Mindful Run Amersfoort - Veronique van der Panne

Mindful Run Amersfoort met Patty van der Greft

Leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

 

Ik ben Veronique en Mindful Run® instructeur in Amersfoort. Ik geef de Mindful Run cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik werkzaam als psycholoog. Elke dag zie ik hoeveel lichaam en geest op elkaar van invloed zijn en hoe belangrijk het is om aan beide aandacht te geven.

 

In de Mindful Run cursus komen deze twee aspecten samen tot één mooi geheel. Bewust in het hier en nu zijn en hardlopen, dit allemaal gecombineerd met veel plezier. Graag ga ik met jou buiten op pad om om meer energie en minder stress te ervaren!  

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.vidavitaamersfoort.nl. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@vidavitaamersfoort.nl of mij appen op mijn mobiele nummer: 06-30441398.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.