Mindful Walk Putten - Carolien van der Eerden

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Carolien van der Eerden en Mindful Walk instructeur in de gemeente Putten. Naast een Mindful Walk cursus kan je bij mij terecht voor wandel- en natuurcoaching. Tot slot bied ik ook dog assisted coaching aan, hierbij word je door mij gecoacht en heeft mijn hond de rol als co-coach.

 

Dit is mijn Mindful Walk aanbod:

 

- Mindful Walk kennismakingsclinic 1,5 uur à €15,- per persoon.

 

- Mindful Walk groepscursus: een vijfweekse cursus met vijf bijeenkomsten van 1,5 uur voor €95,- per persoon.

 

- Mindful Walk privé cursus: een vierweekse cursus waarbij we samen op pad gaan voor €145,- per cursus. De bijeenkomsten duren 45-60 minuten en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

- Mindful Walk zelf groepje samenstellen cursus: Heb je zelf een groepje met bijvoorbeeld vriendinnen, buren, team of vereniging (minimaal 4) en wil je graag samen met elkaar een vijfweekse cursus van vijf bijeenkomsten van 1,5 uur doen: dat kan ook! Je kunt dit aangeven op onderstaand contactformulier. Data en tijden zijn dan in onderling overleg. Kosten €95,- per persoon. Locatie is Putten.

 

- Mindful Lunch Walk: een maatwerk clinic of cursus voor bedrijven. Offerte op aanvraag

 

Voor individuele wandel-/natuurcoaching of een coach sessie waarbij de hond ook een belangrijke rol speelt kun je via de mail of telefonisch contact met me opnemen of een vraag stellen via onderstaand contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

Wat kan je verwachten:

De cursus is een combinatie van wandelen, beter ademen, mindfulnessoefeningen en vooral ook plezier hebben!

Deze cursus is voor iedereen te volgen je hoeft zeker geen ervaren wandelaar te zijn. Het wandelen wordt afgewisseld met verschillende oefeningen. Waardoor iedereen er aan mee kan doen.

Het resultaat is: minder stress en meer energie! Dat wil jij toch ook! 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: cvdeerden@hotmail.com of telefonisch: 06-20608332.

 

Het huidige aanbod in Mindful Walk cursussen houdt rekening met de geldende RIVM regels rondom corona.

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op.