Mindfulness in Wageningen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Wageningen - Heidi Kuin

Hi, leuk dat je mijn pagina bezoekt. Welkom!

Ik ben Heidi Kuin en Mindful Run® instructeur in de mooie omgeving van Wageningen. Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik leefstijlcoach in mijn eigen praktijk Vita Nova leefstijlcoaching. Hier bied ik coachingstrajecten en workshops aan op het gebied van leefstijl (voeding, bewegen, slaap en ontspanning). 

 

In de Mindful Run (of Walk) komen alle elementen samen die ik zelf al jaren inzet om minder stress, meer rust en meer energie te ervaren: lekker naar buiten, lekker in beweging!

 

(Hard)lopen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en plezier. Een concept waar ik 100% in geloof en graag deel met jou.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 per persoon.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Bedrijven kunnen voor de Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

Meer over mij en mijn activiteiten lees je op mijn website www.vitanovaleefstijlcoaching.nl of ga naar mijn Instagrampagina of Facebookpagina.

 

Ik ontmoet je graag!

Hartelijke groet, Heidi

Vita Nova leefstijlcoaching

(06) 136 835 74 of heidikuin@vitanovaleefstijlcoaching.nl