Cursist ervaringen

Commentaren: 457
  • #457

    miranda k. (donderdag, 13 juni 2019 20:17)

    6 weken met Natascha van der Klooster (Gietervolgeluk) , mindful walk, in Alphen aan den Rijn gelopen. Ik ging er blanco in, maar vond het leuk om te doen. Samen met 5 andere meiden (gezellig) gelopen, oefeningen tussendoor gedaan, en de focus ook bij Mindful gelegd. Niet alles kun je meenemen in je eigen levensritme, maar er zijn paar oefeningen die ik zeker meeneem!

  • #456

    Anita (maandag, 10 juni 2019 17:26)

    Ik heb een 5 wekelijkse cursus gevolg voor Mindfull running, ik vond het een fijn cursus, duidelijke oefeningen, makkelijk te volgen en zeker een opstap voor een beginnende hardloopster zoals ik!! Leuke oefeningen en laagdrempelig en zeker een aanrader.

  • #455

    Petra van Dalen-Tazelaar (maandag, 10 juni 2019 10:19)

    Oeps sorry hij ging niet door kreeg hem niet verzonden verwijder er gerust enkele �.
    Maar het zegt genoeg het was gewoon super ��

  • #454

    Petra van Dalen-Tazelaar (maandag, 10 juni 2019 10:11)

    Wij hebben een mooi groepje dames de mindfulness run cursus van Esther van Ham gevolgd.
    5 weken iedere week op de woensdagavond wat vlogen deze avonden en weken voorbij.
    Wat was dat jammer want we hadden een mooie groep met mooie mensen die erg divers waren maar allemaal het zelfde doel hadden.
    Meer bewust lopen hard of zacht dat maakte niet uit maar gericht op de aandacht.
    Aandacht voor het lopen aandacht voor de ademhaling, aandacht voor je zintuigen, aandacht voor je omgeving.
    Verschillende locaties waar we liepen wat het afwisselend en leuk maakte en de mooie, deskundige, uitdagende, enthousiaste, begeleiding en uitleg van Esther.
    Dank je wel het was een mooie ervaring dit te hebben mogen volgen.

  • #453

    Petra van Dalen-Tazelaar (maandag, 10 juni 2019 10:10)

    Wij hebben een mooi groepje dames de mindfulness run cursus van Esther van Ham gevolgd.
    5 weken iedere week op de woensdagavond wat vlogen deze avonden en weken voorbij.
    Wat was dat jammer want we hadden een mooie groep met mooie mensen die erg divers waren maar allemaal het zelfde doel hadden.
    Meer bewust lopen hard of zacht dat maakte niet uit maar gericht op de aandacht.
    Aandacht voor het lopen aandacht voor de ademhaling, aandacht voor je zintuigen, aandacht voor je omgeving.
    Verschillende locaties waar we liepen wat het afwisselend en leuk maakte en de mooie, deskundige, uitdagende, enthousiaste, begeleiding en uitleg van Esther.
    Dank je wel het was een mooie ervaring dit te hebben mogen volgen.

  • #452

    Petra van Dalen-Tazelaar (maandag, 10 juni 2019 10:10)

    Wij hebben een mooi groepje dames de mindfulness run cursus van Esther van Ham gevolgd.
    5 weken iedere week op de woensdagavond wat vlogen deze avonden en weken voorbij.
    Wat was dat jammer want we hadden een mooie groep met mooie mensen die erg divers waren maar allemaal het zelfde doel hadden.
    Meer bewust lopen hard of zacht dat maakte niet uit maar gericht op de aandacht.
    Aandacht voor het lopen aandacht voor de ademhaling, aandacht voor je zintuigen, aandacht voor je omgeving.
    Verschillende locaties waar we liepen wat het afwisselend en leuk maakte en de mooie, deskundige, uitdagende, enthousiaste, begeleiding en uitleg van Esther.
    Dank je wel het was een mooie ervaring dit te hebben mogen volgen.

