Mindful Run/Walk Breda - Petra Joziasse

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

  

Ik ben Petra Joziasse en Mindful Run® instructeur in Breda. 

  

Ik geef de Mindful Run en Mindful Walk cursus. Gedurende de trainingen ervaar je hoe goed lopen en Mindfulness samengaan. Resultaat: ‘Makkelijker lopen, fun en meer energie’. Meer informatie over de cursus Klik hier

 

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele of duo 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus volgen.

 

Je kan kiezen voor de 1-op-1 cursus of een duo cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 60 - 95 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

Het is ook mogelijk om de cursus online te volgen met mijn betrokken begeleiding op afstand. We starten met een telefonische voorbespreking (+/- 20 min), je ontvangt een huiswerkmail en gaat zelf aan de slag met de training (duur na eigen invulling). Vervolgens hebben we een telefonische nabespreking (+/- 20 min.). We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in.

 

De kosten voor beide varianten zijn 145 euro.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.mijnwerkgeluk.com en www.mindfulrunbreda.nl 

  

Je kunt contact met mij opnemen via mail: mindfulrunbreda@gmail.com of op mijn mobiele nummer: 0611101539