Mindfulness in Hoofddorp en Aalsmeer

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus - Janet Kooiman

Mindful Run Amsterdam Noord met Anke Wijnja

Welkom! Wat leuk dat je interesse hebt in een cursus! 

 

Ik ben Janet Kooiman en Mindful Run® instructeur in Hoofddorp/Aalsmeer en omgeving. Ik geef de Mindful Run en

Walk cursus.

 

In ons drukke leven vol met afleidingen van o.a. werk, Social media, familie kan het een uitdaging zijn om tijd voor jezelf te vinden of om regelmatig te bewegen, waardoor je niet energiek blijft en onrust in je hoofd ervaart. 

 

Een effectieve manier om weer energie in je lijf te krijgen en rust in je hoofd te ervaren is aandacht besteden aan het nu. 

 

Als vitaliteitscoach stimuleer ik de verschillende facetten van een gezonde levensstijl, zoals regelmatige beweging, buiten zijn om meer energie op te doen, graag. Mindful Run® brengt het zijn, bewegen en buiten zijn mooi samen. Mindful Run® is ook een mooie methode om weer in beweging te komen als je een tijd uitgevallen bent geweest, of niet hebt gesport en je wilt rustig aan je conditie opbouwen.

 

Je leert in de cursus o.a.

  • Beter luisteren naar je lichaam
  • In het nu te zijn en je pieker gedachten te laten gaan
  • Je bewust te worden van je wandel of loop houding
  • Bewust te zijn van je omgeving
  • Het verschil tussen mond en neusademhaling
  • En vooral veel plezier te hebben.

In de cursus komen alle elementen samen die ik zelf al jaren inzet om minder stress en meer energie te ervaren. Bewust in het hier en nu leven.

 

Hardlopen of wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen, yoga en een heleboel plezier. Een concept waar ik 100% in geloof en dat ik heel graag met jou deel.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik ook Internationaal NLP trainer/coach en Vitaliteitscoach. Ook geef ik regelmatig trainingen voor bedrijven in Effectief communiceren met NLP.

 

In mijn coaching en trainingen richt ik mij voornamelijk op mensen die het gevoel te hebben in een ratrace te zitten, van alles te moeten, uit een burn-out komen of de volgende willen voorkomen. Daarbij begeleid ik mensen die tegen struggles aanlopen in hun werk/privé, die het idee hebben niet op hun plek te zitten, een andere richting op willen of vragen hebben hoe met bepaalde situaties om te kunnen gaan.

 

Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.vananaarbcoaching.nl of naar mijn Linkedin en/of Facebookpagina

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: abcoach.janet@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-11316856.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Bedrijven kunnen voor een Mindful Run of Walk, lunchwandeling, Wandelcoaching of andere activiteiten een offerte op maat aanvragen.

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.