Mindfulness in Deventer

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Deventer - Paula Nijenhuis

Welkom, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Paula Nijenhuis en Mindful Run® instructeur in Deventer. Ik geef de Mindful Run en de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur heb ik mijn dagelijks werk en zoek ik graag naar mooie plekken om te wandelen en hardlopen. Dit helpt mij te ontspannen en goed in mijn vel te zitten.  

 

Hardlopen of wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en bovenal heel veel plezier! Hierin geloof ik 100% en deel ik dan ook graag met jou. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: lopenmetpaula@gmail.com of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-48273656.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.