Mindfulness in Den Haag

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Den Haag

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk cursus in Den Haag? Klik dan op één van onderstaande foto’s.

 

De instructeurs in Den Haag zijn Hetty van Toorn en Kristen van Eijk. Hetty en Kristen verzorgen beiden de Mindful Run en Walk cursus. 

 

Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper en wandelaar. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier

 

Mindful Run/Walk

Mindful Run/Walk