Mindful Run Gooise Meren

Wil jij je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Gooise Meren (Muiden, Muiderberg, Naarden of Bussum)? Vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Astrid Kuipers, zij verzorgt Mindful Walk cursussen op diverse locaties in de gemeente Gooise Meren. Je ontvangt van Astrid binnen 2 werkdagen een reactie op je bericht.

 

Mindful Walk is een combinatie van wandelen met Mindfulness en ademhalingstechnieken. Meer rust in je hoofd, meer balans en energie en een beter uithoudingsvermogen zijn het resultaat. Door de mindfulness en ademhalingstechnieken ook in je dagelijks leven toe te passen ervaar je MINDER STRESS en MEER ENERGIE. Van je hoofd naar je hart! 

 

De lessen zijn een moment voor jezelf in groepsverband, zonder je verhaal te hoeven doen. Genieten en plezier staan hoog in het vaandel!

 

Mindful Walk is geschikt voor iedereen die op een ontspannen, niet prestatiegerichte manier buiten in een groepje wil bewegen, zonder overbelasting van je spieren en gewrichten. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan wandelen worden afgewisseld met Power Walk. 

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur. Elke bijeenkomst heeft een ander thema en programma. Totale cursuskosten bedragen € 95,- incl.BTW. De groepsgrootte is maximaal 8 personen. Meer informatie over de cursus? Klik hier. 

 

Een Mindful Walk Clinic is een kennismaking met Mindful Walk, met elementen uit elk thema, duur 1,5 uur en kost € 15,-. De groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. 

 

Liever niet in een groepje? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden voor een individuele cursus.

 

Naast Mindful Walk instructeur is Astrid ook gecertificeerd wandelcoach. Een individueel traject waarbij we samen aan de slag gaan met jouw coachingsvraag. Je komt zowel fysiek als mentaal in beweging. Bewustwording en meer inzicht in jezelf, zodat jij stappen kunt gaan maken op jouw pad.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.