Mindfulness in Meierijstad

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Meierijstad - Anita van Os

Mindful Run Meierijstad met Anita van Os

Heel leuk dat je mijn pagina Mindful Run/Walk bezoekt. 

 

Ik ben Anita van Os Mindful Run Walk instructeur in Meierijstad.

 

Naast Mindful Run en Mindful Walk cursussen, loop ik hard, wandel veel, geef ik ook PowerWalk lessen en doe naast work out’s ook Yoga.

Per toeval is Mindful Run Walk op mijn pad gekomen.

Dit heeft mij naast een uitdaging ook veel nieuwe inzichten gebracht. Meer rust en ruimte in mijn hoofd. Ook als ik hardloop loop ik niet meer om tempo maar om te genieten en de tijd is altijd goed.

 

 

Wil jij misschien ook meer rust en ruimte ervaren en vind jij het fijn om in de natuur te zijn.. Misschien is dan een 5-weekse cursus Mindful Run of Walk iets voor jou.

Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of conditie.

Tijdens deze cursussen leren we jouw de juiste ademhalingstechnieken toe te passen,  te letten op je loophouding en oefeningen te doen om echt even je gedachten uit te schakelen en jezelf dat moment van rust te gunnen.

Een mooie Bewustwording meer Energie en minder Stress.

 

5-weekse Mindful Run/ Walk groepscursus:

De cursussen van Mindful Run en Mindful Walk hebben als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE". De cursus is geschikt voor iedere hardloper en/of wandelaar ongeacht leeftijd en zo opgezet dat iedere loper mee kan doen.

Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen en wandelen toepast, maar in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het sporten bent.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: anitahurkske@gmail.com. of kijk op mijn Facebookpagina www.facebook.com/mindfulrunwalkmeierijstad.

 

Wil je je aanmelden voor een cursus? Vul dan het contactformulier hieronder in!