Mindfulness in Horst

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk Horst en Venray - Linda Gommans

Mindful Run Haaksbergen met Anneke Rohof

Welkom! Heb jij behoefte aan meer energie en minder stress? Ga dan mee op pad en beweeg en beleef met aandacht! 

 

Ik ben Linda Gommans en Mindful Run® instructeur in Horst en Venray. Ik geef de Mindful Walk en de Mindful Run cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik zelfstandig trainer voor particulieren en bedrijven, docent Verandering, Mens en Gedrag aan de opleiding Bedrijfskunde bij Fontys in Eindhoven en gecertificeerd DISC- en drijfverenspecialist. Met mijn bedrijf ‘Van hier tot Glunder’ geef ik trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.vanhiertotglunder.nl of naar mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: linda@vanhiertotglunder.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-21962884.

 

Groepscursussen Mindful Walk en Mindful Run

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,- p.p. Ook bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost eveneens €129,- p.p. 

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is? Voor €15,- euro mag je de eerste bijeenkomst van een startende cursus als proefles meedoen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je alleen € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende inschrijfgeld terug. 

 

Meer algemene informatie over de 5-weekse cursussen vind je hier. Inschrijven kan via onderstaand contactformulier.

 

Individuele begeleiding

Liever een 1-op-1 cursus Mindful Walk of Mindful Run? Ook dat kan! Bekijk ons tarievenoverzicht volgende varianten:

• 4 sessies van 45 minuten online.

• 4 sessies van 1 uur, locatie in overleg

• 5 sessies van 1,5 uur, locatie in overleg

 

Interesse? Laat het mij weten via onderstaand contactformulier, dan bespreken we samen je wensen! Raadpleeg voor tarieven ons tarievenoverzicht.

 

Zakelijk

Voor bedrijven maak ik graag een offerte op maat voor workshops, cursussen en Mindful Lunch Walks. Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier.