Mindfulness in Heiloo

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Heiloo - Karolina Dorenbos

Mindful Run Heerenveen met Maaike van Rooijen

Ben je klaar om in beweging te komen? 

 

Buiten zijn geeft mij dat moment van rust en verbinding. Zo houd ik mijn lichaam en geest in balans: bewuste of Mindful beweging en ademhaling in de natuur. Met ademhalingsoefeningen, hardlopen en Body Mind Release heb ik mijn levenskwaliteit verbeterd en leef ik na een periode van ziek zijn weer voluit. Ik gun dat iedereen.

 

Door bewust te bewegen ervaar je stressvermindering, verbeterd welzijn en herstel & groei. Of je nu kiest voor een rustige Mindful Walk of een energieke Mindful Run, de natuur biedt de perfecte omgeving om je volledig te verbinden met jezelf en je omgeving.

 

In de 5-weekse Mindful Walk en Mindful Run cursus van Flow, praktijk voor recht & groei, leg je de basis voor voluit leven door in beweging te komen. De cursussen vinden plaats in Heiloo en de duinen van Egmond. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan kun je de eerste keer van een startende cursus als proefles meedoen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op de tarievenpagina en vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor bedrijven bied ik herstelondersteuning tijdens het herstelproces/re-integratie van medewerkers of preventie om burn-out en psychische klachten te voorkomen door stressvermindering en bevordering van zelfbewustzijn en algeheel welzijn. Neem contact met mij op voor meer informatie.

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Meer over mij en mijn praktijk? Kijk dan op www.flowrecht.nl, Facebook of Instagram. Of stuur een e-mail naar kdorenbos@flowrecht.nl. Liever een persoonlijk gesprek? Bel dan naar 06430530360.