Mindful Run 4 Kids coach opleiding

 

In deze praktijkgerichte opleiding van 2 dagen leer je hoe je Mindful Run en/of Mindful Walk technieken kunt toepassen bij kinderen van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. De focus ligt op het lopen, ervaren, leren, maar vooral veel oefeningen.

 

Onze opleidingen zijn corona proof. Wij werken met kleine groepen en zijn 90% van de tijd in de buitenlucht.

 

In 2021 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 2-daagse opleiding.


Opleidingsdata:

 

Donderdag 04 november t/m vrijdag 05 november 2021 te Arnhem

 

Sonja Daalhuizen: "De twee dagen Mindful Run 4 Kids trainerscursus was enorm inspirerend. Martijn en Dennis zetten een vertrouwde sfeer neer, waardoor de medecursisten direct als maatjes aanvoelden! Uit de cursus haal je door zoveel verschillende oefeningen en spelletjes het kind in mezelf weer naar boven! Ik kan niet wachten om wat we hebben geleerd in de praktijk te gaan uitvoeren."

 

 

Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier


Informatie over de opleiding

Mindful Run Nederland heeft een speciale opleiding ontwikkeld gericht op kinderen van het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs (inclusief MBO) namelijk Mindful Run 4 Kids.

 

Met Mindful Run 4 Kids laat je kinderen op een leuke en eenvoudige manier kennismaken met het toepassen van Mindfulness- en ademhalingstechnieken tijdens het (hard)lopen. Tijdens deze opleiding ga je leren hoe je de 4-weekse cursus in de praktijk kunt brengen. Ook is het mogelijk om de 4 weekse cursus als losse workshops te gaan inzetten.

 

De opleidingen worden gegeven door de oprichters en eigenaren van Mindful Run Nederland Martijn Mensink en Dianne Schutmaat. Zij worden geassisteerd door meervoudig Nederlands kampioen en de Kidsrunning trainer van Nederland Dennis Licht.

 

Opleiding Mindful Run 4 Kids coach

 

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen. Na het praktijkexamen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Run 4 Kids coach. Vanaf dat moment kun je overal in Nederland een 4 weekse Mindful Run 4 Kids cursus of een losse workshop geven.

 

Kies je niet voor een licentie dan kun je onder je eigen naam de cursus en of de workshops aanbieden.

 

Vereisten om instructeur te worden

 

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Run 4 Kids coach te worden affiniteit moet hebben met kinderen en voorstander bent van bewegen. Kennis van Mindfulness is een pre maar geen vereiste.

 

Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen:

 

Een aanvraag indienen voor toelating tot de opleiding, waarbij de bovenstaande eis wordt onderbouwd. Deze aanvraag kun je mailen naar info@mindfulrun.nl o.v.v. Opleiding Mindful Run 4 Kids coach.

 

Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een theoretisch en praktisch examen af.

 

Certificering en gecertificeerd blijven

 

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijkexamen hebt gehaald. Eén keer per jaar is er een bijscholingsdag voor de Mindful Run 4 Kids coaches. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden van Mindful Run®.

 

Maximale groepsgrootte

 

Per opleiding worden minimaal 8 en maximaal 12 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat. Tijdens Corona kunnen we hiervan afwijken. We volgen de richtlijnen van het RIVM.

 

Kosten

De 2 daagse Mindful Run 4 kids coach opleiding kost 840 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.) 

 

Geregistreerde Onderwijsinstelling

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

 

Wat kun en mag je allemaal Mindful Run 4 Kids coach?

 

•Les geven en het aanbieden van de 4 weekse Mindful Run 4 Kids cursus en losse workshops

•Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

•GRATIS vermelding op onze website op www.mindfulrun4kids.nl; 

•Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Run 4 Kids zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

 * onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

 

Mindful Run® in Nederland bestaat 6 jaar. Wil jij deel uit maken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink, Dianne Schutmaat en Dennis Licht

 

Mindful Run® Nederland