  • #451

    Petra van Dalen-Tazelaar (maandag, 10 juni 2019 10:09)

    Wij hebben een mooi groepje dames de mindfulness run cursus van Esther van Ham gevolgd.
    5 weken iedere week op de woensdagavond wat vlogen deze avonden en weken voorbij.
    Wat was dat jammer want we hadden een mooie groep met mooie mensen die erg divers waren maar allemaal het zelfde doel hadden.
    Meer bewust lopen hard of zacht dat maakte niet uit maar gericht op de aandacht.
    Aandacht voor het lopen aandacht voor de ademhaling, aandacht voor je zintuigen, aandacht voor je omgeving.
    Verschillende locaties waar we liepen wat het afwisselend en leuk maakte en de mooie, deskundige, uitdagende, enthousiaste, begeleiding en uitleg van Esther.
    Dank je wel het was een mooie ervaring dit te hebben mogen volgen.

  • #450

    Petra van Dalen-Tazelaar (maandag, 10 juni 2019 10:09)

    Wij hebben een mooi groepje dames de mindfulness run cursus van Esther van Ham gevolgd.
    5 weken iedere week op de woensdagavond wat vlogen deze avonden en weken voorbij.
    Wat was dat jammer want we hadden een mooie groep met mooie mensen die erg divers waren maar allemaal het zelfde doel hadden.
    Meer bewust lopen hard of zacht dat maakte niet uit maar gericht op de aandacht.
    Aandacht voor het lopen aandacht voor de ademhaling, aandacht voor je zintuigen, aandacht voor je omgeving.
    Verschillende locaties waar we liepen wat het afwisselend en leuk maakte en de mooie, deskundige, uitdagende, enthousiaste, begeleiding en uitleg van Esther.
    Dank je wel het was een mooie ervaring dit te hebben mogen volgen.

  • #449

    Petra van Dalen-Tazelaar (maandag, 10 juni 2019 10:08)

    Wij hebben een mooi groepje dames de mindfulness run cursus van Esther van Ham gevolgd.
    5 weken iedere week op de woensdagavond wat vlogen deze avonden en weken voorbij.
    Wat was dat jammer want we hadden een mooie groep met mooie mensen die erg divers waren maar allemaal het zelfde doel hadden.
    Meer bewust lopen hard of zacht dat maakte niet uit maar gericht op de aandacht.
    Aandacht voor het lopen aandacht voor de ademhaling, aandacht voor je zintuigen, aandacht voor je omgeving.
    Verschillende locaties waar we liepen wat het afwisselend en leuk maakte en de mooie, deskundige, uitdagende, enthousiaste, begeleiding en uitleg van Esther.
    Dank je wel het was een mooie ervaring dit te hebben mogen volgen.

  • #448

    Nancy (zondag, 09 juni 2019 10:54)

    Esther van der Salm heeft hart voor wat zij doet en dat bracht zij al over, toen ik met haar in contact kwam. Ik heb de 5-weekse Mindful Run cursus bij haar gevolgd en deze voelde elke week als een cadeau. Leren luisteren naar je eigen persoonlijke natuurlijke begrenzers is voor mij de meest waardevolle reminder die ik hieruit heb meegenomen.

  • #447

    Marijke (zaterdag, 08 juni 2019 15:26)

    Gisteren de 5 weekse Mindful Walk afgerond bij Esther van der Salm. Wát een fijne cursus! Allereerst loop ik nu zonder pijn in mijn bekken door Esther's looptips. Dat maakt dat ik nu veel vaker en met plezier loop. De neusademhalingstechniek bevalt heel goed, niet alleen tijdens het lopen maar ook daarbuiten. Je leert je grenzen heel goed aanvoelen daardoor, zowel fysiek als mentaal.
    Iedere week heerlijk ontspannen naar huis, niet alleen door het lopen maar ook door de oefeningen tussendoor.
    Écht een aanrader, ook door de persoonlijke begeleiding door Esther, die aandacht heeft voor iedereen!

  • #446

    Judith (zaterdag, 08 juni 2019 15:10)

    De afgelopen weken heb ik met veel plezier de cursus Mindful Walk gedaan. Heerlijk in de natuur en een momentje voor jezelf maken om je bewust te worden van je eigen lichaam. Fijn in een kleine groep wat al snel vertrouwd voelt. Tijd voor ontspanning, bewustwording maar zeker ook voor gezelligheid!

  • #445

    Annemiek (maandag, 03 juni 2019 11:31)

    De afgelopen 5 weken de Minful Run gevolgd bij Wilfried Polman. Veel van opgestoken en van geleerd! Bij het vervolg ben ik zeker aanwezig! Je straalt rust en relaxedheid uit, daar mag je trots op zijn!

