Mindfulness in Slangenburg

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Slangenburg - Marianne

Mindful Run/Walk Slangenburg met Marianne van Kooten

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in de mooie omgeving van Slangenburg? Vul je gegevens dan in op onderstaand formulier.

 

Je aanmelding komt terecht bij Marianne van Kooten-Gerretsen. Zij verzorgt Mindful Walk activiteiten in de omgeving van Slangenburg. Je ontvangt van Marianne binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

De Mindful Walk cursus is voor jou als hardlopen niet jouw ding is.  Ook als je terugkomt van een blessure of als je je spieren en gewrichten niet te zwaar wilt belasten. Meer informatie over de inhoud van de 5-weekse cursus? Klik hier.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil je een clinic of 5-weekse cursus op een bepaalde dag/dagdeel, mail Marianne dan op mbvankooten@gmail.com of bel 06-23440028. 

 

Marianne is ook Wandelcoach volgens de MFR-methode. Wil je meer informatie over wandelcoaching? Klik hier. Of stuur je vraag via onderstaand formulier.

 

Daarbij is Marianne instructeur voor de PowerWalkClub, klik hier voor meer info:  

www.powerwalkclub.nl/locaties/slangenburg-marianne-van-kooten

 

Alle activiteiten starten vanaf: De Westhoeve, Varsseveldseweg 275, 7004 HJ Doetinchem.