Mindfulness in Capelle aan den Ijssel

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus - Sylvia Scholten

Mindful Run Breda met Petra Joziasse

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Sylvia Scholten en Mindful Run® instructeur in Capelle aan den IJssel.

 

Ik geef de Mindful Walk en de Mindful Run cursus. Naast Mindful Run® instructeur geef ik ook 1-op-1 Wandelcoaching en PowerWalk lessen. 

 

Daarbij ben ik marathon loopster en trailloopster, het liefst in de bergen van Frankrijk of in Andalusië, Spanje.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website, Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: mindful@sylviascholten.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-13285088

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 
Wil je een eigen groep vormen, dan kan dit vanaf 5 deelnemers. 

Daarbij bied ik de 5-weekse cursus in 3 weken aan, dit is dezelfde cursus, maar dan met cursusmomenten van 2 uur en kost €129,00 p/p.

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het inschrijfformulier hieronder.    

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.