Mindfulness in Amsterdam Noord

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Amsterdam Noord - Anke Wijnja

Mindful Run Amsterdam Noord met Anke Wijnja

Nieuwsgierig naar een training in Amsterdam? Ik ben Anke, Mindful Run® instructeur in Amsterdam Noord. Je kan bij mij terecht voor groepstrainingen Mindful Run & Mindful Walk, maar ook trainingen zoals de Mindful Lunch Walk voor je bedrijf. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Mindfulnesstrainer (lid VMBN) en werk ik als gecertificeerd Natuurcoach in de omgeving Amsterdam/Zaandam.

De natuur is mijn bondgenoot. Ik geniet ervan om mensen mee te nemen naar verrassend groen in en om de stad en verwerk dat in al mijn activiteiten. Meer weten? Kijk dan op: www.thenatureconnection.nl  of volg me op facebook.

 

 

Mindful Run & Mindful Walk:

Een Mindful Walk of Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Meestal zijn ze in Amsterdam Noord in het Vliegenbos, maar soms neem ik je mee naar het wilde groen van de Noorder IJplas of strekken we de benen in het Noorderpark. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Meer informatie over de cursussen in het algemeen vind je hier of op mijn site.

 

Inschrijven of een vraag?

Voor de MFR trainingen of vragen kan je onderstaand formulier invullen, je ontvangt dan binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Je kunt ook rechtstreeks contact met me opnemen via:

anke@thenatureconnection.nl

06 21 54 66 63 

LinkedIn