Mindfulness in Klazienaveen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Klazienaveen - Amanda Ambergen

Mindful Run Kampen met Jeanet Maat

Moi! Leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

 

Ik ben Amanda Ambergen en Mindful Run® instructeur in Klazienaveen, ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Ik geef de Mindful Walk cursus in en rondom Klazienaveen. Elke trainingsdag starten we op een andere locatie, omdat de natuurgebieden in het mooie Zuid-Oost Drenthe ons zoveel prachtige plekjes te bieden hebben. We gaan hierbij o.a. kuiern langs ’t veen.

 

Naast Mindful Walk instructeur ben ik ook een psychodynamische coach in mijn eigen Coachpraktijk Vlierbloesem.

 

In mijn praktijkruimte aan huis coach ik voornamelijk mensen die te dealen hebben met het verlies van gezondheid. Door te coachen op mindset, bewustwording, acceptatie en rouw begeleid ik mensen in het zien van mogelijkheden en zo de focus niet meer op de beperkingen te hebben. Als ervaringsdeskundige in Post-Covid weet ik hoe belangrijk dit is. In mijn rol als Mindful Walk instructeur kan ik zo een extra dienst aanbieden aan mensen met bijvoorbeeld een energetische beperking, maar ook ‘gezonde’ mensen wil ik van harte uitnodigen om meer te leren over adem, aandacht en wandelen.

 

In de Mindful Walk cursus leer je hoe je zo efficiënt mogelijk kunt wandelen. De combinatie met mindfulness maakt dat je je lichaam beter leert aanvoelen, waardoor je je grenzen beter leert bewaken. De ademhalingstechnieken zorgen voor meer energie, waardoor je je gezondheid en conditie verbetert. Doordat we tijdens de Mindful Walk cursus geen lange afstanden gaan wandelen, is deze cursus niet alleen geschikt voor mensen die gewend zijn om lange wandelingen te maken, maar is het ook toegankelijk voor mensen met een energetische beperking. Niks moet tijdens de cursus, doe vooral wat jou lukt en voor jou goed voelt.

 

Kortom: wil jij werken aan je energie en gezondheid, de prachtige natuur van Zuid-Oost Drenthe op een andere manier verkennen, mindfulness met Drentse nuchterheid leren en bovenal veel plezier en gezelligheid ervaren? Geef je dan snel op voor 1 van onderstaande cursussen, want het is je gegund om jezelf dit cadeau te doen! 

 

Ben je nieuwsgierig naar mijn verhaal en wat ik nog meer doe? Neem dan een kijkje op mijn website www.coachpraktijkvlierbloesem.nl, mijn Facebook Coachpraktijk Vlierbloesem | of Instagram Coachpraktijk Vlierbloesem.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@coachpraktijkvlierbloesem.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-30161258.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Gun jij het om deze cursus cadeau te doen? Wil jij investeren in een betere gezondheid en meer energie? Wees dan van harte welkom om je in te schrijven voor een cursus via onderstaand contactformulier. 

Heb je nog een vraag, dan kun je deze uiteraard ook stellen via hetzelfde contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.