  • #444

    Hilly (donderdag, 30 mei 2019 22:44)

    Mindful run wat verwacht je ervan? Was toch erg nieuwsgierig wat het te bieden had. In deze drukke tijd even de tijd nemen voor mezelf. Dan maar aan melden en ervaren. Wat heb ik genoten. Heerlijk buiten zijn in de natuur, dan gelijk oefeningen krijgen die je toe kan passen om meer rust te krijgen. Hardlopen met neus ademhaling zodat je kan ervaren wat het met je doet. En dat je dan onbewust teveel van je lichaam vraag. Door je snelheid terug te brengen herstel je lichaam ook sneller. Loop nu inmiddels 10km op neus ademhaling. Zo trots op. Alleen door zo'n cursus en de duidelijke uitleg van hoe of wat. En vooral genieten. In het kort. Leerzaam, natuur, genieten, ontspannen,een echte aanrader. Marian bedankt was een geweldige ervaring.

  • #443

    Sigrid Bruel (woensdag, 29 mei 2019 19:47)

    Mindful run o.l.v. Marian. Een compacte cursus van1,5 uur. Onderweg hardlopen en wandelen afgewisseld met yoga e.a. Onder tussen genieten van de natuur. Elke keer een andere route. Wat heb ik genoten en toch ook weer wat bijgeleerd. Vooral meer ademen door m'n neus. En voor mezelf ook Zen momenten nemen. Voor iedereen een aanrader!! Met heel veel plezier denk eraan terug. Sigrid Bruel, Tiel

  • #442

    Peter Breur (woensdag, 29 mei 2019 00:17)

    Helaas vanavond alweer de laatste avond Mindful Walk gehad onder leiding van twee kanjers Jolanda en Dennis. Vijf fantastische avond beleefd in de Harderwijkse bossen. Mooie dingen geleerd......en beleefd. Ik kreeg dit als cadeau van mijn vrouw en het is één van de mooiste cadeautjes die ik ooit heb gehad. Nu weer even afkicken, maar met een super ervaring die ik nooit had willen missen. kan niet wachten op het vervolg :-)

  • #441

    Jan van 't Veer (dinsdag, 28 mei 2019 17:16)

    De afgelopen 5 weken heb ik de Mindful Run training van Wilfried Polman gevolgd. Een zeer afwisselend en uitgebalanceerd programma. Goede en duidelijke instructie op maat in ontspannen sfeer en prachtige omgeving (Landgoed Prattenburg en Plantage Willem III). Veel aan gehad m.b.t. neusademhaling. Ik kijk uit naar de vervolg training.

  • #440

    Angelique (dinsdag, 28 mei 2019 15:40)

    Ik heb de 5-weekse Mindful Walk cursus echt als heel fijn ervaren. Lekker in de buitenlucht. Elke week genoot ik weer van de natuur. Geen les was hetzelfde. Leuk om ook in je dagelijks leven toe te passen. Ik heb er veel aan gehad. Vooral de neusademhaling gebruik ik vaak. Nu volg ik ook de Mindful Run! Esther van der Salm is een fijne vrouw. Toegankelijk , open en geïnteresseerd in iedereen. Bij twijfel echt doen. De 5 weken vliegen voorbij !!

  • #439

    Machteld (donderdag, 23 mei 2019 11:39)

    Onlangs heb ik de Mindful Walk cursus gevolgd bij Happyo in Zeist. Jolanda van Happyo heeft me ervan bewust gemaakt dat het heel eenvoudig is om in het dagelijks leven mindful bezig te zijn. Zo pas ik tegenwoordig het 'neus-ademhalen' toe als ik op de fiets zit of focus ik even op één van mijn zintuigen wanneer ik een stukje wandel. Jolanda begeleidde onze groep op een heel fijne, ontspannen manier. De afsluitende sessie was bijna een klein feestje met na afloop thee, (gezond) lekkers en een persoonlijk bedankkaartje voor alle deelnemers van Jolanda. Ik vond het heerlijk om de week te beginnen met een mindful wandeling in de bossen van Zeist en kan het iedereen aanraden!

  • #438

    Wieteke (zondag, 19 mei 2019 19:14)

    Afgelopen maand de cursus gevolgd bij Tineke (Gemert-Helmond). In een mooie natuur omgeving veel geleerd over ademhaling, ontspanning en hardlopen. Bedankt!

