Coach - Carolien van der Eerden

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Al langere tijd coach ik mensen in de gezondheidszorg. In mijn verschillende functies als docent, leidinggevende en adviseur leren en ontwikkelen, coachte ik leerlingen en medewerkers, voornamelijk uit de zorg. Ik heb diverse opleidingen gedaan op het gebied van coaching. Toen ik de natuur- en wandelcoaching ontdekte was ik helemaal om en ben ik mijn eigen coachpraktijk gestart. Hieronder lees je waarom.

 


 

Al wandelend kom je in beweging en zet je stappen om verder te komen. Het traject is afgestemd op jouw hulpvraag. Het is niet alleen praten, maar juist ook voelen, ervaren en doen. De natuur zal je hierbij ook inspireren.

 

Door de natuur, het buiten zijn en het wandelen ontwikkel je inzichten over je ‘binnenste’. Ik zeg daarom altijd: outside4insight ! Door het wandelen ervaar je ruimte en rust en zie je veel makkelijker oplossingen voor problemen waar je tegenaan loopt. Ik gebruik de natuur en bepaalde oefeningen zelf ook in mijn dagelijks leven dit helpt mij om minder stress te ervaren.

 

De oplossingen zitten in jezelf, ik help je om daarbij te komen en om ze te gaan zien.

Coachen vanuit je hoofd naar je hart. Je leert om beter naar je gevoel te luisteren.

We gaan samen kijken naar wat voor jou werkt!

 

Je kunt er ook voor kiezen dat mijn hond Pepper bij de coachsessies aanwezig is.

Dit heet: Dog assisted coaching. Bij deze manier van coaching staat het doen van activiteiten met de hond centraal. We doen deze activiteiten ook buiten. Bij de activiteiten met de hond kijk ik naar de manier waarop jij de oefening aanpakt, wat ik zie gebeuren en naar de reacties van de hond. Na afloop bespreken we hoe jij de oefening en de reacties van de hond hebt ervaren. Door het stellen van vragen stimuleer ik je om over jezelf, de oefening en je coachvraag na te denken. De hond kan je hierin mooi spiegelen en is altijd zichzelf, eerlijk en zonder oordeel. Ook bij deze vorm van coaching gebruiken we de natuur als inspiratiebron.

 

Bekijk ook gerust mijn Facebook en Instagram pagina voor inspiratie en eventueel andere leuke wandelingen en activiteiten. Naast het coachen bied ik ook cursussen Mindful Walk aan, meer hierover vind je door te klikken op deze link.

 


Kennis en ervaring

 • Wandelcoach bij stress en burnout;
 • Mindful Walk instructeur;
 • Dog assisted coaching, coach met mijn hond als co-coach;
 • Trainer persoonlijke vaardigheden;
 • Adviseur leren en ontwikkelen gespecialiseerd in de zorg;
 • Levenservaring, leren omgaan met moeilijke periodes in je leven.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Goed voor jezelf zorgen (bijvoorbeeld grenzen stellen, loslaten, tijd voor jezelf, assertiviteit)
 • Persoonlijke ontwikkeling op het gebied van communicatie, samenwerking, leiderschap, werkplezier
 • Balans  brengen tussen werk en privé
 • Omgaan met veranderingen in je leven

“Outside4Insight”

 

 Ofwel: buiten kom je gemakkelijk bij de kern, je binnenste inzichten

 

Carolien van der Eerden


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan spreken we samen af hoe lang het programma duurt. Meestal duurt een programma ongeveer 6 bijeenkomsten.

 

Het tarief is 75 euro per uur (geen BTW verschuldigd). In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Harderwijk, Ermelo, Putten of een andere plaats in overleg (buiten Harderwijk en Ermelo reken ik reiskosten à €0,20 per kilometer).


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@wandelnaarbalans.nl of whatsapp me op nummer: 06-20608332 Als je een e-mail of whatsapp stuurt neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.