Mindfulness in Haaksbergen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Haaksbergen - Inge Slotman

Mindful Run Haaksbergen met Anneke Rohof

Hi! Wat mooi da'j d'r bunt, WELKOM!

 

Ik ben Inge Slotman en ben Mindful Walk instructeur in Haaksbergen e.o.

 

Ik geef de vijfweekse Mindful Walk cursus in het mooie Twente. 

 

Naast Mindful Walk instructeur ben ik ook een gedreven coach voor vrouwen tijdens en na het hebben van borstkanker in mijn eigen praktijkruimte in het Paramedisch Centrum de Bleekerij in Boekelo. Hier bied ik coachingstrajecten aan op het gebied van mindset, bewegen, voeding,  slaap, ontspanning, rouw & verlies, bewustwording en werkhervatting. Daarnaast geef ik ook reiki. 

 

In de Mindful Walk cursus breng ik jou weer letterlijk en figuurlijk in beweging zodat jij nog bewuster in het hier & nu kan leven en je vanuit compassie naar jezelf kan kijken. Je gaat een reis maken van je hoofd naar jouw hart zodat jij weer bewust kan voelen wat goed voelt en kloppend is voor jou!

 

Wandelen in combinatie met mindfulness, diverse ademhalingsoefeningen, de kracht van de natuur en uiteraard een grote dosis lol en plezier! 

 

Weer spelenderwijs terug naar de basis en daardoor minder stress en MEER ENERGIE...hoe fijn is dat! En dat gun ik jou enorm want ik weet uit ervaring wat deze toffe cursus voor jou kan doen en betekenen... 

 

Dit deel ik dus ook ontzettend graag met jou en kijk er naar uit om jou te ontmoeten en deze reis samen met jou aan te gaan! LET'S GO!

 

Ben je benieuwd wat ik doe en wil je daar graag meer over weten? Dan nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen op mijn Instagram, Facebook, LinkedIn pagina of website.

 

Je kan ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@coachbijborstkanker.nl of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-81079737.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost 129 euro pp (incl btw).

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij een mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het dan niet aan jouw verwachting, dan betaal je 15 euro voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden. 

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen, ben jij bereid om in jezelf te investeren en wil jij je inschrijven voor een cursus? Voel je dan enorm welkom om aan te sluiten!

Wil je nog een vraag stellen, dan kan dat uiteraard ook. Graag beide via het contactformulier hieronder.