  • #437

    Patricia (woensdag, 08 mei 2019 12:28)

    Ik heb de afgelopen weken de Mindfull cursus op maandagavond gedaan bij Astrid ( Gooise Meren). Leuke cursus en mijn ademhaling is veel beter. Ik zou het iedereen aanraden die even een momentje voor zichzelf nodig heeft! Astrid bedankt !

  • #436

    Femke (woensdag, 01 mei 2019 12:27)

    De 5 weekse mindful run training van Wilfried Polman is mij erg goed bevallen! Wilfried is open, betrokken en deskundig, waardoor ik direct met vertrouwen de training startte. De oefeningen hebben me geholpen om stress te verminderen, oog te hebben voor kleine dingen en daarnaast om ook meer te genieten van het hardlopen! Ik zie uit naar een vervolg!

  • #435

    Liesbeth (dinsdag, 30 april 2019)

    Een hele leuke ervaring, de 5 weekse mindful run cursus bij Wilfried Polman. Wilfried is erg geïnteresseerd en oprecht belangstellend. Hij houdt rekening met wat wel en niet mogelijk is per persoon. Dat maakte dat ik me veilig voelde om nieuwe dingen uit te proberen en soms net een drempel te nemen die ik anders misschien niet genomen had.
    Een goede cursus om te leren het presteren te laten varen, maar vooral te genieten.

  • #434

    Natasja Geurts (zaterdag, 13 april 2019 13:36)

    De cursus Mindful Walk bij Christina Spijkerman is me erg goed bevallen. Ben me bewuster geworden van mijn houding en de neusademhaling waarbij je sneller herstelt van inspanning en spanning.

  • #433

    Anja Pahlke (dinsdag, 09 april 2019 10:43)

    Zondag 7 april de laatste Mindful Walk gehad onder leiding van Christina Spijkerman in het Kruisbergse bos in Doetinchem. Wat een mooie omgeving om te wandelen. Bewustwording omtrent je ademhaling is wat ik meeneem uit deze Mindful Walk. Een echte aanrader! Zeker de moeite waard.

  • #432

    YM (vrijdag, 05 april 2019 14:32)

    Super leuk gehad, leerzaam en vooral een duwtje in mijn rug gekregen om meer te gaan rennen maar dan met beleid. Ik heb mijn grenzen leren kennen en weten te verleggen. Dank voor alle tips, trucs en aandacht.

  • #431

    Joke Mikkers (maandag, 01 april 2019 16:23)

    De cursus die door Albert wordt gegeven heb ik als zeer aangenaam ervaren. De combinatie hardlopen met mindful was precies wat ik nodig heb. Je mag zelf je grenzen opzoeken. Dank Albert en veel succes!

  • #430

    Liesbeth de Jong (vrijdag, 29 maart 2019 20:13)

    Wat een geweldige ervaring mindful run cursus bij Wendy van der Ende in Bleiswijk.
    Dit neem ik in mijn hart en voor mijn verdere leven mee.
    Liesbeth de Jong Bleiswijk maart 2019

  • #429

    Erna (dinsdag, 26 maart 2019 21:12)

    Met veel plezier bij Mirjam Melai de mindful running cursus gevolgd. De locatie was heerlijk, in het bos Den Treek. En Mirjam wist elke keer weer een afwisselend, leuk en interessant programma te bedenken. Veel van opgestoken, door praktische tips, oefeningen, spelletjes (ja het moet vooral leuk zijn) en met name de 7 pijlers zal ik proberen toe te passen. Super bedankt Mirjam!

  • #428

    Rixt (dinsdag, 12 maart 2019 08:44)

    Een mooie combinatie van hardlopen & mindfulness. Een superfijn groepje lieve meiden en heel veel geleerd dankzij Tine, top! ♡♡♡

  • #427

    Sandra (maandag, 11 maart 2019 18:54)

    Ik heb net een 5 weekse training mindful wandelen bij Juliette Reijmers afgesloten. Gelijk aangemeld voor de vervolgcursus. Het was leuk en gezellig maar belangrijker: ik heb er ook heel veel aan gehad!

