Mindful Walk Drachten-Beetsterzwaag - Linda Aardema

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

 

Ik ben Linda Aardema, instructeur in de gemeente Smallingerland en Opsterland. Ik geef de Mindful Walk cursus en ben daarnaast Wandelcoach volgens de Mindful Run® Methode.

 

Wil je meer lezen over mij en mijn manier van werken dan verwijs ik je graag naar mijn website www.bewustinbeweging-wandelcoaching.nl of naar mijn Facebookpagina BewustInBeweging

BewustInBeweging staat voor bewustwording én in beweging komen, fysiek & mentaal. 

 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via e-mail: bewustinbeweging@outlook.com of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-10208143. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Een eenmalige kennismakingsclinic van 1,5 uur kost €15,00 p/p. Wil je de cursus graag individueel volgen dan kost dat €375,00.

Er staat weer een cursus gepland! 

 

Voor bedrijven is een interessante Mindful lunchWalk mogelijk of een cursus Mindful Walk op maat. 

 

Je kan de cursus ook individueel volgen of als DUO. We volgen dan de structuur van de cursus maar er is extra aandacht mogelijk voor jouw persoonlijke wensen. Data en tijden bepalen we samen zodat we tot een ideale planning komen. Meestal lukt het dan ook om snel te starten.

NIEUW!!

De Keukenjuffer & BewustInBeweging steken hun enthousiaste koppen bij elkaar! Wij organiseren tweemaal een fantastische Beleef Lente Walk.

Wandelen in een verrassend stuk natuur, bewust worden, mindfulness & dat onder het genot van heerlijke vegetarische hapjes en gezonde drankjes op de mooiste plekken op deze zintuigenroute! Kosten: €35,-

Schrijf je in via onderstaand formulier!

Warme groet,

✨ Linda Aardema

 

BewustInBeweging 

✨ Wandelcoaching

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.