Mindfulness in Putten

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Putten - Carolien van der Eerden

Mindful Run Putten met Carolien van der Eerden

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Carolien van der Eerden en Mindful Walk instructeur in de gemeente Putten.

 

Naast een Minful Walk cursus kan je bij mij terecht voor wandel- en natuurcoaching klik hier om er meer over te lezen.

Tot slot bied ik ook dog assisted coaching aan, hierbij word je door mij gecoacht en heeft mijn hond de rol als co-coach. 

 

Mijn coachpraktijk heet: Wandel naar balans

 

 

 

Dit is mijn Mindful Walk aanbod:

  • Mindful Walk groepscursus: Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

    Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

  • Mindful Walk privé cursus: Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpaginaDe bijeenkomsten duren 60 minuten en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.
  • Mindful Walk zelf groepje samenstellen cursus: Heb je zelf een groepje met bijvoorbeeld vriendinnen, buren, team of vereniging (minimaal 4) en wil je graag samen met elkaar een vijfweekse cursus van vijf bijeenkomsten van 1,5 uur doen: dat kan ook! Je kunt dit aangeven op onderstaand contactformulier. Data en tijden zijn dan in onderling overleg. Locatie is Putten.
  • Mindful Lunch Walk: een maatwerk clinic of cursus voor bedrijven. Offerte op aanvraag.
  • 5 weekse vervolg Mindful Walk cursus: Je kunt hieraan deelnemen als je de basiscursus hebt gevolgd. Een cursus die mooi aansluit bij de basiscursus met verdieping en nieuwe thema's. Maar natuurlijk ook de vertrouwde aandacht voor mindfulness, ademhaling, yoga, wandelen, de natuur en gezelligheid!

Voor individuele wandel-/natuurcoaching of een coach sessie waarbij de hond ook een belangrijke rol speelt kun je via de mail of telefonisch contact met me opnemen of een vraag stellen via onderstaand contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wat kan je verwachten:

De Mindful Walk cursus is een combinatie van wandelen, beter ademen, mindfulnessoefeningen en vooral ook plezier hebben!

Deze cursus is voor iedereen te volgen je hoeft zeker geen ervaren wandelaar te zijn. Het wandelen wordt afgewisseld met verschillende oefeningen. Waardoor iedereen er aan mee kan doen. Je zult verrast zijn hoe je met eenvoudige oefeningen veel kunt bereiken.

Het resultaat is: minder stress en meer energie! Dat wil jij toch ook! 

 

Leuk als je me volgt op mijn Facebook en Instagram account. Je kunt hier meer over me lezen en blijft zo ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@wandelnaarbalans.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-20608332.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen bijvoorbeeld over coaching, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.