Mindfulness in Didam

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Didam - Jacqueline Kummeling

Mindful Run Didam met Jacqueline Kummeling

Hey, hoi wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Welkom bij Wandel-Focus!

 

Ik ben Jacqueline Kummeling en Mindful Run® instructeur in Didam e.o. gemeente Montferland.

Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik werkzaam in mijn bedrijf Wandel-Focus. Hier bied ik coaching bij stress/burn-out en trainingen om laagdrempelig meer in beweging te zijn. Tevens organiseer ik regelmatig thema wandelingen zoals; Volle Maan Wandeling, Vroege Vogel Wandeling en Stilte Wandeling.

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website of naar mijn Facebookpagina wandel-focus of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@wandel-focus.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-44500808.

 

Heb jij iets nodig om meer in beweging te komen dan kun je altijd jouw vraag bij mij neerleggen. In beweging zijn is goed zorgen voor jezelf en ik help je graag hierbij!

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.