Mindfulness in Oudeschild

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk Oudeschild - Marjan Kalverboer

Mindful Run Oosterhout met Lindsey van Uden

In de natuur is geen Wifi, wel een betere verbinding.

 

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Marjan en Mindful Run® instructeur in Oudeschild op Texel. 

 

Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik graag actief bezig in de natuur op het land en op het water. Hardlopen, wandelen en zeilen. Graag neem ik je mee naar buiten om je te laten ervaren hoe fijn het is om al bewegend je grenzen te verleggen en je beter in je vel te laten voelen, je hoofd leeg te maken en je conditie te verbeteren.

 

Zonder druk van doel of prestatie. Ook hoop ik de cursus Kindermindfulness- en Beweegcoach binnenkort af te ronden. Ik houd je op de hoogte!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: marjan_kalverboer@hotmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-51675843.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.