademhalingsoefeningen ik doe dit nu bewuster je krijgt ook meer eeneiige.

    Mindful Walk heeft praktische en eenvoudige oefeningen laagdrempelig.
    Onder begeleiding van coach Anoesjka, die je ruimte en toch alle aandacht voor je heeft.
    Al met al heeft de Mindful Walk mij hele mooie en plezierige momenten gebracht.

    Bedankt Anoesjka�

  • #531

    Catrien (dinsdag, 25 mei 2021 21:15)

    Cursus heeft mij meer gebracht dan ik bij aanvang had verwacht. Ervaren hoe belangrijk een moment rust voor mezelf kan zijn en neusademhaling geleerd. En veel afwisseling. Aanrader en met een glimach naar huis

  • #530

    Reina Sluiter-Scholten (maandag, 24 mei 2021 19:21)

    We hebben de cursus aangeboden gekregen via de mantelzorg Harderwijk, even wat tijd voor onszelf en hoe we het beste op onszelf kunnen passen; let op de ademhaling, focus, kijk en geniet van de omgeving als je een rondje loopt en doe het ook eens stil en let daarbij op je ademhaling, yoga oefeningen tussendoor, helemaal goed voor de mens.
    Dennis en Jolanda hebben dit super aan ons doorgegeven

  • #529

    Hermine Benschop-Durieux (maandag, 10 mei 2021 17:30)

    Het was leuk ! Deze drie woorden omschrijven nooit wat ik tijdens de cursus beleefd heb. Wat heb ik veel geleerd aan techniek en over mijzelf.
    Gelukkig kreeg ik een uitnodiging tot deelname via Steunpunt Mantelzorg Nunspeet.
    In een begeleidende brief schreven Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer uit Harderwijk wat zij voor mij konden betekenen. Aan het eind stonden 10 redenen waarom je de cursus zou willen volgen, op nummer 1 stond: Minder Stress. Dat hielp mij over de streep. Het is Jolanda en Dennis met hun enthousiasme, stimulans, en hun ontwapenende rustgevende houding gelukt , mij 5X heerlijk in de Leuvenumse bossen bij Hulshorst mee te laten huppelen. Huiswerk kregen wij ook mee. Daardoor ontdekte ik o.a. dat ik in de dagelijkse situaties, niet de gehele dag door constant dooradem. Ik probeer nu een andere looptechniek uit waarbij ik minder energie kwijt raak. De uitleg van de coaches was zeer verhelderend. Fijn waren de oefeningen tussen de korte loopjes door. Wij hadden een leuk clubje leerlingen, de sfeer was uitstekend. Dank je wel Jolanda en Dennis. Ik verheug mij op de terugkomdag, en denk sterk aan deelname van een evt. vervolgcursus.

  • #528

    Marjo (zondag, 09 mei 2021 14:14)

    Heerlijke wandelingen, leuke groep en veel geleerd�
    Dennis en Jolanda hebben alles heel goed en duidelijk uitgelegd

  • #527

    Henri (dinsdag, 04 mei 2021 19:14)

    Door de ademhalings oefeningen onder het lopen te doen wordt je wel rustiger. Het is ook fijn om buiten te zijn en ik had geluk de enige cursist te zijn zodat ik op mijn gemak was. Marjanne legde alles goed uit.

  • #526

    Eef (donderdag, 29 april 2021 12:13)

    Wat heb ik genoten van de walk-cursus! Inmiddels veel geleerd over de houding bij het lopen, hoe op een goede manier te ademen. Ik dacht altijd dat echte sporters bijv al een hele goede ademhaling hebben. Maar dat is dus zeker niet altijd zo! Ik heb de cursus gedaan bij Jill, in de prachtige omgeving van het Gooi. Wat een lieve, kundige, zorgzame en enthousiaste vrouw! Ik begrijp nu veel beter hoe het is om mindful in het leven te staan. Echt een aanrader deze cursus!!

  • #525

    Christine (maandag, 26 april 2021 21:32)

    De vervolgcursus bij Hetty van Toorn gedaan. De combinatie van hardlopen, yoga-oefeningen en mindful aanwezig zijn in de prachtige parken en natuurgebieden rondom Den Haag voelde elke keer als een mini-vakantie. Ik ben er weer aan herinnerd om je niet te laten weerhouden door belemmerende gedachten als je iets graag wil doen. Hetty haar enthousiasme, energie en positiviteit werken daarbij aanstekelijk!

  • #524

    Jolien (vrijdag, 16 april 2021 22:33)

    Wat een fijne cursus! Ik heb veel geleerd en was tijdens het hardlopen ook echt ontspannen. Uit het hoofd en in het moment, dat is waar ik het voor deed.

  • #523

    Anne-mieke Pluijm (vrijdag, 09 april 2021 20:52)

    Een geweldige ervaring, een hele andere kijk op hardlopen gekregen. In 5 weken héél veel geleerd van Eefje Melssen tijdens de mindful runcursus in Boekel.
    Ik kan t iedereen aanbevelen!

  • #522

    Elly Vroegh (donderdag, 25 maart 2021 06:02)

    Het is een geweldige reis de wandcoachopleiding. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plaats met bewustwording van je eigen ademhaling. Dank jullie wel dat ik mee mag op reis met jullie om dit te ervaren �

  • #521

    Gerda Doppenberg (dinsdag, 23 maart 2021 14:08)

    Gisteren was de laatste keer van de 5 daagse cursus Mindful Run. Ik ben 5x ik op pad geweest in Harderwijk met Jolanda de Bruin. Van elke keer heb ik genoten en geleerd. Het luisteren naar m'n lichaam is wel heel belangrijk om plezier in het lopen te houden en het nog lang vol te kunnen houden. Jolanda is een toptrainer en een pracht mens!
    Mocht je twijfelen misschien vanwege leeftijd, ik ben 71 jaar en het was zo goed om mezelf dit te gunnen! Voor mij komt ook zeker nog een vervolg.