Mindfulness in Varsseveld

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Varsseveld - Astrid Goossens

Mindful Run Veessen met Katja le Clercq

Ik ben Astrid Goossens en Mindful Run® instructeur in Varsseveld. 

 

Ik geef de Mindful Powerwalk- en de Mindful Run cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur geef ik Powerwalk lessen en werk ik als Fitness instructeur in een sportschool waar ik ook Body Pump lessen geef.

Op zondag sta ik als inval hardlooptrainer bij JRS running. Ook ben ik (hard)looptrainer bij Atletico 73. Ik ben NLP coach en Hypnotiseur.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website, mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

  

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@gowithyourbody.nl com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-48044735.

 

Ik ontmoet jou graag !

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De start locatie voor mijn cursussen is: 't Hofshuus in Varsseveld. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.