Mindfulness in Aalsmeer

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Aalsmeer - Nancy Bakker

Mindful Run Apeldoorn met Xander Veeneman

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Nancy Bakker en Mindful Walk instructeur in de gemeente Aalsmeer/Amstelveen e.o. Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Walk instructeur ben ik ACT therapeut in mijn eigen praktijk ACT Mindfully. Hier bied ik individuele  begeleiding en (wandel) coachingstrajecten aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei (meer energie/minder stress, ontdekken wat jij belangrijk vindt: uit je hoofd in je hart, ontspanning).

 

Verder geef ik mindfulness (groeps) trainingen: MBSR/MBCT. Eventueel zet ik mijn hond in als spiegel van jouw gedrag (ook mogelijk met eigen hond).

 

In de Mindful Walk cursus wil ik je de rust laten ervaren, die de natuur en/of het buiten zijn je te bieden heeft.  Zelf wandel ik regelmatig samen met mijn honden in de natuur. Even uit de drukte van alle dag. Heerlijk ontspannen. Even niks hoeven, je weer vrij voelen en genieten van alles om je heen. Je bewust worden van jezelf, bewust in het hier en nu. Alle elementen voor meer energie en minder stress zijn aanwezig!

 

Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: nancy@actmindfully.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06 186 42 861.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.