Mindful Run/Walk cursus Slangenburg

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk cursus in de mooie omgeving van Slangenburg? Vul je gegevens dan in op onderstaand formulier. Je aanmelding komt terecht bij Marianne van Kooten-Gerretsen. Zij verzorgt Mindful Run en Walk activiteiten in de omgeving van Slangenburg. Je ontvangt van Marianne binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

De Mindful Walk cursus is voor jou als hardlopen niet jouw ding is.  Ook als je terugkomt van een blessure of als je je spieren en gewrichten niet te zwaar wilt belasten. Meer informatie over de 5-weekse cursus? Klik hier.

Wil je een clinic of 5-weekse cursus op een bepaalde dag/dagdeel, mail Marianne dan op mbvankooten@gmail.com of bel 06-23440028. Inmiddels kun je dus ook voor Mindful Run cursussen en clinics bij Marianne terecht.

 

Leden van Kruiswerk Achterhoek ontvangen 10% korting op de cursussen. En een kennismakingsclinic is speciaal voor leden van Kruiswerk Achterhoek gratis!

 

Marianne is ook wandelcoach volgens de MFR-methode. Wil je meer informatie over wandelcoaching? Klik hier. Of stuur je vraag via onderstaand formulier.

 

En Marianne is instructeur voor de PowerWalkClub, klik hier voor meer info www.powerwalkclub.nl/locaties/slangenburg-marianne-van-kooten

 

Alle activiteiten starten : Theetuin de Westhoeve, Varsseveldseweg 273, 7004 HJ Doetinchem.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.