Mindful Run Gooise Meren

Leuk dat je interesse hebt in een 5-weekse Mindful Walk® of Mindful Run® cursus!

 

Ik ben Astrid Kuipers en ik ben Mindful Run® instructeur en Wandelcoach in de gemeente Gooise Meren. Ik geef Mindful Walk® en Mindful Run® cursussen op diverse mooie locaties in de gemeente Gooise Meren (Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg).  

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Life- en VitaliteitsCoach en WandelCoach. Ik help jou graag om fysiek en mentaal beter in balans te komen en gezonde keuzes te maken vanuit authenticiteit en autonomie. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en herstellen van stress- en burnoutklachten. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.comfylife.nu of naar mijn Facebookpagina.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen per email: astrid@comfylife.nu of mij bellen op mijn mobiele nummer:  06-29383073. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,- p.p. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,- p.p.  Groepsgrootte cursus max. 8 personen.

 

Ook zeer geschikt voor bedrijven als Mindful Lunch Walk, vitaliteits- of preventieworkshop, teambuilding of als onderdeel van een bedrijfsuitje. Neem contact met mij op voor een offerte en programma/workshop op maat, stuur een mail naar astrid@comfylife.nu.  

 

Wil je je inschrijven voor een Mindful Walk of Run cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.