Mindful Walk cursus Den Bosch - Jolanda Griffioen

Ik ben Jolanda Griffioen en Mindful Run® instructeur in de gemeente Den Bosch e.o. Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Walk instructeur ben ik coach voor meer Arbeidsvreugde en Levensvreugde, adviseur Duurzame Inzetbaarheid en HR interim Professional met mijn eigen onderneming Groei Per Stap.

 

Hier bied ik o.a. coachingstrajecten, workshops en clinics aan op het gebied van leefstijl en vitaliteit (o.a. door in te zoomen op fysiek welbevinden, beweging, leven met hart&ziel en verbinding). Wandelen en dus in beweging zijn is in dit alles wat mij betreft de gezonde basis.

 

In de Mindful Walk cursus komen alle elementen samen die ik zelf al jaren inzet om minder stress en meer energie te ervaren. Bewust in het hier en nu leven. En bewust vertragen. 

 

Hardlopen of wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Spelenderwijs terug naar de basis. Een concept waar ik 100% in geloof en dat ik heel graag deel met jou.

 

Wil je meer over mijn activiteiten lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebook pagina of website.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@groeiperstap.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-16440531.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen. 

Daarbij kan je bij mij terecht voor een Mindful lunch Walk in de regio Den Bosch, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vught, Bokhoven, Drunen, Rosmalen en Empel. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.