Mindfulness in Weerselo

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Weerselo - Karlijn Oosterik

Hoi! Wat leuk dat ik op jouw pad ben gekomen!

Ik ben Karlijn Oosterik en Mindful Run® instructeur in Weerselo (gemeente Dinkelland e.o.). Ik geef de Mindful Run en Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik mindfulness categorie 1 trainer en GZ psycholoog. Ik bied de acht weekse MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) trainingen aan en compleet verzorgde verdiepingsdagen op het gebied van mindfulness en workshops op aanvraag. 

 

In de Mindful Run (of Walk) cursus maak je kennis met mindfulness, ademhalingstechnieken en word je je meer bewust van o.a. je loophouding.

 

Een combinatie van lekker buiten en in beweging zijn in het hier en nu, waardoor er minder ruimte is voor stress en energie weer de ruimte krijgt om te stromen! Wees Welkom!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website of naar mijn LinkedInpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@karlijnoosterik.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-20566467.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.