  • #426

    Elsa Loos (woensdag, 06 maart 2019 18:30)

    De Mindfulrun cursus bij Esther van der Salm is een absolute aanrader! Ik heb er wekelijks met volle teugen van genoten! In mijn eigen Hypnotherapie & IEMT praktijk begeleid ik mensen in hun persoonlijke processen waarna het juist ook voor mij belangrijk is om #los# te kunnen laten.. Hoe fijn is het dan als je in de vrije natuur, de frisse buitenlucht, met behulp van speciale ademhalingstechnieken je eigen grenzen leert verkennen en herkennen..! Esther is een warme en fijne persoonlijkheid en oa door onze raakvlakken op werkgebied kwamen we er al snel achter hoe mooi eea op elkaar aansluit en kan versterken wat betekent dat wij wellicht in sommige situaties kunnen samenwerken of doorverwijzen.
    Esther, super fijn dat ik je heb leren kennen...!

  • #425

    Els van Zandbergen (woensdag, 06 maart 2019 18:29)

    Het gevoel wat je krijgt na een wandeling met Esther van der Salm is fantastisch. Het is 1,5 uur een cadeau voor jezelf, geestelijke en lichamelijke ontspanning. Tijdens de wandeling doe je oefeningen die je aan het denken zetten. Elke week een ander thema. Ik vond het een zeer bijzondere belevenis die ik zeker nog eens wil beleven bij en met Esther.

  • #424

    Marcella Zedde (woensdag, 06 maart 2019 18:28)

    De mindful walk cursus bij Esther van der Salm gedaan. Wat echt een aanrader is. Nooit geweten dat letten op een goede manier van ademhaling zoveel verschil kan maken. Door wat je in de lessen leert ook thuis toe te passen slaap ik veel lekkerder en sneller in. Ik vond het een cadeautje.

  • #423

    Lidia Hoogendoorn (woensdag, 06 maart 2019 18:26)

    Net de 5-wekelijkse cursus Mindful Walk afgerond, nadat ik vorig jaar de cursus Mindful Run bij Esther van der Salm heb gedaan. Wandelen kon ik al, maar Mindful Walk wat is dát fijn! Geleerd om te focussen, te vertrouwen, de neusademhaling. Super! Ook in privésitusties en werk erg goed toe te passen! Zo blij met de ervaring! En Esther is goud! Zij heeft aandacht voor iedereen in de groep en is een heel prettig warm mens! Kortom: ook Mindful Walk bij Esther is een absolute aanrader!

  • #422

    Marga Ootes (woensdag, 06 maart 2019 18:25)

    Ik heb veel gehad met de cursus van een aantal weken. Pas de tools toch geregeld toe. Verder ben ik ook blij met de mailtjes vanuit de 3-daagse 'Rust in je hoofd'-challenge die ik heb gekregen. Luister ze nog regelmatig. Tuurlijk val je weleens terug, dat weet je ook. Dat signaleer je ook maar toch pak je t toch weer redelijk snel op. Ik ben blij dat ik de cursus op t Hemmeland heb mogen volgen. Dank je wel Esther van der Salm. Dank je wel.

  • #421

    Linda van Oorschot (donderdag, 28 februari 2019 21:46)

    Vorige week m'n laatste les mindful run gehad bij Patricia Lazeroms. Een cadeautje voor mezelf. Op de mooie locatie Visdonk veel opgestoken over de neusademhaling en allerlei technieken voor de bewustwording van jezelf en je omgeving. Fijn dat we hierin goede begeleiding, tips en e-mails (als mooi naslagwerk) van haar kregen. Veel dingen om mee te nemen in het dagelijks leven op de mooie, mindere en sportieve momenten. Nu al meer energie dan ooit. Ik kijk uit naar een vervolg-cursus.

  • #420

    Yvonne (donderdag, 28 februari 2019 20:06)

    De laatste les mindfulwalk zit er helaas op. De 5 wekelijkse curus was een fijne ervaring, waarin de neusademhaling als een rode draad doorheen liep. Elke week weer handige tips waar we mee aan de slag konden. Luisteren naar je lichaam, bewust worden van je zelf, vertrouwen hebben. Wandelen in een bosrijke omgeving... Heerlijk! Kortom: het is zeker een aanrader om de mindfulwalk of mindfulrun bij Patricia te volgen. Patricia straalt zoveel positiviteit uit, dat je wel enthousiast moet worden. Gelukkig hebben we de wekelijkse powerwalklessen nog bij Patricia, waarin de geleerde technieken goed kunnen worden toegepast. Bedankt coach!

