Mindful Run/Walk cursus Amsterdam Noord

Wat ontzettend leuk dat je mijn pagina hebt gevonden.

 

Ik ben Deborah Freudenthal en Mindful Run® instructeur in de gemeente Amsterdam. Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus. 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik bezig met de Energy Control Methode. Hierbij is het een combinatie van ademhalingsoefeningen en trainen op hartslag.  Ik geloof echt dat aandacht voor ademhaling, bewustwording en beweging bijdraagt aan beter in je vel zitten. 

Bedrijven kunnen ook bij mij terecht voor Mindful LuchWalks, of (groeps) trainingen voor het personeel. Neem hiervoor contact op dan maken we een afspraak en ontvang je een offerte.

 

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten in niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus volgen.

 

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:  

o 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.  

o Een online cursus met mijn betrokken begeleiding op afstand. We starten met een telefonische voorbespreking (+/- 20 min), je ontvangt een huiswerkmail en gaat zelf aan de slag met de training (duur naar eigen invulling). Vervolgens hebben we een telefonische nabespreking (+/- 20 min.). We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in.   

De kosten voor beide varianten zijn €145,- voor vier weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.                   

 

Uiteraard kan de individuele wandelcoaching ook doorgaan.

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn facebookpagina DESO Amsterdam, deskundig en sociaal. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail desoamsterdam @hotmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-48011714

 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.  Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.