Mindfulness in Zierikzee

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Zierikzee - Judith Pilger

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Judith en Mindful Run® instructeur in Zierikzee. Ik geef de Mindful Run cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Natuurvoedingsadviseur voor zowel mensen als honden.

 

Mijn passie is mensen met een gezonde manier van leven laten kennis maken, ik word enthousiast van lekker bewegen in de buitenlucht, een koude duik nemen in de Oosterschelde, heerlijk koken met seizoensgroenten uit de regio, yoga, ademhaling en onze prachtige natuur op Schouwen-Duiveland.

 

Met de Mindful Run cursus wil ik je uitnodigen om bewuster in het moment te zijn, midden in de mooie natuur die ons eiland te bieden heeft. Ik maak daarbij een combinatie van stress verlagend ‘hard’ lopen, ademhalingstechnieken, mindfulness en natuurlijk gaan we ook genieten en plezier beleven.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.puurz.nl of naar mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@puurz.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-11618349

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.