  • #419

    Corrie Kempenaars (zaterdag, 16 februari 2019 12:21)

    12 februari 2019 was de eerste les van de 5 lessen mindfull walk met Patricia Lazaroms onze coach in Roosendaal. Een klein groepje van 4 personen en de coach zorgde voor voldoende aandacht per individu. Met Patricia die zo professioneel, enthousiast en motiverend is, had ik al ervaring met Powerwalking en wat erg belangrijk is tijdens het proces van de mindfull walk voor mij was vertrouwen in jezelf van het loslaten van al die muppets in je hoofd zoals Patricia dat altijd zo mooi vertelde. Tijd voor jezelf, energie en positiviteit opsnuiven in het bos waar deze cursus plaats vond en niets wat MOET. Wat je met neusademhaling allemaal bereikt was voor mij een geheel nieuwe techniek wat je dagelijks kunt toepassen in je leven. Alle tips die we weer elke les na afloop meekregen om weer toe te passen op momenten dat je het nodig had waren zeer waardevol. Luisteren naar je eigen lichaam, je hart voelen en horen kloppen. Allemaal bijzondere momenten. De laatste les 9 februari was een mooie afsluiting aan het water, zonnetje erbij en de body scan. We hadden er allemaal moeite mee dat dit de laatste les was dus op naar de mindfull walk cursus 2.0 na de zomer, hierbij alvast de aanmelding!! Patricia bedankt voor de mooie lessen.

  • #418

    trudie (donderdag, 14 februari 2019 12:22)

    Van de week de laatste les gehad van de mindful walk cursus bij Jolanda van `Happyo` in Zeist. Het was een hele leuke ervaring, en ik weet zeker dat ik in het dagelijkse leven heel veel van het geleerde gemakkelijk kan toepassen. Het was vooral ook heel leuk om het enthousiasme van Jolanda te zien. Bedankt voor alle mooie wandelingen in de natuur en heel veel succes verder. Ik kan het iedereen aanraden om het gewoon zelf te gaan ervaren.

  • #417

    Sandra Haast (zaterdag, 12 januari 2019 21:30)




    De Mindful Run Cursus in Roosendaal (eind 2018) o.l.v Patricia Lazeroms was een hele fijne ervaring! Ik ben er blanco ingegaan, had geen idee wat me te wachten stond.
    Het heeft mij al veel verrijking gegeven in gewoon de dagelijkse dingen van de dag. ( gezinsituaties, werk, drukte, emoties)
    Simpel weg het meer bewust worden van..
    De neusademhaling geeft mij niet alleen een sneller herstel na een stevige wandeling of run maar zoveel rust, erg verrassend.
    En de bodyscan hele fijne ervaring wat n whoow effect!

    Patricia super bedankt voor jouw enthousiasme, fijne begeleiding, en warme afsluiting met een lieve goody bag en persoonlijk certificaat, Top!

    Ik kan het echt iedereen aanraden een keer te gaan ervaren!

  • #416

    Toon van der Burgt (zondag, 30 december 2018 13:27)

    Mindfull Run Cursus Roosendaal eind 2018 o.l.v. Patricia Lazeroms.
    Bedankt voor de cursus, jouw enthousiasme en inspirerende en motiverende begeleiding, de verzorgde trainingen, de verhelderende verslagen en huiswerkopdrachten die er steeds op volgden, zodat we er zelf steeds mee aan de slag konden blijven en de mooie afsluiting met een persoonlijk certificaat, heerlijke koffie /thee en nog een gift bag op de koop toe!
    Ik ga er verder mee oefenen en houd de nieuwsbrief in de gaten voor een mogelijk vervolg.
    Het gaat jou en mijn medecursisten goed!
    Fijne jaarwisseling allemaal!

  • #415

    Anoek (donderdag, 27 december 2018 22:15)

    De mindful run cursus in Maastricht: echte aanrader. Heel gerichte loopscholingstechnieken die aangeleerd worden als basis. Prettige ontspanningsoefeningen tussentijds. Bewust inzetten van de zintuigen tijdens het hardlopen. En een heel persoonlijke en kundige begeleiding. Je moet het zelf maar gaan ervaren. Dankjewel Chantal

  • #414

    Glenda Griffioen (zondag, 23 december 2018 17:09)

    Fijne mindful walk gedaan in Alphen aan den Rijn bij Natascha. Echt een aanrader. Dank voor mooie wandelingen Natascha!

