Mindfulness in Arnhem Noord

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Arnhem Noord - Martijn Mensink

Mindful Run Arnhem Noord met Martijn Mensink

Ik ben Martijn Mensink oprichter en eigenaar van Mindful Run® Nederland.

 

Sinds 2014 organiseer ik 5 weekse cursussen of 3 weekse cursussen in het mooie Sonsbeek Park. Ik zorg er altijd voor dat iedereen mee kan doen hoe snel of hoe langzaam je ook bent.

Bij mij loop je altijd met een lach. Plezier staat voorop tijdens mijn cursus.  

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Instagram of naar mijn Facebookpagina.

 

 

 

Je mag mij natuurlijk ook altijd mailen of bellen. E-mail: info@mindfulrun.nl of Mobiel: 06-48796219.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur of een cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur, kosten bedragen € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.