Mindful Run/Walk cursus Den Haag - Hetty van Toorn

Mindful Run Den Haag met Hetty van Toorn

Wil jij minder stress?

Wil jij meer energie?

Wil jij je weer fit voelen

Wil jij (weer) genieten van je dagelijkse bezigheden?

Wil jij meer ruimte in je hoofd?

Wil jij iets doen wat jíj leuk vindt? 

Zit je té veel en té lang binnen?

Én vind je het fijn om buiten te zijn en lekker te genieten van de natuur?  

 

Dan is Mindful Run/Walk écht iets voor jou!

 

Lekker buiten zijn met aandacht voor de meest efficiente manier van ademhalen, het doen van diverse ontspanningsoefeningen waarbij plezier hebben en ontspannen centraal staan! 

 

Tijdens de cursus ontdekken we het mooie duingebied van Meyendel, maar ook de schitterende parken van Clingendael, Sonsbeek en Voorlinden bezoeken we. Dit doen we door te wandelen of te hardlopen net naar gelang jouw voorkeur.

 

Heb je interesse? Meld je dan aan voor één van onderstaande cursussen!

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

De 5-weekse Mindful Run/Walk cursussen starten vanaf het parkeerterrein achter TNO gebouw, Oude Waalsdorperweg 63 Meyendel in Den Haag. Het betreft hier een gecombineerde cursus voor zowel hardlopers als wandelaars. Elke les vindt plaats in een ander prachtige park/gebied van Den Haag.

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Meer informatie over de cursus vind je door op deze link te klikken.

 

Naast Mindful Run instructeur is Hetty stress / burnout coach, mental coach, vitaliteitscoach, yogadocent en mindfulness trainer.

Coaching door beweging is één van de peilers waarop zij zich heeft  gespecialiseerd. Voor meer informatie hierover kun je haar ook bereiken via email: hettyvantoorn@femchi.nl