  • #413

    Willie van den Bergh (donderdag, 20 december 2018 09:44)

    Gisteren mijn laatste cursusdag gehad bij Alex van Hedel in Schijndel.
    Was zeer interressant en leerzaam , het heeft veel bij mij los gemaakt .
    Ik ga nu zelf op eigen kracht hiermee door om mezelf , nog verder te ontwikkelen en te verdiepen.
    Alex heeft mij de stap en de kracht gegeven om hiermee door te gaan.
    Heb 5 ontzettende gave weken gehad en zal hier nog lang aan terug denken.
    Mindful past echt bij mij , voelt zo ontzettend fijn.

    Ik ga dit gevoel en ervaring ook door geven aan mensen die ik ken en hiervoor open staan.
    Tot slot een gaaf t-shirt gekregen , wat ik omgedoopt heb tot mijn wedstijd t-shirt.
    Zodat ik tijdens mijn vele wedstrijden de aandacht kan trekken op mindful.
    En ben er trots op dat ik dit mag en kan dragen .

    Je zult nog van mij horen op fb en insta en twitter.
    Super bedankt voor alles !!!!!!!!

  • #412

    Maaike Oude Smeijers (woensdag, 19 december 2018 20:36)

    Afgelopen zondag de laatste van de 5-weekse mindful run Almelo heel gezellig afgesloten!!
    Wat hadden we een leuke groep en een ontzettend lieve en betrokken coach; Patricia Lohuis. Ik heb geleerd hoe ik m.b.v. neusademhaling/ buikademhaling en door gebruik te maken van je zintuigen, rust kan vinden tijdens het sporten/ hardlopen maar ook in het dagelijks leven. Heel fijn want nu is er ruimte om tijdens het sporten te genieten en op stressmomenten toch even rustiger te worden.
    Patricia nogmaals bedankt voor deze mooie ervaring!!

  • #411

    M. Verheij (dinsdag, 18 december 2018 12:31)

    Vanavond de laatste keer mindful run voor gevorderen gehad van Beweging op elk niveau, Esther van der Salm.
    Het was een prachtige ervaring waarbij vooral 'jij zelf' centraal staat. Je leert echt luisteren naar je lichaam, hoe je je ademhaling kunt gebruiken, hoe je binnen je grenzen blijft, hoe je je focus kunt behouden en kunt loslaten en vertrouwen....
    Een echte aanrader voor iedereen die inzicht wilt krijgen. Want sporten is zoveel meer dan alleen maar bewegen. En hoe gaaf is het als je al deze gekregen tools kunt toepassen in de rest van je dagelijkse leven!
    Dus ...dank je wel Esther van der Salm voor deze mooie ervaring en alle inzichten.

  • #410

    Kelly oude nijhuis (dinsdag, 18 december 2018 11:59)

    Ik heb se 5 weekse cursus gevolgd en het heeft mij heel veel positiviteit gebracht, gedachtes die ik eerder als negatief voelde en niet wist af te zetten heb ik leren omarmen immers gedachten mogen er zijn en daardoor kan ik ze ook weer loslaten, daarnaast heeft het me rust gebracht in mezelf waardoor ik mezelf langzaam aan leer te waarderen voor wie ik ben. Ben ik nu een pro? Nee nog lang niet maar het is een begin naar een totale vernieuwing vol kansen en een vol leven waarin alle emoties en gevoelens als een warm deken omarmt mogen worden. Judith oosterholt onwijs bedankt voor dit cadeau

  • #409

    Eugene Jansen (woensdag, 12 december 2018 15:21)

    5 heerlijke Mindfull Walking lessen gevolgd bij Patricia Lazeroms in de bossen bij Stayokay in Bergen op Zoom. Deze lessen zijn zeer waardevol geweest voor mij. Onze coach Patricia legt het goed uit en vragen zijn altijd welkom. Ga zo door Patricia. Vooral de ademhalingsoefeningen en het bewust genieten in de natuur waren voor mij een openbaring. Deze cursus is een echte aanrader bij Patricia. Niet uitstellen maar gewoon doen.

  • #408

    Silvia (maandag, 10 december 2018 14:36)

    De mindfull wandelingen met Audry Fransen in de bossen was letterlijk Natuur-lijk Ontvouwen. Haar coaching vaardigheden zijn ook zeer waardevol geweest. De ademhalingsoefeningen zal ik zeker blijven beoefenen. Echt een gezonde investering in je zelf maar nu vooral ook van wandelingen kunnen genieten. Bedankt.