Mindful Run Gooise Meren

Wil jij je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in Gooise Meren (Muiden, Muiderberg, Naarden of Bussum)? Vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Astrid Kuipers, zij verzorgt Mindful

Walk cursussen op diverse locaties in de gemeente Gooise Meren. Je ontvangt van Astrid binnen 2 werkdagen een reactie op je bericht.

 

Mindful Walk gaat over wandelen in combinatie met Mindfulness en ademhalingstechnieken. Meer rust in je hoofd, meer balans en energie en een beter uithoudingsvermogen zijn het resultaat. Door de mindfulness en ademhalingstechnieken ook in je dagelijks leven toe te passen ervaar je MINDER STRESS en MEER

ENERGIE. Van je hoofd naar je hart!

Mindful Walk is geschikt voor iedereen die op een ontspannen, niet prestatiegerichte manier buiten in een groepje wil bewegen, zonder overbelasting van je spieren en gewrichten. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan wandelen worden afgewisseld met Power Walk.

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur. Totale cursuskosten bedragen € 95,- incl.BTW. De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

Meer informatie over de cursus? Klik hier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.