Mindfulness in Drachten

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk Drachten/Beetsterzwaag - Linda Aardema

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

 

Ik ben Linda Aardema, instructeur in de gemeente Smallingerland en Opsterland. Ik geef de Mindful Walk cursus en ben daarnaast Wandelcoach volgens de Mindful Run® Methode.

 

Wil je meer lezen over mij en mijn manier van werken dan verwijs ik je graag naar mijn website www.bewustinbeweging-wandelcoaching.nl of naar mijn Facebookpagina BewustInBeweging

BewustInBeweging staat voor bewustwording én in beweging komen, fysiek & mentaal. 

 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via e-mail: bewustinbeweging@outlook.com of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-10208143. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 
Nieuw! De 5-weekse cursus in 3 weken. Dezelfde cursus, maar dan in 3 weken tijd en kost € 129,00 p/p. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Bij een individuele cursus, volgen we de structuur van de cursus maar er is extra aandacht mogelijk voor jouw persoonlijke wensen. Data en tijden bepalen we samen zodat we tot een ideale planning komen. Meestal lukt het dan ook om snel te starten.

 

Voor bedrijven is een interessante Mindful lunchWalk mogelijk of een cursus Mindful Walk op maat. 

Warme groet,

✨ Linda Aardema

 

BewustInBeweging 

✨ Wandelcoaching

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.