Mindful Run cursus Meierijstad Schijndel/Wijbosch/Eerde/Veghel/Sint-Oedenrode

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Bedrijven is excl. BTW.

Kosten van een kennismakingsclinic bedragen €15,-. p.p. Voor bedrijven en grote groepen is de prijs op aanvraag.

Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Alexander (Mindful Run Meierijstad) geeft in deze mooie gemeente de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De Walk cursus is er voor jou als wandelen op dit moment beter bij jou past.

 

Wil je eerst kennismaken met Mindful Run of Walk dan kun je je  inschrijven voor de kennismakingsclinic. Als je 4 of meer mensen verzamelt voor een cursus of een kennismakingsclinic zoeken we een gezamenlijke plaats en tijdstip! Ook voor bedrijven interessant, denk maar eens aan als onderdeel van een teamdag!

 

Wil je je aanmelden voor deze mooie doeltreffende en toch leuke 5-weekse cursus Mindful Run of cursus Mindful Walk in de omgeving Eerde/Schijndel/Wijbosch/Sint-Oedenrode ofwel gemeente Meierijstad?

 

 

Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Alexander van Hedel. Je ontvangt van hem binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

 

Heb je nog een andere vraag of wens stel hem dan aan Alexander: alexvhedel@gmail.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.