Mindful Run cursus Meierijstad: Schijndel/Wijbosch/Eerde/Veghel/Sint-Oedenrode

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De groepscursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW(stat vanaf 4 deelnemers), Individueel de 5-weekse cursus volgen als particulier 375 euro incl BTW.
Kosten van een 1 1/2 uur durende Run Of walk kennismakingsclinic bedragen €15,-. p.p. Voor de 2,5 uur durende MindfulTrailrun Clinic bedragen de kosten 35 p.p. Voor bedrijven en grote groepen is de prijs op aanvraag. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Alexander (MindfulRun instructeur Meierijstad) geeft i o.a. de 5-weekse cursus Mindful Run, MindfulTrailun en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de startende/beginnende als gevorderde hardloper. De Walk cursus is er voor jou als wandelen op dit moment beter bij jou past.

 

 

Wil je eerst kennismaken met Mindful Run, TrailRun of Walk dan kun je je inschrijven voor de kennismakingsclinic. Als je 4 of meer mensen verzamelt voor kennismakingsclinic zoeken we een gezamenlijke plaats en tijdstip!
TIP
Bedrijven zijn ook welkom en is dit zelfs interessant en wel op diverse gebieden, denk maar eens aan 'duurzame inzetbaarheid’ en als onderdeel van een teamdag. Meer energie/ minder STRESS! Locatie  en tijdstip samen te bepalen. 
Maar individuele traject ondersteuning is mogelijk voor een ‘duurzaam inzetbaarheid’ te denken aan Stress reductie door Bewegen, Ademen, creatief worden. En alles buiten in de mooie natuur!

 

 Wil je je aanmelden voor deze mooie doeltreffende en toch leuke 5-weekse cursus Mindful Run of cursus Mindful Walk in de omgeving Eerde/Schijndel/Wijbosch/Sint-Oedenrode ofwel gemeente Meierijstad? 

 

Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt daarna spoedig terecht bij je lokale MindfulRun Instructeur Alexander van Hedel. Je ontvangt van hem binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Heb je nog een andere vraag of wens stel hem dan aan uw MindfulRun Instructeur Alexander: alexvhedel@gmail.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.