Tarieven

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in een cursus of clinic van Mindful Run® Nederland. Op deze pagina vind je de tarieven. We bieden onze cursussen aan in groepsverband, maar wil je liever individueel of online een programma volgen dan kan dit ook.

 

Alle instructeurs bieden de 5-weekse Mindful Walk en/of Mindful Run cursus aan. Data zijn te vinden op de persoonlijke pagina van de instructeur.

 

Alle overige programma's worden niet door alle instructeurs standaard aangeboden, maar hiervoor kun je altijd een aanvraag indienen als deze cursus niet vermeld staat op de persoonlijke pagina. Op aanvraag zijn er veel mogelijkheden. 

De 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus

De Mindful Run cursus en Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 90 minuten per keer. De kosten voor een cursus bedragen €129,- p/p.

* Meld je aan voor de 5-weekse cursus Mindful Run of Mindful Walk. Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste sessie van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, dan betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Studentenkorting

 

Op vertoon van een geldige studenten / collegekaart krijgen studenten 25% korting. De korting is alleen geldig voor de 5-weekse Mindful Run of Mindful Walk cursus in groepsverband.

 

Tarieven overige programma's

Kijk op de persoonlijke pagina van de instructeur naar het aanbod of vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier. 

Cursussen en clinics - GROEP duur en intensiteit Tarief

Mindful Run of Walk Ouder & Kind cursus

5 weken, 90 minuten per sessie

€ 193,50 (129,- voor de volwassene en 64,50 voor het kind)

Re-Mindful Run of Walk

(opfris clinic van voor oud-cursisten)

90 minuten per keer

€ 19,- p/p

Mindful Run of Walk 5-weekse cursus in 3 weken tijd

2 uur per keer

€ 129,- p/p
Cursussen en clinics - INDIVIDUEEL duur en intensiteit Tarief

Mindful Run- of Mindful Walk cursus 

5 weken, 90 minuten per sessie

€ 450,- p/p

Mindful Run- of Mindful Walk cursus korte versie

4 weken, 60 minuten per sessie

€ 242,- p/p
Cursussen en clinics - ONLINE duur en intensiteit Tarief

Mindful Run- of Mindful Walk cursus

4 weken, 45 minuten per sessie

€ 179,- p/p

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.