Mindfulness in Breda

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus - Petra Joziasse

Mindful Run Breda met Petra Joziasse

Ik ben Petra Joziasse en Mindful Run® instructeur in de gemeente Breda.

 

Met veel plezier geef ik de Mindful Run en Mindful Walk cursus en de PowerWalk training.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik life- en loopbaancoach. Ik begeleid je graag van stress naar werkgeluk.

 

Wil je meer over mij lezen en over de mogelijkheden voor individuele coaching en teamcoaching, dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.mijnwerkgeluk.com.

 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen door een bericht te sturen of te bellen naar: 06-11101539.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 
Wil je een eigen groep vormen, dan kan dit vanaf 5 deelnemers. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Meer inhoudelijke informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te likken. Op mijn eigen Mindful Run website: www.mindfulrunbreda.nl, vind je meer informatie over mij en krijg je een beeld van de omgeving waarin ik de cursussen en trainingen geef.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het inschrijfformulier hieronder.