Mindfulness in de Gooise Meren

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Gooise Meren - Astrid Kuipers

Leuk dat je interesse hebt in een 5-weekse Mindful Walk® of Mindful Run® cursus!

 

Ik ben Astrid Kuipers en ik ben Mindful Run® instructeur en Wandelcoach in de gemeente Gooise Meren. Ik geef Mindful Walk® cursussen op diverse mooie locaties in de gemeente Gooise Meren (Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg).  

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Life- en VitaliteitsCoach en WandelCoach. Ik help jou graag om fysiek en mentaal beter in balans te komen en gezonde keuzes te maken vanuit authenticiteit en autonomie. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en herstellen van stress- en burnoutklachten. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.comfylife.nu of naar mijn Facebookpagina.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen per email: astrid@comfylife.nu of mij bellen op mijn mobiele nummer:  06-29383073. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Ook zeer geschikt voor bedrijven als Mindful Lunch Walk, vitaliteits- of preventieworkshop, teambuilding of als onderdeel van een bedrijfsuitje. Neem contact met mij op voor een offerte en programma/workshop op maat, stuur een mail naar astrid@comfylife.nu. 

Ook geschikt als je bedrijf een vitaliteitsprogramma aanbiedt, waarvoor je dit kunt inzetten.

 

Wil je je inschrijven voor een Mindful Walk cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.