Mindful Run® & Walk Meierijstad - Anita

Heel Leuk dat je mijn pagina  Mindful Run/Walk bezoekt. 

 

Ik ben Anita van Os Mindful Run Walk instructeur in Meierijstad.

 

Naast Mindful Run en Mindful Walk cursussen, loop ik hard, wandel veel, geef ik ook Powerwalk lessen en doe naast work out’s ook Yoga.

Per toeval is Mindful Run Walk op mijn pad gekomen.

Dit heeft mij naast een uitdaging ook veel nieuwe inzichten gebracht. Meer rust en ruimte in mijn hoofd. Ook als ik hardloop loop ik niet meer om tempo maar om te genieten en de tijd is altijd goed.

 

 

 

Wil jij misschien ook meer rust en ruimte ervaren en vind jij het fijn om in de natuur te zijn.. Misschien is dan een 5-weekse cursus Mindful Run of Walk iets voor jouw.

Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of conditie.

Tijdens deze cursussen leren we jouw de juiste ademhalingstechnieken toe te passen,  te letten op je loophouding en oefeningen te doen om echt even je gedachten uit te schakelen en jezelf dat moment van rust te gunnen.

Een mooie Bewustwording meer Energie en minder Stress.

 

5-weekse Mindful Run/ Walk groepscursus:

De cursussen van Mindful Run en Mindful Walk hebben als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE". De cursus is geschikt voor iedere hardloper en/of wandelaar ongeacht leeftijd en zo opgezet dat iedere loper mee kan doen.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen en wandelen toepast, maar in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het sporten bent.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: anita@hurkske.nl of kijk op mijn facebookpagina www.facebook.com/mindfulrunwalkmeierijstad

Een 5-weekse groepscursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 95,00 p/p.

 

Mindful cursus 1-op-1

De Mindful Run of Walk cursus kan ik ook individueel verzorgen. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1 uur voor € 145,00 p.p.

 

Kennismakingsclinics

Ik verzorg ook kennismakingsclinics. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur voor € 15,00 p.p en is een super leuke mogelijkheid om er achter te komen of Mindful Run /Walk iets voor jou is.

Misschien is het zelfs leuk om samen met vriendinnen  of collega’s eens kennis te maken……